Lid geworden op: 13/03/2005 - 17:29
Offline
Berichten: 618

Tepelreconstructies

donderdag, 5 juli 2007

En het is tijd voor de volgende stap: de tepelreconstructies! :lol:

Ik ben daar echt helemaal aan toe!! Met die reconstructie ben ik voor mijn gevoel al zolang bezig. Velen die later de reconstructie hebben gekregen hebben inmiddels hun "knopjes" :wink: en zelfs tattoo's al. :shock:
Maandag ben ik eindelijk aan de beurt!! :D

Uit mijn huid op de borsten gaat mijn plastisch chirurg aan allebei de kanten een knopje maken. Gelukkig gewoon onder lokale verdoving, geen narcose en daarmee ben ik wel echt heel blij. Daar had ik even niet meer aan hoeven denken :roll:

Ik zie er niet tegenop..........natuurlijk wel een beetje spannend, maar dat komt allemaal goed! :wink: Wel zenuwachtig ben ik voor het resultaat.......... :oops:
Ik zei gister nog tegen StamperT: "doe ik hier wel goed aan, ik ben zo gewend aan mijn kale nepperTjes :wink: en straks zit er zo'n bleek wratje op allebei de kanten" [grinnik]
Natuurlijk word het er wel mooier op..........maar ik moet er gewoon weer even aan wennen. :wink:

Ik zie er wel naar uit hoor, het kan me niet snel genoeg gaan. Steeds zit ik al te denken aan de tattoo's die ik ga krijgen. Buiten dat ik nu ook heel stoer kan zeggen dat ik ook 2 tattoo's heb 8) :wink: kijk het dan ook gewoon heel anders. Ik heb al een aantal mooie resultaten mogen zien [kiss] [ok] [kiss]
Al vraag ik me eigenlijk wel af hoe snel je een tattoo mag laten zetten na deze ingreep......... :-k

Ik kijk er naar uit............met een beetje een gezonde spanning :wink:

Offline
Berichten: 618

Net snel naar het ziekenhuis gebeld een maandag om 07.00 uur mag ik me melden :shock: :D Ben ik de eerste [ok] .

Ik hoef niet nuchter te zijn, want het is een locale verdoving.........

Even een twijfel aan de andere kant "wel nuchter voor als het lokaal niet lukt". Ow nee hoeft niet: Ontbijt maar stevig, dan kom het allemaal goed!!, zei ze. (hey dat klinkt bekend in de oren :wink: ) Hahahaha ik dus ook "ja joh, kom ammel goe!!" :wink:

Offline
Berichten: 618

Ik ben weer thuis!! :lol: En het gaat uiteraard prima met me! :wink: Geen narcose scheelt echt enorm veel!! :D

Om 05.45 uur ging de wekker vanochtend :shock: om vervolgens om 06.30 uur te vertrekken en dus om 07.00 uur in het ziekenhuis te zijn. :wink:
Ik moest me melden op afdeling Orthopeadie :-k . Kweet niet wat "knopjes" daarmee te maken hebben...... #-o hahaha. Nee, de afdeling kortverblijf (1 van de 2 :wink: ) was ivm vakantie gesloten en werd verdeeld over andere afdelingen. Wel "eigen" personeel mee naar de andere afdelingen, dat dan weer wel. Erg onhandig voor hun...... :roll: maar goed.
Ik werd vrolijk verwelkomt met "HEY, ik ken jou"!!!! :D .........De verpleegster die mij het meest heeft verzorgt een dikke 2 jaar geleden na de amputie en reconstructie-operatie kwam aangewandeld. Apart om haar weer te zien.
En vooral heel bijzonder dat ze mij herkende, want ze zag zoveel mensen per dag vertelde ze me dat er niet veel bleven hangen. Dat ze me na 2 jaar nog herkende betekende volgens haar dus echt dat ik een bijzonder geval was :wink: [bigsmile] (kan je natuurlijk ook weer op 2 manieren opnemen he :wink: ). Ik had indruk gemaakt, dat was de reden.

Zij heeft ook met mij 2 jaar geleden samen het verband verwijderd, toch een raar en bijzonder moment wat je dan samen deelt. Dat vond zij toch ook. Tis een lieve vrouw [kiss]

Ik was de enigste en de eerste en werd dus ook heel erg op tijd gehaald door het "transport" [grinnik] Om 08.00 uur lag ik al op de OK. :wink:

Op de voorbereidingskamer was ik echt ineens heel erg zenuwachtig. Volgens mij nog nooit zo erg geweest........ :-k
Mijn PC kwam "aftekenen" en die zei dat dat wel bekend in de oren klonk bij hem. Je hebt voor vele hetere vuren gestaan en vaak zie je dan bij een kleinere ingreep dat toch die zenuwen opspelen...........memories he :? :wink:
Samen afgetekend waar de knopjes [dans] moesten komen. Niet te laag, niet te hoog, in het midden, een hele klus dus. [grinnik] Maar te laag was volgens hem minder storend als iets te hoog, want ALSSS ze ooit wat zakken dan ziet het er heel onnatuurlijk uit vond ie. Dat is natuurlijk ook zo.

Ik werd wel gewoon geholpen op een echt operatiekamer en geen poliklinische-OK. Toch een rare gewaarwording hoor, helemaal "bij" zijn op een operatiekamer. Iedereen steriel, je bent erbij als je helemaal ingepakt word. EN mijn PC vond het niet nodig een doek te spannen voor mijn hoofd, ik vind dat meekijken wel interresant......en dat weet ie blijkbaar ook wel. :wink:

Met het geven van de verdoving voelt het ook apart, sommige deeltjes voel je niets van en andere zijn licht gevoelig. Geen pijntje gevoeld hoor :wink:

Ondertussen hebben we muziekje geluisterd en flink gekletst met de PC, zijn PC in opleiding, de anesthesie-assistente en de operatieassistente. Een gezellig boeltje bijeen :wink: . Wel apart te horen en te zien dat er vanalles word besproken: auto's, schietbanen :shock: , StamperTs werk en uitzending, zelfs over zijn zus in Amerika gehad, vakanties, bezuinigingen in ziekenhuizen :wink:, pokeravondjes.......noem het maar op, vanalles kwam ter sprake. De PC in opleiding zei ookal "zo zie je maar, dit is ook gewoon mensenwerk en dus word er gelukkig hier ook gewoon gezellig gepraat. Normaal onderling, want dan slaapt de patiënt, en als die bij is kletst die gewoon mee. :D \

Ondertussen heb ik ook regelmatig gegluurd naar beneden hoor. Dan voelde ik weer wat trekken en dan zag ik opeens een lapje vel daar omhoog getrokken worden :shock: 8) .

Nog even besproken dat ik het zo bijzonder vind dat dit allemaal zo gemaakt kan worden. "Gelukkig maar dat dat allemaal kan" zei de PC in opleiding, daar ben ik het mee eens :wink: .

De knopjes waren wel groot :shock: (ik had van tevoren al aangegeven dat ik geen maatje "radioknop" [grinnik] wilde). Nou het komt aardig in de buurt van maatje "radioknop" hoor :shock: :-k .
Mijn PC moest daarom lachen en zei al dat ie waarschijnlijk mij op het spreekuur ook nog wel een aantal keer zou moeten zeggen dat het gaan slinken en dus een stuk kleiner word uiteindelijk. In de komende dagen zal het al aanzienlijk kleiner worden, vertelde hij.

Het werd verbonden met flink wat gazen aan beide kanten om er maar voor te zorgen dat er niets op dat knopje drukken kon. Ik heb nu zomaar 2 cupmater erbij joh, door al dat verband [bigsmile] . Dit moet ik 6 weken, iedere dag opnieuw erop doen.
Er mag geen "druk" op komen, dus niet ertegenaan butsen :wink: en bijvoorbeeld, als ik over 1 weekje ofzo weer ga sporten zorgen dat ik niet val. :wink: En het grootste probleempje voor mij :wink: NIET op de buik slapen 6 weken...... :roll: ow jee, daar moet ik allert op zijn, dat doe ik altijd namelijk. :wink:

Ik bedankte hem en over 18 dagen kom ik bij hem op controle........of er moet eerder wat zijn natuurlijk. :wink:

Op de weg terug naar de afdeling vroeg ik mijn "chauffeur" [grinnik] hoe laat het was? 09.10 uur nog maar en ik was al op de weg terug, stiekum toch wel heel fijn hoor: zo vroeg! :D

Het is helemaal mee gevallen! Al ben ik nu wel erg moe van de zenuwen moet ik zeggen. :oops: :oops:
Ik loop zo stijf als een hark [bigsmile] en dat komt omdat ik weet dat er iets gebeurd is, ik het zelf nog niet gezien heb (hoe groot enzo het is) en omdat ik er weinig van voel, maar er wel steeds aan denk. :wink: Dat zal morgen wel weer minder zijn. :wink:
Hopelijk slinkt het snel en zie ik al een beetje het resultaat. Ik ben zo benieuwd! :wink:

Ongeveer 6 weken nadat het helemaal genezen was. En hun trekken ook daar 6 weken voor uit, dus dat word over 3 maandjes...........dan mag ik mijn tattoo's laten zetten!! Nog effies dus............maar voor het eind van dit jaar zal het af zijn......... :lol: heerlijk vooruitzicht!! :D

Offline
Berichten: 618

Dag 1 na de tepelreconstructies:

Net voor het eerst het hele verband eraf gehaald...........ik moet het namelijk 6 weken lang, iedere dag 1x vervangen :wink:

Heel apart om te zien, ik kan het nog niet "mooi" noemen hoor, maar dat het ik van meerdere gehoord. Effies doorheen kijken dus :wink: . Ik ben ze nu stiekum al kleiner aan het kijken hoor :-w [bigsmile]
Ik kijk nu alla reclame, kennen jullie die, die man met die "sprieten" als tepels [grinnik] . Zo voel ik me nu :oops: , van niets naar ineens opgezwollen lang uitgerekte vrotjes.........ik kan het ook niet anders noemen dan vrotjes. Knopjes is even niet aan de orde [grinnik]

Het lijkt alsof ze ietsje schuin zitten. Maar aan de ene kant zit natuurlijk weer meer zwelling als de andere kan enz enz. Gewoon afwachten dus.........geduld Bambie :wink:

Aan de linker kant net boven dat vrotje zit een blaar....... :roll: . Waarom heb ik nou altijd een blaar op een wond zitten :roll: . Maar goed, het ziet er op zich niet verontrustend uit, hij kijkt oppervlakkig en als ie groter word ga ik bellen.......nu lijkt het me niet nodig.
De rechter kijkt wat blauwer, maar ook dat is niet raar natuurlijk, er is heel wat aan gebeurd.

Het slapen ging voor geen meter, das best wel beetje irritant :-w . Op de rug ging gewoon echt niet, dus heel apart met kussen tussen de benen half op de zij gaan liggen. Wel ieder uur omdraaien :roll:

Ik voel er bijna niets van :D . Maar toch doordat ik weet dat er daar weer "iets" gebeurd is, ga ik automatisch mezelf wat stijver houden......hahaha :P

Ik ga het weer verbinden..........en straks lekker met de buuf even het centrum in, effies thuis weg [kiss]

Offline
Berichten: 618

Zo, effe weer ene update mbt mijn vrotjes [bigsmile]

Het gaat goed en ik wen weer een beetje aan het voorzichtig zijn.........vannacht ook eindelijk weer een paar uurtjes achter elkaar kunnen slapen. En ik lig stiekum idd gewoon op mijn zij :-w wel nog een beetje onhandig, maar slaapt veel lekkerder :wink:

Ik had gister toch nog even gebeld voor mijn blaar die op de linker kant zit.........want mijn PC zei de vorige keer "maar dan moet je ook komen"!! [-X
Ik netjes gebeld, maar mocht het afwachten.........vandaag lijkt ie al een heel klein beetje aan het indrogen te zijn :wink: Kom goe! :D

Links is nog heel dik, eigenlijk nog niet gekrompen. Misschien komt dat ook door die blaren, reageert misschien best heftig en dat daardoor het ook niet snel slinkt..........
De rechter is wel al wat kleiner..........ook kijkt ie wat donkerrood en voelt een stuk harder.........weet iemand of dat normaal is?? Zal wel goed komen, maar om wondjes ben ik altijd een beetje bezorgd :oops:

Het kijkt over het algemeen al wel stukkie mooier dan maandag hoor, dus ik snap nu dat het echt gewoon afwachten is.........en zeg nou zelf "wachten" is soms best lastig.......hahaha stuk ongeduld :wink:

Offline
Berichten: 618

Zo ik heb nu twee heeeel verschillende vrotjes..........

Rechts is ie nog groot en heeft ie nog de blaar.............ik blijf er vanaf en het zal wel goed komen :wink:

Links is ie flink ingekrompen............naar een groot deel (het grote deel, als ik dat weg haal is er weinig over, groot genoeg voor mij hoor, maar dan loop ik flink scheef :wink: ) kijkt donkerrood/zwart..........en droog, helemaal ingedroogd. Dat stuk gaat het niet redden denk ik.........zo ziet het eruit....... :?

Het kijkt niet ontstoken dus ik wacht het af, mijn PC kan daar nu toch ook niks aan doen..........dus..........wie weet trekt het bij, al geloof ik daar niks van.

Ik wacht het af.........ik vind het wel al stukken minder eng zelf....... :wink:

Offline
Berichten: 618

(Bambie heeft de tekst even veranderd, het stond er zo raar, sorry Erica: helemaal niet verkeerd bedoeld hoor :wink: [kiss] ).

Ik ben vandaag (niet mijn werkdag) toch even naar het werk gegaan. Daar kwam het ter sprake wat er aan de hand was "moet je dan niet even bellen werd er gevraagd, een afgestorven teen moet er immers ook afgehaald worden".......das een goeie :-k
Maar nee, ik blijf niet bellen dacht ik.........ik voel me meteen zo "aanstellerig"..... :?

De vrouwelijke huisarts vroeg of ze effe mee moest kijken en dat hebben we dan maar even gedaan. Ze adviseerde me toch ook maar even naar de plastisch chirurg te bellen...........vond het er niet goed uitzien.

Dus gebeld en kreeg gelukkig dit keer een lieve assistente aan de telefoon (toen ik eenmaal bij mijn PC binnen was kreeg ik door dat zij bij mij in de klas gezeten had :wink: [kiss] ) en ik legde het uit. Ze adviseerde me om toch maar zo snel mogelijk even te komen.

Ik daarheen en de PC gekeken: hij schrok en vond het er zeker niet mooi uitzien.......... :? . Rechts is zeker 1/2 wat het niet gaat halen en dat ga ik dus waarschijnlijk verliezen en bij de linker kant moet ik daar ook rekening mee houden. Die kant had het volgens hem ook heel moeilijk............ :cry:
Onder de strips kwam aan de linker kant ook een lelijke wond tevoorschijn........ :shock: :cry:

Ik moet WEER :roll: aan de antibiotica en dinsdag alweer terug op controle.

Hij is niet blij, en ik dus ook niet. Mijn PC heeft meerdere malen gezegd dat het hem speet (maar hij kan hier ook niks aan doen......) en legde zijn hand op mijn schouder. Hij vind het echt heel l@llig voor me.......

Ik ben effe verdrietig en kwaad, waarom kan het nou niet in 1 keer goed gaan.......... :cry: bah...... :cry:

Dus ja, ik houd het goed in de gaten :wink: en terecht nu ook maar weer blijkt......... :cry:

Offline
Berichten: 618

Tgaat niet goed met mijn vrotjes......... :cry:

Vanochtend om 08.45 uur een afspraak voor controle bij mijn PC........papsie voor de support meegenomen (wilde die zelf ook graag [kiss] ).

Ik werd binnen geroepen en moest nog even op mijn PC wachten.......ik had mezelf maar vast uit dat verband verlost, dat scheelt hem weer werk [grinnik]

Hij keek en melde me nogmaals dat het echt helemaal niet goed ging, maar dat had ik zelf ook al ontdekt........ :?

Morgen mag ik weer onder het mes........ :cry: een spoed-OK. :roll:

Ik kreeg de keus:
-of zo proberen te laten genezen, waarbij hij vermelde dat het resultaat ver van gewenst zal worden en ronduit gewoon niet mooi.........als ik dat toch wil dat het kans op infectie-gevaar zeer zeker aanwezig is........ :?
-of het er weer af laten halen en ook de wond die onder de linker borst zit weer open te maken en netjes dicht te maken, die kijkt namelijk ook donderpaars..... :roll:

Tja..........weer onder het mes.........pppffff

Ik heb het hem gevraagd "wat zou jij doen?"
"Ik zou het weg laten halen, dit word niks :? ".

Dus ik ben in zijn beslissing mee gegaan. Maar dan moest het wel zo snel mogelijk van hem, geen risico.

Begin augustus het eerste plekje :shock: :?

Nee dat duurde volgens hem VEEL te lang en deze week moest het dan toch gebeuren............
Hij gaf de assistente de opdracht het secretariaat van de OK te bellen om voor morgen een OK te regelen.
"Dan kom ik morgen gewoon terug van mijn vrije dag" zei die.........
(waardoor mijn mond onderhand openviel). Ik heb hem ook vermeld HOE geweldig lief ik dat wel niet van hem vind :wink: . De assistente was het met me eens, het is echt een schat en heeft toch echt hart voor de patiënt he :wink:

Moeilijk moeilijk om het geregeld te krijgen, ondertussen liep de PC al een dik half uur uit en ik was pas zijn eerste patiënt :shock: .
Hij moest zelf bellen naar het secretariaat om het geregeld te krijgen, want dat kon dan weer niet via de assistente........das om het makkelijk te maken :roll: [boos]

Uiteindelijk nog geen tijd kunnen plannen, want alle OK's zijn morgen volgepland en dus moet ik me morgen om 11.30 uur melden en dan duwt ie me er gewoon tussendoor zegt ie........ [kiss]

Het voorstel van de planning was om mij door iemand anders te laten opereren aan het einde van de dag. Waarop hij zei: nee, die staat dan al een volle dag te snijden en bovendien wil ik deze patiënt gewoon zelf doen......

Het is een toppertje, ik kan niet anders zeggen....... :wink:

Helaas, mijn knopjes gaan verloren en mijn borst moet wéér los.........en wéér daarna een aantal weken niets doen: geen autorijden, geen zwaren dingen en niet naar het werk..............zucht, de planning was anders.

Niet het einde van de wereld, er zijn VELE ergere dingen, maar natuurlijk baal ik......en zie ik weer op tegen morgen. Na morgen ben ik weer terug bij het begin van dit jaar, net na mijn operatie toen.........weer open en geen knopjes voor mij voor nu......... :cry: (en of dat er nog wel ooit van komt dat kan ik nu echt niet zeggen, ben der effe klaar mee) :wink:

Ga nu naar het dorp voor diarreeremmers.........die antibiotica doet op meerdere vlakken zijn werk :oops: :oops: [bigsmile] en daar kan ik morgen op die operatiekamer toch echt geen last van hebben........ :roll:

Dus weer spannend morgen........ :?

Offline
Berichten: 618

Hier ben ik weer........ :wink:

Alles is goed gegaan.......... :wink:

Vandaag om 11.30 uur mezelf gemeld bij de opname.
Ik had het heel luxe, een privekamer! :D 8)
De verpleegster vertelde me dat ze vanaf de OK al gebeld hadden of ik klaar lag :shock: . Ik was der nog niet eens.......... [bigsmile] Er was alweer een ander spoedgeval tussengekomen, dus mijn spoedplekje was toch alweer opgevuld.

Om 12.45 uur werk ik opgehaald, dus ik heb niet lang hoeven wachten....... :D . Zenuwachtig was ik wel weer....... :roll: :?

Bij de "voorbereidingskamer" stonden ze mij al op te wachten en ik ging rechtstreeks naar de OK door.
Daar kwam een andere PC binnen lopen..........die ik wel al ken van de vorige keer en ook een prima arts. Hij vroeg of hij het mocht doen :wink: (en ik maar trots zijn op mijn PC [bigsmile] :oops: :wink: ). Maar natuurlijk was dit ook prima, ik ken hem ook en heb daar ook het vertrouwen in........

Hij begon aan de linker kant, die kant die helemaal verschrompeld en zwart was.
In zijn bril die hij op had ivm de operatie kon ik zo bekijken wat hij aan het doen was......het weerspiegelde daarin. Ik heb hem even gezegd dat het niet zo was dat ik hem steeds aan zat te staren [grinnik] maar dat ik af en toe wel mee wilde kijken :wink: . Dat dat even duidelijk was..... [grinnik]
Hij moest een flink stuk dieper snijden dan dat hij zelf ook dacht. De necrose (het dode weefsel) zat een stuk dieper dan verwacht........ :? . Het litteken onder de tepel (zeg maar) zag er wel netjes uit en daar hoefde dus weinig aan te gebeuren :wink: .

Aan de andere kant was dat wel even anders..... :( :? . Flink werd er gesneden, want ook daar ging het al diep....... :?
Hij vertelde dat juist in het deel wat dus aangetast was door dat dode weefsel (die necrose dus) heel veel bacteriën gaan zitten en dat moet dus weg........
Aan beide kanten werd er een flink stuk huid verwijderd........jakkie :shock:
Ook zat er onder die wondranden een bloeduitstorting.
Hij had nog niet vaak zo'n reactie van de huid gezien :shock: :?

Opeens keek hij mij aan (zodat ik niet in die bril kijken kon) en zei "als je straks in mijn bril kijkt moet je niet schrikken. Doordat ik veel weg moest halen en het natuurlijk ook gaat "wijken" kijkt het heeeel groot". Ik keek en echt mijn halve "niettiet" lag bloot....... :shock: Ik vond het behoorlijk heftig om te zien, echt een flinke wond....... :?
Toen hij hem eenmaal gesloten had zag het er gelukkig weer wat schappelijker uit :wink:

Ik heb geen oplosbare hechtingen, omdat ik daar misschien ook wel steeds op reageer........ :roll:

Volgende week vrijdag controle, ik ben benieuwd.........
Tot die tijd maar weer heel rustig aan, niets forceren.

Het gekke is dat ik vorige week het amper voelde, nu doet het best wel zeer........ :? misschien toch doordat het wat dieper gesneden is denk ik?.....

Ik ben weer even zoet......en ondertussen er dus ook niets beter van geworden, maar goed........
Ondertussen ben ik al 6x geopereerd aan mijn borsten....... :shock: . En heel eerlijk gezegd ben ik er op dit moment even helemaal klaar mee!
Dit moet even bezinken en zorgen dat dit goed komt..........en dan zien we allemaal wel weer.

Eerst maar eens zorgen dat Bambie haarzelf weer op de rails trekt, want ik merk dat het allemaal een beetje veel is geworden op dit moment...... :?

Offline
Berichten: 618

Vanacht behoorlijk slecht geslapen op die rug :roll:

Ik zit ook behoorlijk vast in mijn schouders nu........auw :?

Verder gaat het wel goed! Beetje pijn, zeker meer als de vorige keer want toen voelde ik niets maar het is goed te houden hoor. Paracetamolletje derin :wink:

Waarom ik nu effe update is om te zeggen dat het NOOIT mijn bedoeling is geweest om mensen af te schrikken om vrotjes te nemen hoor!!!!
9 van de 10 keer gaat het juist wel goed! Dat zei mijn PC ook, dit gebeurd, maar niet vaak.........
Shitty en ik hebben nu de pech gehad, maar vele die hetzelfde hebben laten doen lopen nu WEL rond met mooie knopjes hoor, niet vergeten! :wink:
Mijn doorbloeding was waarschijnlijk gewoon slecht, dat is natuulijk niet bij iedereen zo. :wink:

Offline
Berichten: 618

Gisteravond voor het eerst "gespiekt"......... :wink:
Mijn vriendin/collega was hier en die vroeg waarom ik nog niet gekeken had? Een beetje lucht erbij is juist wel goed en de PC had dat ook gezegd...........op de een of andere manier durfde ik niet zo goed :oops: . Wat kwam ik nu weer tegen......... :roll:
We hebben dus maar effe samen gekeken :wink:

Het ziet er netjes uit! :D Ik kan niet anders zeggen. Het sijpelt nog wat na met bloed. Recht ziet er netjes uit, er zit 1 blauw plekje bij, maar dat is niet zo gek.
Links ziet er ook netjes uit, maar is echt toch een behoorlijke ritssluiting geworden hoor, ik schat zo'n 12 centimeter........

Maar ik hoop dat het helemaal mooi dicht gaat en geen gekkigheid deze keer [-X
Ik doe het rustig aan, want het staat ongelooflijk :shock: strak gespannen op dit moment en spanning erop is dus niet goed.

Straks loop ik weer vrot-loos rond, en ik moet zeggen dat DIT veel beter voelt dan dat het vorige week voelde............ik vond het maar eng allemaal. Nu kijkt het weer meer "vertrouwd". :wink:

Offline
Berichten: 618

Ik heb heel even wat aangepast hierboven :wink:
Het is geen 15-20 centimer.
Mijn collega schatte dat gister zo dus ik heb dat maar overgenomen...... :oops:
Net effe globaal gemeten en het zijn er +/- 12, das toch wat anders...... :oops: :wink:

Offline
Berichten: 618

Het ziet er best goed uit (zeg ik nog effe voorzichtig :wink: ).

Ik heb 1 blaartje en 1 blauw plekje...............gister was dat blaartje "dikker" en had me voorgenomen als het vandaag erger werd toch te gaan bellen, dat is me nadrukkelijk op het hart gedrukt in het ziekenhuis. :wink:
Vandaag lijkt ie minder dik......... :D Dus ik heb goede hoop :D

Verder kijkt het wel weer vertrouwd zo zonder vrotjes..........ik kan niet anders zeggen. Dat horrorbeeld van met vrotjes wil ik gewoon lekker vergeten.

Hopelijk gaat het nu gewoon en op een normale manier dicht........ [-o<

Verder zit ik ook maar een beetje te zitten en rustig aan te doen...........maar ik houd me eraan, ik wil dat het goed gaat en komt nu.

[kiss] voor jullie allemaal!

Offline
Berichten: 618

Nou ik ben vandaag weer op controle geweest..... :wink:

Om en om zijn de hechtingen eruit gehaald.........de helft zit er nog in dus. Dat vond mijn PC bij zo'n wond toch prettiger.

Hij begon meteen over vorige week, dat hij zelf niet geopereerd had. Hij vertelde mijn nu "ja de andere PC belde op of hij het ook mocht doen??". Mijn PC had thuis gewoon zitten wachten totdat ie opgeroepen werd :wink: [kiss]
Mijn eigen PC had gezegd dat hij dat prima vond, maar dat dat vooraf wel aan mij gevraagd moest worden: anders kwam ie gewoon terug. :wink:

Dus ik zeg "nou ik lag al klaar op de OK en toen kwam er opeens een andere PC binnen en vroeg of hij het mocht doen".
"Ow dat was niet echt de bedoeling geweest zei mijn PC, ze hadden dat eerst moeten vragen aan je, anders was ikzelf gekomen".
Nou het maakte mij niet uit, want de PC die het nu gedaan heeft kende ik al en had ik het vertrouwen ook in, dus......... :wink: No problemo. :wink:

Hij vond het er goed uit zien!! :D
Alleen heb ik sinds gisteravond wat last van wondvocht, terwijl ik daar de hele week geen last van heb gehad....... :? Even afwachten dus :wink:

Aanstaande dinsdag terug voor de andere hechtingen en nog een controle.
Wel heb ik voor de zekerheid antibiotica meegekregen voor als het er niet goed uit zou gaan zien, dan mag ik daarmee beginnen.

Gister hebben we besloten om vanavond te vertrekken naar Zeeland (center parcs Port Zelande) want daar staan vrienden van ons op de camping. We blijven tot zondag...........HEERLIJK!! [dans]
Mijn PC zei me nog dat ik NIET te wild mocht doen [bigsmile] . Nee nee natuurlijk niet, maar of ik nu thuis zit of daar "rustig" kan ik daar ook wel doen. :wink:

Ik vroeg wat de opties voor mij nog waren om een tepelreconstructie te laten doen. Hij vond het verstandig om het hier gewoon bij te laten...........met mijn achtergrond nu. En eigenlijk ben ik dit wel met hem eens nu..........
Ik heb er ook meteen uitgeflapt dat ik waarschijnlijk maar eens even een "ziekenhuispauze" ga inlassen de komende tijd, omdat ik er echt gewoon effe gek van word :roll: . Daar gaf ie me groot gelijk in.... :wink:

Komt ammel goed he, maar alles op zijn tijd.

Ondertussen zie ik de zonnestraaltjes weer ietsje meer, dus dat is wel fijn. Ik zat er echt een beetje doorheen moet ik zeggen :oops: . Nog gaat het psychisch niet helemaal zoals ik wil, daar moet ik ook een keer wat mee, maar dat komt.........op zijn tijd. (roept Bambie al een tijdje heel wijs :? :oops: :wink: ).

Tot volgende week maar weer!! Ik ga effe uitwaaien!! :D :D

Offline
Berichten: 618

Het gaat goed met de wonden! :D

Vandaag heeft mijn PC alle overige hechtingen eruit gehaald.
Hij vond het er ook prima uit zien! :D

Over een andere optie voor tepelreconstructie hebben we het nog wel heel even gehad. Bij de vorige afspraak was dat al besproken. Hetzelfde als dat hij nu geprobeerd heeft durft ie niet meer aan bij mij, en ikzelf eigenlijk ook niet. Hij noemde nog als optie om wat "in te spuiten" (volgens mij eigen vet ofzo), maar daar heb je vaak heel weinig resultaat van..........ook geen optie voor mij dus. :?
Ik laat het hierbij, ik ga nog voor mijn stoere tattoo en dan is het wel mooi geweest........ :wink:
Mijn PC kan zich daar helemaal in vinden. :wink:
Jammer, maar ook goed zo...........ik ben maar blij met wat ik heb! [kiss]

Verder wilde hij het hierbij afronden nu. :shock: (was ik niet op voorbereid...........).
Zelf kon ik de wonden goed in de gaten houden, dat vertrouwd hij mij wel toe. :wink:
Hij heeft denk ik wel 3 of 4 keer gezegd dat als er ook maar iets was ik ALTIJD kon bellen......... :lol: [kiss] :wink:
Verder was hij wat gehaast en ik eigenlijk overvallen dat dit toch wel de afsluiting met mijn PC was.........raar eigenlijk.
Ik zei dat ik hem nog wel ging missen [bigsmile] [grinnik] (en dat meen ik ook wel, je bouwt toch een bepaalde band op met zo'n arts, al zal dat voor de patient altijd anders zijn als voor de arts lijkt mij). Ik was daar toch een soort van "kind aan huis".

Ik heb hem bedankt (en verder kwam ik eigenlijk effe niet :oops: ) en hij wenste mij het allerbeste.........en als er iets is BELLEN! [bigsmile]

Rare afsluiting voor mijn gevoel, ik had hem graag wat anders bedankt. Had hem nog willen zeggen dat ik het echt een geweldig fijne arts vind en dat ie heel erg betrokken is geweest bij mijn situatie en dat ik dat ECHT op prijs stel. En zo kan ik nog wel even doorgaan...........maar het kwam er echt even niet uit.
Een PC kan echt voor mijn gevoel heel veel betekeken voor vrouwen die een borst of borsten moeten missen en ze weer (natuurlijk wel anders en nooit het zelfde als voorheen) borsten teruggeven..............das toch heel bijzonder vind ik.

Ik ga me maar eens buigen over een kaartje voor hem :wink: En ga nog wat lekkers langsbrengen voor allemaal ofzo, ze hebben echt voor me klaar gestaan daar. [kiss]

Rare afsluiting, maar ook iets om blij mee te zijn natuurlijk, maar uiteindelijk had ik er het liefste anders (met goed gelukte vrotjes) weggegaan..........ik ga het een plekje geven, maar uiteindelijk is het goed zo! [kiss]

Offline
Berichten: 618

Vandaag wilde ik eigenlijk updaten om mede te delen dat het eigenlijk wel goed ging...........maar tis er gewoon effe niet van gekomen. :? Soms heb je van die dagen he :wink:

Vorige week vrijdag had ik opeens weer zo'n "tunneltje" (heb ik vaker gehad en toen heb ik daar antibiotica voor gekregen, maar toen was het groter en dieper) ik heb het afgewacht. Langzaam maar zeker kwam er een korstje op en daarom leek het beter te gaan. :wink: Wel af en toe wat wondvocht eronderuit, maar zal wel normaal zijn lijkt mij. :wink:

Nou het volgende (kan er nu effe niet van slapen :oops: ), niks schrikbarends hoor maar toch. Ik ga net mijn gazen verschonen (heb ik eigenlijk niet echt meer nodig, maar vanwege dat wondvocht doe ik dat toch voor de frissigheid zeg maar :wink: ). Hangt opeens dat korstje bijna los, dus ik het eraf gehaald :oops: :wink: (kan het niet laten :oops: ), komt er onder dat korstje opeens best wel wat viezig pus vandaan en nadat het korstje eraf is kijkt het weer groter en dieper dan vorige week :? :? :? :?

Dussssssss ik ga voor de zekerste zekerheid morgen toch nog maar effe naar de PC bellen, tja ik weet ook niet ik heb het al afgewacht dus neem ik aan dat ik wel mag bellen. :wink:

Aan de andere kant heb ik ook nog een redelijk groot korstje zitten, maar dat ziet er anders en normaler uit, daar maak ik me dan ook geen zorgen om. :wink:

Maar dat tunneltje............ :?

Offline
Berichten: 618

Ik heb idd net gebeld......... :wink:

Vanochtend zat er weer een "vliesje" op en keek het plots weer wat ondieper (vorige week vrijdag dacht ik daardoor dat het beter ging en heb ik het gelaten..........nu niet :wink: ).

Dus net gebeld en gevraagd naar de assistente die eigenlijk alles van mij afweet (had ze ook gezegd "vraag maar naar mij" :wink: ). Vandaag is ze vrij kreeg ik te horen :? ...........MAAR ik weet ook wel wie jij bent hoor! 8) :wink: (beruchte en beroemde Bambie daarzo[bigsmile] ).

Uitgelegd en ook gezegd dat er echt pus in zat en ook dat het wat rood keek eromheen.
De vorige keer heb ik uit voorzorg van mijn PC een antibiotica meegekregen voor het geval ikzelf zag dat het nodig was. (dat had ie vast niet voor niets gedaan zei ze al tegen mij, het gaat steeds fout he [troost] ).

Haar advies is nu: beginnen met de antibioticakuur, want pus en tunneltje is bij jou niet goed, jouw achtergrond verteld ondertussen wel genoeg en dus geen risico! (dat was mijn gedachten ook al, maar toch overleg is wel effe fijn.)

Ik weet dat mijn PC mij ook antibiotica gegeven zou hebben als hij het zou zien.
Als ik het niet vertrouwde moest ik bellen en morgen en dinsdag is mijn eigen PC er weer en kon ze me er ALTIJD tussen plannen als mij dat meer gerust zou stellen. Als ik verhoging zou hebben ook contact opnemen uiteraard.

Nou weer aan de pillen dus.............ik had gister al wel verwacht, maar ja toch wel balen dat het weer zo moet............ :roll:

Offline
Berichten: 618

Ik zit nog steeds aan de antibiotica..........en het lijkt nu eindelijk aan te slaan........(sorry ik roep het nog niet TE hard :-$ , want je weet maar nooit bij mij he :oops: :? )

Van de week voelde ik vanalles kapot knoepen een stukje onder het tunneltje en toen kwam er een hoop rotzooi uit :shock: . Daarna ging het beter, zou het dan toch dieper hebben gezeten en dat het daarom open bleef?? :-k EN dat het dan nu dus gewoon de goede kant op gaat........? [-o< [-o< [-o< [-o<

Ik slik die TABLETTEN :wink: gewoon nog door en dan blijven we gewoon positief....... :wink:

Artikelen van Bambie

Webloggers