Lid geworden op: 08/05/2005 - 13:45
Offline
Berichten: 60

Strijd VOOR de kilo's!

dinsdag, 25 april 2006

Het zal vast een tegenstrijdig bericht lijken maar ik vecht voor de kilo's. De meesten zullen dat een luxe probleem vinden maar dat is het niet!
44 telt de weegschaal. Ik haat dat ding. Waarom staan we er uberhaupt ook op? Het is toch altijd weer een teleurstellend moment.
Als ik op straat loop zie ik de mensen kijken en er waaien allerlei termen door mijn hoofd; strijkplank, olijfje, 'een krant op z'n kant'!
Mijn kont is verdwenen en over mijn borsten wil ik het niet eens hebben! Mijn ribben en heupen zijn nadrukkelijk aanwezig en mijn sleutelbenen lijken wel kapstokken. Ik eet gewoon drie keer per dag en de nodige tussendoortjes en er blijft niks hangen. Erg frustrerend!
Afgelopen maandag ben ik naar de internist geweest en die heeft weer een uitgebreid bloedonderzoek gedaan maar dan nu met name gezocht naar de vitamientjes. Ik hoop dat ik een doorverwijzing krijg naar de dietiste want met mijn schildklier is er niks mis;
Zou het kunnen komen van de overgang? Door een verandering in mijn hormoonhuishouding? Een of andere averechtse uitwerking?
Voorlopig ga ik weer shoppen op de kinderafdeling, bah! 36 jaar met het lichaam van een meisje. Ik zou me zo graag wat vrouwelijker voelen, maar ach, het is ook nooit goed.

Artikelen van marga

jarig
Alleen...
Midlife?
nieuwe start
nieuws
¨verder
APK-bibbers
en verder...
....logie!

Pagina's

Webloggers