Amazone
Lid geworden op: 16/01/2006 - 09:02
Offline
Berichten: 453

Moe en pijn

woensdag, 18 juli 2007

Weer terug van vakantie. Twee weken waar ik zo aan toe was. De eerste week in het hotel was fantastisch. Het weer was niet zo mooi maar ik heb me prima vermaakt. Lekker gezwommen en in de sauna rondgehangen. Veel gewandeld. De kids zagen we alleen maar bij het eten en 's nachts als we naar onze kamer gingen. Die hadden een hele vriendenkring opgebouwd.
De tweede week in Tjechie was iets minder. Daar hadden we een tent gehuurd. De eerste dag was het prachtig weer dus lekker van de zon genoten. De tweede dag wordt ik al met wat pijn in mijn rug en heupen wakker. De derde dag word ik wakker en kan ik bijna niet uit bed. Ook mijn schoenen krijg ik niet meer aan. De rest van die week heb ik doorgebracht op veel ibuprofen en paracetamol. Hopende dat het beter zou gaan zodat ik de terugreis zou volhouden. Heb echt ontzettend veel pijn gehad de hele week. Bijna alles deed pijn, liggen, zitten en lopen. We hebben toch nog wat uitstapjes gemaakt om de dag door te komen. Ik schuifelde er maar wat achter aan. Ook het weer zat niet mee, het was koud en het regende veel. Dat was natuurlijk ook niet echt goed voor de pijn. Het was echt kreperen ipv kamperen :( Normaal gesproken maakt het me allemaal niet zo uit. We gaan anders altijd kamperen. Maar met die pijn..
Die pijn is er nog steeds. Zelfs als ik niet beweeg heb ik pijn. Heb toch maar de arts gebeld, morgenochtend heb ik een afspraak.
Er zal ongetwijfeld ook een hoop spanning uitgekomen zijn, ze zeggen dat dit zich altijd uit op de zwakke plekken. Maar dat het ook nog op het verkeerde moment komt :evil:

Offline
Berichten: 453

Vanmorgen bij de plaatsvervangend huisarts geweest. Mijn eigen huisarts was natuurlijk op vakantie.Waarschijnlijk zijn het de spieren van mijn bekken. Hij wist het ook niet precies. Ik moet het nog een dag of vijf aankijken. Dan moet er onderhand wel vooruitgang in zitten. Anders wordt er bloedgeprikt om te kijken of er geen ontsteking zit. Ik heb geen koorts dus er was geen reden om nu al te prikken. Maar ik slik wel al sinds ik die pijn heb constant ibuprofen i.c.m paracetamol. Dit kan ook de koorts of ziektegevoel onderdrukken. Slik nu dus maar even niets. Dan is het misschien ook wel makkelijker om het rustig aan te doen. Even de pijn niet meer onderdrukken. Tot die tijd heeft hij me rust :? voorgeschreven, niet sporten. Alleen maar wat lopen en/of fietsen. Hij vertelde wel al dat ik me geen zorgen hoefde te maken, voorzover hij kon beoordelen had dit niet met mijn borstkanker te maken. Toch wel opgelucht verliet ik de praktijk.

Artikelen van celly

Webloggers