Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 227

Niet weer hè!!!

zondag, 27 september 2009

Vlak voor mijn weekje vakantie stond ik lekker onder de douche en ineens voelde ik een knobbel/schijf van zo.n 2/3 cm.vlak onder mijn litteken. Ik schrok me rot ik had op die plek al eerder een piepklein bultje gevoeld, waarvan de chirurg dacht dat het een vetbultje was, maare...vetbultjes groeien toch niet??
Ik heb meteen met het AVL gebeld en kreeg zo'n **** die me zei dat de dokter in december wel een plaatsje voor me had :roll: :roll: Ik natuurlijk heel erg pissig en kwaad, nou dan kon ik op maandag wel een belafspraak maken...hoewel ik dan dus in Duitsland zat heb ik natuurlijk wel die afspraak gemaakt en (afgelopen) maandagochtend ging om 8 uur al mijn mobiel, de chirurg hij zei, ik bel maar vroeg dan kunt je vandaag nog komen.. :shock: Nouja dat ging niet dus heb ik nu voor as. maandag een afspraak, al om 8.15 uur in het AVL.
Ik heb de hele week niet anders gedaan dan voelen of die knobbel er nog zat en of hij van grote veranderd...stom hè!!
Ik knijp hem als een ouwe dief pppffffff...laat het alsjeblieft niet waar wezen, ik zal best heel blij zijn met een kyste ofzo (kunnen die ook groeien?) Ik laat hem wel in ieder geval weghalen, ik moet geen bulten en knobbels meer, ben er bang voor...ook misschien wel stom, maar het is niet anders...

Offline
Berichten: 227

[size=150]Gelukkig[/size], ik ben zooo opgelucht het is dus een vetbult ppppff.....
Vanmorgen was ik al vroeg in het AVL, zomaar geen file..
De cirurg vond het heel goed dat ik er mee kwam en vond het net als ik een bult die onderzocht moest worden, ik kreeg een blauwe spoedbrief mee en moest door de patholoog geprikt worden, deze heeft verschillende puncties genomen.. Een uur later kreeg ik de uitslag, de arts kwam met opgestoken duimen de wachtkamer in en er viel een pak van mijn hart...Wel moet ik in februari terug komen, hij wil dan event. nog een punct. laten nemen, als hij dan nog meer gegroeid is laat ik hem weghalen!!

Er kriebelt bij mij al een poosje dat ik toch een reconstructie zou willen, ik heb genoeg van dit lijf en van het gehannes met protheses, raar hè, ik heb steeds gezegt dat het voor mij niet hoefde..... nu dit akkefietje goed is afgelopen heb ik meteen bij de pc een afspraak gemaakt, ik zeg tegen de bali medewerkster :"het heeft geen haast hoor", zegt ze as. vrijdag schikt dat, ik schrok me naar zo snel al...ik ga dus eerst maar eens kijken wat de mogelijkheden zijn..moet natuurlijk ook kunnen met mijn zenuwpijn..
Pppff jullie zullen me wel voor gek verklaren..

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Una grande invenzione Replica orologi per quali Patek Philippe ha ricevuto due brevetti nel 1949 e il 1951, e che Repliche Rolex rimane ancora all'avanguardia. Combinato con la spirale che spiromax Patek Philippe brevettato, fabbricati in Silinvar, materiale non magnetico brevettato, questo equilibrio aiuta anche a incrementare ulteriormente la precisione del movimento e la sua affidabilità a lungo termine. 

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers