afbeelding van nana
Amazone
Lid geworden op: 20/09/2004 - 19:18
Berichten: 357

Operatie datum

maandag, 22 augustus 2005

Vorig jaar september ben ik bij de PC in het Radboud geweest. Een hele fijne arts die alles duidelijk heeft uitgelegd.
De expander-methode viel voor mij af omdat ik ook bestraald ben geweest. Aangezien ik zelf vind dat ik nogal een buikje heb is de DIEP-flap methode eigenlijk 2 vliegen in 1 klap :wink: .
Het resultaat met deze methode is heel natuurlijk, alleen de operatie tijd is wel wat minder (rond de 12uur). Zelf zal ik daar niet zoveel van merken maar voor de achterblijvers is het natuurlijk minder.
Vorig jaar werd mij verteld dat er een wachtlijst is van ongeveer een jaar. Vrij lang dus. Aangezien ik 7 oktober nog een bruiloft heb, heb ik als datum opgegeven na 15 oktober 2005.
Afgelopen week gebeld naar het Radboud of ze al een juiste datum weten, blijkt mijn chirurg de 1e 2weken van november vakantie te hebben. Dus de kans is heel groot dat ik dan pas daarna geopereerd ga worden. De juiste datum hoor ik ongeveer een week of 2 van te voren.

afbeelding van nana
Berichten: 357

[b]Waar is die boksbal :twisted: .[/b].

Zoals het er nu uitziet begin april :roll: .
Wordt er niet goed van!

Er zijn nog 3 vrouwen voor mij op de wachtlijst en vanwege te
weinig OK-tijd een geen accoord voor uitbreiding van hogerhand kunnen ze maar 1x per maand opereren.......
Als ze accoord voor meer uitbreiding krijgen kunnen ze elke 2 wk opereren...... en dan wordt er gebeld dat ik eerder aan de beurt ben.
Vast wel ja :roll: .

afbeelding van nana
Berichten: 357

[dans] Vandaag bericht gehad van het Radboud dat de voorlopige planning [b]maart [/b] gaat worden [dans] .

Is alvast een maandje eerder....
Morgen moet ik ze terugbellen.

afbeelding van nana
Berichten: 357

Vanmorgen [phone] en ik sta nog steeds gepland voor 21 maart :lol: .

Nog 4 weekjes en dan is het zover....

afbeelding van nana
Berichten: 357

Ben helemaal heppy de peppy :lol: .

De operatie gaat door op 21 maart [dans] .

Opname wordt maandag 20 maart.
Mag ik me `s morgens om 10.30 melden.

Hè hè, eindelijk :lol:

afbeelding van nana
Berichten: 357

De wonderen zijn de wereld nog niet uit :wink: . Voorlopige datum wordt [b]21 maart [/b]:lol: . Misschien nog 2 weekjes eerder..... maar daar ga ik maar niet meer van uit! Heb ook maar meteen doorgegeven dat ik niet meer in februari geholpen wil worden.... Kan ik carnavallen 8) en voor mijn baas komt het ook heel goed uit. En nou ik over de teleurstelling heen ben dat eind jan. niet doorgaat vind ik dit een prima datum. Liefst natuurlijk nog die 2 weekjes eerder :wink: .[/size]

afbeelding van nana
Berichten: 357

Ik baal als een stekker :( . Vanmorgen het afspraken buro gebeld van het Radboud. Krijg ik te horen dat mijn operatie pas begin volgend jaar gaat plaats vinden :twisted: . Valt dat dus ff flink tegen! En begin volgend jaar... is dat januari, februari of misschien wel maart.... Ga in december maar weer bellen of ze iets meer weten, kunnen ze me niet vergeten! Wel balen dus, had er echt op gerekend dat ik eind november aan de beurt zou zijn, geen afspraken meer gepland, zaterdag nog een pyama gekocht voor in het ziekenhuis.... was dus echt aan het aftellen. Daarbij had ik gehoopt om in 2006 het hele borstkanker verhaal wat meer af te kunnen sluiten, niet dus :roll: . [voorzover dat natuurlijk mogelijk is...[/size] Wordt vervolgt.....

afbeelding van nana
Berichten: 357

[dans] Zoals het er nu uitziet zeer waarschijnlijk mijn operatie in week 3 of 4 van 2006! Ik kan 3 jan. weer terugbellen voor de definitieve planning en voor de afspraak bij de anestesist enz... Hè hè, het werd tijd :lol: . Nou nog een hoop te regelen voor die tijd, zoladex spuit, afspraak eigen chirurg, kapper en nog ff laten verwennen bij de schoonheidsspecialiste :wink: . Daarna zal het er wel ff niet van komen denk ik. De zenuuwtjes komen al opzetten.......[/size]