Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 234

nieuw probleem.....

dinsdag, 16 december 2008

Pppffff zo nu komt er iets wat ik gewoon niet durfde uitspreken de angst was gewoon te groot.....

Een poosje terug begonnen mijn oren plotseling raar te doen, vreselijk fluiten en ik werd in kortetijd steeds dover..
Ik ben ermee naar de onco gegaan, die erg schrok en allerlei scans liet maken, vooral van mijn hersenen, ik moest rekening houden met het ergste ggrrrrrr...wat een rot tijd.
De uitslag is redelijk gunstig, geen hersentumor meer te vinden, is er ws wel geweest (daar waren aanwijzingen voor) :shock: ik wist niet dat een tumor spontaan weer kon verdwijnen, ik hoop dat iemand van jullie daar wel eens van heeft gehoord!!!

Dat is de reden van een gehoorsbeschadiging die ik heb opgelopen, helaas zal dit ws. steeds ernstiger vormen aannemen :cry: :cry:
Ik hoop toch zo dat ik niet helemaal doof word, en van dat fluiten word ik ook gek...

Ik ben natuurlijk bij de KNO-arts en de audioloog terecht gekomen, en
ik heb sinds woensdag hoorapparaatjes :? ik kan nu weer beter horen, .en het zijn (hele speciale)apparaatjes, die ook het fluiten enigszinds maskeren
Het is natuurlijk wel erg wennen, het zijn van die oorhangers, want toestelletjes voor in de oren waren voor mij ongeschikt.
Nouja gelukkig valt mijn haar eroverheen :wink:
Ik blijf hopen dat het niet erger wordt....

"t Is een heel verhaal geworden, ik hoopdat jullie begrijpen dat ik te angstig was om er over te schrijven....

Offline
Berichten: 234

Ik ben inmiddels aardig aan de gehoorapparaatjes gewent, wil/kan ze niet meer missen, :? moet zelfs oppassen er niet mee naar bed te gaan :shock:
De (goedkopere) ruisonderdrukkers kunnen mij niet afdoende helpen, ik heb een combinatie, ruisonderdrukker en gehoorversterker ineen. :roll:
Er is inmiddels door de audicien behoorlijk aan gesleuteld om de juiste instelling te vinden, nu maar hopen dat de audioloog in het ziekenhuis er ook tevreden over is. :-k
En hoera, ik hoorde vandaag in de gehoorwinkel dat ik gewoon volgend jaar van de belasting kan aftrekken, de regel is in ieder geval voor een jaar uitgesteld!!! :wink:

Verder wil de pijn maar niet afnemen, en de medicijnen helpen maar matig :cry: :cry: ik word die pijn zoooo zat :-w
In februarie weer naar de pijnpoli...
Ook in diezelfde week weer naar de chirurg en de onc., dan zal ik maar melden dat ik nog steeds hoest, en ook dat ik dus 2 x een rib brak..
Ik hoop dat die vervelende hoest onschuldig is, maar ik ben wel bang.....
Ze zullen me daar wel een zeur vinden pppffffff......

Maarrrrr ook een heel erg fijn vooruitzicht, ik ga vele van jullie volgende week weer zien [bigsmile] [bigsmile] [dans]
Ik heb er echt zin in, jullie ook???

Offline
Berichten: 234

Zo, even tegen jullie aanklagen hoor.
De griep is hier gelukkig weer uit huis verdwenen, iedereen gaat weer vrolijk zijn eigen gang...behalve ikke...het lijkt wel of iedereen in mijn omgeving blij is en dan valt het zo op dat ik die blijdschap gewoon niet voel..
Ik maak me zorgen om die rot hoest die maar niet weg wil pppffff...( die hond zit nog steeds niet in zijn hok)!!!
En dan die eeuwige pijn, niet uit te houden af en toe...ondanks de pijn stilling. Ik heb ook nog steeds last van die ribben, die krijgen geen kans om te genezen met die hoest....
Dus dacht ik vanmorgen na weer een doorwoelde nacht, ik ga het ziekenhuis bellen dat ik voor die hoest niet wacht tot eind februari., ik ben echt een beetje tekeer gegaan tegen de dame van het afspraakbureau(en een "dame" was ze want ze verloor niet haar geduld en bleef vriendelijk)..
Nu heb ik maandag in ieder geval een belafspraak met de arts(moet dan maar flink in zijn oor hoesten) zonodig laat de arts dan een snelle afspraak maken!!!
'k laat morgen wel even horen of het gelukt is ppppfff.. ik vind het af en toe zoooo moeilijk allemaal!!
Ik zal proberen de volgende keer iets van de blijheid van de mensen mee te pakken zodat ik hier optimistisch kan schrijven..

Offline
Berichten: 234

Vandaag een tel. gesrek met de onc/intern. ggehad, hij had gelukkig even de tijd genomen. Na mijn "verhaal" besloot hij geen foto of scan te laten maken, maar mij direct door te verwijzen naar de (onc) longarts..
Ik ben eigenlijk wel blij, dan wordt het goed bekeken.
Maandag 2 feb. heb ik om 10.15 uur de afspraak bij de arts van zijn voorkeur ivm. mijn klachten.
Hij vond wel dat ik eerder aan de bel had moeten trekken :shock: heb ik gedaan, maar de ass. wilde toen mijn afspraak niet vervroegen en er kon ook geen belafspraak tussendoor :roll: hier was hij niet blij mee, en zou het meenemen in het overleg...
Ik heb wel angst voor de uitslag....pppffff.....het zal toch niet....bang..bang..bang!!!!!!

Offline
Berichten: 234

Vandaag ben ik bij de chirurg geweest voor mijn duim....gips er af......foto gemaakt....ennnn....niet goed, dus er moest weer gips omheen, van mijn duim tot aan mijn elleboog pppppffffff........
Er staat 5 tot 11 weken voor, daarom gaan ze over 4 weken weer kijken of het al aan elkaar zit.....O ja, ik mocht een kleurtje kiezen, en wat denk je....NATUURLIJK!!!!

[img]http://i18.photobucket.com/albums/b106/lousdevos/DSC00405.jpg[/img]

Offline
Berichten: 234

He, he, eindelijk kom ik aan mijn blog toe..
Donderdag ben ik voor wat ik dacht de uitslag bij de longarts geweest.
Op de foto is niets gevonden, ik blij, maar dat was van korte duur, hij zei nl: "dat zegt niets.., want op een foto is niet altijd alles te zien, en mijn "soort" hoest baart hem wel zorgen..
Ik heb nu eerst voor 14 dagen medicijnen gekregen, daarna heb ik weer een afspraak bij hem.
Als de hoest dan nog niet weg is, gaat hij een bronchoscopy doen bbbrrrrrrr. en word er een scan gemaakt (ppffff waarom niet meteen)

Ik ben dus nog niets wijzer geworden...en hoest er nog altijd op los...

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Dotato di un sistema orologi replica di avvolgimento manuale, questo movimento richiede una piccola Spinta ogni Repliche Rolex giorno. Questo appuntamento quotidiano rafforza i legami tra l'orologio e il suo proprietario. È anche il garante di una precisione Rolex submariner molto alta del mercato, con una tolleranza di secondi ogni 24 ore, degni di un cronometro. Display fase lunare si distingue anche dalla sua estrema precisione. 

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers