Amazone
Lid geworden op: 16/08/2009 - 18:11
Offline
Berichten: 37

Mis

maandag, 1 maart 2010

Het is gewoon mis, gewoon k zooi.
Er is een plek bij, op weer een nieuwe rib.
En nu zie ik het niet meer zitten.........

Offline
Berichten: 37

Na veel telefoontjes even een toelichting, Kan toch niet slapen, ben gewoon een beetje misselijk.
Vanmorgen werd ik gebeld door de oncoloog uit het reguliere ziekenhuis, net terug van vakantie had hij het gehoord over de uitspraken van de longarts dat de uitzaaiingen er al eerder zaten...
Hij zei, ik zie niets, wie zegt dit.... Nu longarts R, die mij hier afgelopen vrijdag nog over belde. Ik heb zelf naar mijn foto van 31 maart 2009 gestaard thuis, wou geen arts zijn, maar zag alleen littekenweefsel op mijn longen.
Oncoloog heeft longarts R gebeld en belde mij terug. Nu, ik had de longarts verkeerd begrepen, hij had dit nooit gezegd :twisted:
Kom op zeg, ik kom niet uit een ei ofzo. Ik heb ook duidelijk gemaakt dat ik nooit meer met 1 longarts uit dat ziekenhuis te maken wil hebben. Ik zit niet wat te verzinnen, hij heeft waarschijnlijk later ondekt dat dit niets met mijn ribben te maken heeft, foutje, bedankt.
Morgen bel ik de oncoloog en schop het hele ziekenhuis onderuit.
Want stand van zaken is
februari 2009 diagnose, geen zichtbare uitzaaiingen, schone schildwachtklier.
6x chemo, half juli amputatie.
Begin oktober botscan en gebroken rib, 2 uitzaaiingen.Tamoxifen, APD, herceptin
Begin januari een tumormarker van 16 en nu weer een plek erbij.
In een jaar tijd zoveel gif en het woekert maar door. Nu word ik morgen gebeld door het AVL, ze gaan een stuk rib verwijderen om te kijken wat voor tumorcellen het zijn, wat voor medicijnen ik nu weer moet krijgen....
En daar heb ik het zo moeilijk mee, ondanks dat ik onder behandeling ben, groeit het maar door. Ik ben nog geen seconde kankervrij geweest. Ik heb de afgelopen week weer van alles gevoeld, nu geloof niets meer.
Er is alleen een lichtpunt, wat het ook niet is. Er werd mij in het AVL verteld dat er hele dikke boeken geschreven zijn over spontaan letsel in ribben. CARA, klaplong, door overgang worden ribben wat poreuzer. Maar dan had ik er geen 3e plek bij moeten krijgen.
Dat maakt het wat anders :twisted:
Ik wil gewoon leven, maar buig steeds dieper door deze k%%%$$$ ziekte
Het is te laat om mijn versterker op te blazen, maar zou het wel willen.
Ik zit hier maar te huilen, moet je niet meer doen na je 20e

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Passando attraverso Rolex Replica tutte le fasi della produzione, è stato oggetto di cura infinita. Il design è il Replica Rolex marchio esclusivo di stile Patek Philippe. Il Calatrava caso rotondo classico è prodotto nelle officine di produzione dal giallo oro solido, quindi lungo lucidato a mano. Sua forma chiamata Ufficiale riconosce il profilo arrotondato dei lati della scatola e fissaggio cinturino dritto con barre avvitati. 

Artikelen van Pientje

Valreep
Ghanese bruiloft
wijs
Stabiel
Botscan en oogarts
Een jaar na
deel 2
beslommeringen
wat nu
Goed en minder goed

Pagina's

Webloggers