Lid geworden op: 13/03/2005 - 17:29
Offline
Berichten: 618

Onrust

zaterdag, 24 december 2005

En toen overviel een verschrikkelijk onrust mij.......... :(

Gisteravond voor het naar bed gaan met het insmeren van mijn lijf voelde ik opeens een klein verhardinkje in mijn linker borst..... :shock:

Ik voelen en voelen en nog eens voelen, maar ja ik voel het toch echt. Niet groot, maar wel hard. Als ik lig voel je het goed als ik sta nog wat minder.......
Ik schrik me rot en een gevoel van angst overvalt me meteen....... :cry:

Stampertje voelt ook en voelt het bobbeltje ook. Hij probeert met gerust te stellen: "dit voelt heel oppervlakkig, misschien een talgklier??". Ik denk ja tuurlijk voelt het oppervlakkig, dieper zit geen borstweefsel meer.

Vannacht slecht geslapen en vanochtend met het wakker worden weer meteen voelen, ik voel het nog :shock: Gatver wat een angst dan opeens....... :cry:
Ik laat Stampertje weer voelen en voelt het ook weer..........hij weet het natuurlijk ook niet en probeert me gerust te stellen......... [kiss]

Ook dacht ik dat het misschien iets van de prothese kon zijn. Dus ik het bobbeltje gevoeld en de prothese heen en weer geschoven, maar het blijft op dezelfde plek zitten.........voor mijn gevoel niet de prothese dus..... :shock:

Ik ben bang en de spanning schiet weer door mijn lijf..... :?

De MRI is gemaakt en ik krijg daar vrijdag de uitslag van........wat ga ik doen wachten of eerder even naar de huisarts...... :roll: Eerst de kerst afwachten.......ppppffff :cry:

Offline
Berichten: 618

Op advies van een aantal amazones heb ik dan toch de doktersdienst gebeld om te overleggen en in eerste instantie gewoon iets te krijgen om het weekend door te komen..........
Ik vertelde mijn verhaal en de assistente wilde mij zo niet de kerstdagen in laten gaan, dan heb jij geen fijne dagen zei ze.........vanmiddag kun je komen. Echt super lief en ik blij........ :wink:

Ik had een hele fijne arts die mijn onrust zeker begreep en met ver opengesperde ogen luisterde naar wat er bij mij gebeurd was. Zo jong, hij had het blijkbaar ook nog niet echt vaker gehoord......

Hij voelde het bobbeltje ook en zei ook dat als ik lag je het er ook echt op zag liggen...........en hij ook voelen, voelen en nog eens voelen.... :roll:
Uiteindelijk vertelde hij er wel gerust op was en dacht dat het een flink vergroot talgkliertje is, maar hij kan het natuurlijk nooit zeker zeggen. Maar zijn gedachten gaan daarnaar uit...........pfieuw!
Ik ben niet helemaal gerustgesteld nu, maar ik voel me een stuk beter dan straks....... :wink:

De arts leek het ook verstandig dat ik of mijn eigen huisarts in zou lichten of de chirurg, want hij dacht wel dat het goed was om het weg te laten halen......
Hij zei: "ik denk aan een talgkliertje, maar als je het weg laat halen en daarna op laat sturen kijken ze het na en dan weet je het ook zeker."......

Hij denk dus aan iets onschuldigs en vooral goedaardig!

Nou, kan ik de kerstdagen toch nog gaan genieten en dinsdag zie ik weer verder! :wink:

Want eerst zekerheid en dan pas heel mijn onrust weg........ :wink:

Offline
Berichten: 618

En vanochtend heb ik met de mamacareverpleegkundige gebeld......... [phone]

Ik vertelde dat ik een klein knobbeltje heb en dat ik er niet gerust op ben.
Dat snapte ze natuurlijk wel en zij vind het ook raar........ :-k

Ik heb vanmiddag een afspraak om 16.15 uur bij een chirurg. Daar ben ik blij mee.
Ze wilde me wel alvast wat gerust stellen en vertelde dat de MRI-scan geen bijzonderheden heeft laten zien........ [dans] Yes (dat is dan weer binnen :wink: )

Maar toch vind ze het knobbeltje raar, en ik ook...........en eigenlijk wil ik het het liefste weg hebben...........bbrrr weg met die knobbeltjes in mijn lichaam.......

Ik hoor het straks.........en jullie dus ook! :wink:

Offline
Berichten: 618

Het is in orde!! [dans]
Het is een atheroomcyste en ik heb samen met de arts er zelfs nog 2 gevonden..... :shock:

Ik had weer een andere arts en dit keer een vrouwelijke en een echte skat!! :D
Ze snapte mijn onrust heel goed en wilde mij het goede nieuws van de MRI vertellen, maar die wist ik al! :wink:
Ik moest de bobbeltjes goed in de gaten houden en als ze gingen groeien kon ik altijd terugkomen. :wink:

Ik legde ook mijn ongerustheid bij haar neer over de controle over mijn okselklieren. Ik wil graag ook daarvan een controle, want het is bijna niet mogelijk met een DCIS, maar zelfs zij vertelde "het kan wel". Dat is dus ook wat mij zo dwars zat en mijn onrust bleef.
Ze heeft een aanvraag voor een echo van mijn linker okselklieren uitgeschreven. Eindelijk iemand die me hierin snapte en me tegemoet wilde komen. Ik krijg mijn ECHO! [dans] 8)
Als deze goed is kan ik weer verder gaan opbouwen!! Rust in mijn kopie.... [ok]

Ze wenste ons een heel gelukkig nieuwjaar, want ze vond dat we een zwaar jaar achter de rug hebben gehad. En het is ons gegund.............als ik mijn echo uitslag binnen heb en die is goed, durf ik er hopelijk ook weer wat meer in te gaan geloven. :wink:

Nadag we bij de arts waren geweest stond de mamacareverpleegkundige ons nog op te wachten. (eigenlijk na haar werktijd, maar ze nam nog de tijd voor ons). Haar viel het op dat ik nu steeds bij andere artsen kwam en ze vertelde me dit niet te doen, want dat zijn arts-assistente en dan kom je steeds weer nieuwe tegen. Ze vond dat niet fijn voor mij.

Ik heb mijn voorkeur voor een arts uitgesproken en daar mag ik voortaan onder behandeling. Ik heb er weer vertrouwen in, want dat was wel even weg.

Morgen gaat ze een afspraak voor een echo regelen en een vervolgafspraak bij mijn nieuwe vaste arts!

Dus kom ammel goe!! [dans]

Bambie gaat weer lekker verder met opbouwen. Want door zo'n bobbeltje breek je weer even af tot aan je enkels en ik voelde me weer helemaal terug bij af. Gelukkig kreeg ik vandaag weer een flink duwtje in de goede richting! [ok]

Artikelen van Bambie

Webloggers