Lid geworden op: 08/05/2005 - 13:45
Offline
Berichten: 60

nieuwe start

zondag, 13 januari 2008

Lang geleden fantaseerden we over een boerderijtje met een stukje grond erbij. Het hoefde niet gigantisch groot te zijn maar groot genoeg voor ons viertjes, de konijnen en het paard. Met een leuke tuin waar ik me in uit kon leven en eventueel nog meer plaats voor een hond en kat!
Zo af en toe keken we eens op funda maar vonden niets. Of de huizen waren zo aftans dat je zeker een jaar aan het verbouwen was of er waren geen mogelijkheden om paard te rijden.
Maar nu hebben we dan ons droomhuis gevonden! Het staat in Sprang capelle. Een woonboerderij met een grote tuin, ruimte voor wel 6 paarden, een weiland en op 10 minuten afstand van de duinen. En de kat hebben we geadopteerd van de vorige bewoners! Op 15 februari gaan we verhuizen.
Nu ben ik dus druk aan het inpakken en vooral ruimen en veel weggooien. Wat een hoop spullen en troep verzamel je toch in een paar jaar. Op 1 maart is ons oude huis opgezegd en dan is het ook alweer 3 jaar geleden dat de bk vastgesteld werd.
Ik heb er echt zin in. Lekker buiten bezig zijn in mijn tuin en met de dieren. Geen cv meer maar een ouderwetse houtkachel, van de stad naar het dorp.
Back to basic!

Offline
Berichten: 60

Ondertussen woon ik alweer een maand in het dorp. En begin ik het ritme van mijn nieuwe leven wat op te pakken.
Ik weet ondertussen de weg naar de supermarkt en alle andere winkels te vinden. Zoontje begint langzaamaan nieuwe vriendjes te maken op school en ik vind het heerlijk om lekker buiten bezig te zijn. Al zit het weer niet echt mee en verlang ik echt naar het voorjaar.
Ik moet wel zeggen dat de zorg voor de dieren soms best zwaar is.
Maar van de stallen uitmesten en met kruiwagens sjouwen zal mijn conditie zeker verbeteren.
Het is ook wel fijn om nu in een omgeving te zijn waarin eigenlijk niemand weet dat ik kanker heb gehad. Bij mijn laatste controle was alles in orde en het is nu ondertussen al 3 jaat geleden dat ik de diagnose kreeg.
Voor mij is het tijd om te verhuizen naar de inactieve weblogs, ik stond daar trouwens al maar ben per ongeluk weer teruggezet!
Lees wel nog mee en ben erg benieuwd naar de meeting in Juni!
[kiss]

Offline
Berichten: 60

Ondertussen ben ik alweer ruim 3 jaar verder en alles gaat nog steeds okidoki! Alhoewel ik voor de vakantie toch weer even de schrik te pakken kreeg.
Er was een knobbeltje in mijn andere borst ontdekt maar dat bleek na onderzoek niets bijzonders te zijn. In december 2007 hadden ze dat al gezien maar ze hebben er niets over gezegd tegen mij om me niet ongerust te maken!!! Ik schrok me dus wezenloos toen ik het in juli hoorde. Er werd meteen een MRI gedaan om te kijken of het gegroeid was maar dat was niet het geval. Het was een opgezette lymfeklier.
Ik heb wel even duidelijk gemaakt dat ik ten alle tijden ALLES wil weten, slecht nieuws of niet!
Verder gaat het goed. Ik heb natuurlijk nog wel wat klachten maar daar heb ik me maar bij neergelegd. Pijn aan mijn arm en die eeuwigdurende opvliegers daar valt mee te leven. Mijn verminderde libido door de verwijdering van eierstokken en eileiders vind ik een stuk minder maar daar is toch niets aan te doen. De vrouwenviagra moet nog uitgevonden worden hahaha!
Het leven op de boerderie bevalt me goed. Ik ben veel buiten aan het werk met de dieren en de tuin en dat is goed voor mijn conditie. De veestapel is sinds kort uitgebreid met 5 kippen dus dagelijks verse eitjes.
Ik sport ook 2x per week.
Ik heb mijn draai in het leven weer gevonden. Op een heel andere manier maar een zeer bevredigende. Geen carriere maar huisvrouw en boerinneke. Ik geniet van de ruimte, de dieren en mijn gezin.
Nooit gedacht dat mijn leven zo zou veranderen. Ik was na de bk zo spastisch bezig om alles weer op te pakken zoals voorheen maar dat was mijn weg niet meer. Altijd maar rennen en draven en zelden stilstaan bij mezelf dat doe ik niet meer.
Ik maak weer toekomstplannen en geniet van het moment. Ik heb lang het gevoel gehad dat ik in mijn 'reservetijd' zat. Dat er elk moment weer een kankercelletje zou kunnen gaan woekeren en mijn leven weer in zou storten als een kaartenhuis. Maar ik heb weer vertrouwen in de toekomst en in mijn lijf. Ik heb een andere manier van leven ontdekt en daar ga ik heel oud mee worden!

Liefs,
Marga

Offline
Berichten: 60

Een paar dagen geleden heb ik 2 mensen teruggevonden via internet die ik al meer dan 20 jaar niet meer gezien heb. Ik was nix veranderd volgens hun... geweldig toch! hahahahha.
En met een toevoeging van 120 haarextensions en en een fotoshopje over de fotoos heen geloof ik het bijna zelf!
Lang leve het wereldwijde web :lol:

Artikelen van marga

jarig
Alleen...
Midlife?
nieuwe start
nieuws
¨verder
APK-bibbers
en verder...
....logie!

Pagina's

Webloggers