Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 227

pijnarts

dinsdag, 19 oktober 2010

Kort geleden ben ik weer eens bij de pijnarts in het AVL geweest, het is nog altijd waardeloos met de pijn..Ik bedoel nu de zenuwpijn die van mijn ruggegraat tot op mijn borstbeen loopt, en dan nog onder mijn arm door tot ongeveer mijn elleboog.
Ik plak morfine pleisters en slik Lyrica.
Om de pijn redelijk houdbaar te krijgen moet ik veel Lyrica slikken, waar ik dan echt een sombie van wordt, dat is dus ook geen echte optie.
Ik heb al allerlei andere medicatie gehad, maar de Lyrica doet het meeste zijn werk.
Nu stelde mijn pijnarts nogmaals vóór een pijnblokkade te doen...(ik moet dan steeds aan Karin denken, zelfde arts en ook meerdere van deze blokkades gehad)
Nu heb ik wel eens gelezen dat een zenuwblokkade niet geschikt zou zijn omdat het om zo,n groot gebied gaat ppfff...
Ik heb er nu wel een afspraak voor staan (4 november) maar ik twijfel nog wel..Is er hier iemand met ervaring, dan hoor ik het graag.
Wat en sukkel hè, klagen over pijn en vervolgens aarzelen over de behandeling...

tonyjheeta1
afbeelding van tonyjheeta1

Este reloj, limitada Replicas Relojes a 30 copias, cumple con los requisitos de la Poinçon de Genève. En el corazón de su Relojes Imitacion caso es mejor que la ultra delgada cuerdo 1120. Desarrollado y fabricado por Vacheron Constantin, se gana en una frecuencia de 2,75 Hz Imitaciones de relojes (19'800 vibraciones por hora) y tiene una reserva de marcha de 40 horas. Los principales planos de movimiento tienen una cuidada decoración en "Côtes de Genève".  

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers