Lid geworden op: 23/11/2005 - 12:08
Offline
Berichten: 586

Een klein beetje minder

dinsdag, 23 augustus 2011

Is dat teveel gevraagd? Een klein beetje minder van alles. Van de pijn die op een schaal van 1 tot 10 tot zeker 2 punten omhoog gegaan is weer (en ja, wat een stomme schaal is dat eigenlijk). Een klein beetje minder moe. Want dat is de laatste tijd uitzonderlijk heftig geworden. Ik word er bijna bang van. Zo inténs moe ben ik vaak. Een klein beetje minder 'ziek' graag. De laatste tijd ben ik toch weer vaak erg misselijk, snel duizelig... Niet okay. Echt niet okay. En een klein beetje minder onzekerheid. Sinds het weekend zitten er rare donkere blauwe plekken op m'n linkerkuit. Dus ik ben gisteren maar eens naar de huisarts geweest. We gaan bloedprikken (we zaten op één lijn) om o.a. naar de 'stoling' te kijken en we wachten op de uitslag... Onzekerheid. Terwijl juist het 'Cowden verhaal', somehow wat rust bracht (af en toe). Iets minder van alles. Is dat teveel gevraagd? 

Er zijn momenten dat ik me lichtelijk 'overwhelmed' begin te voelen. Het lopen gaat moeilijker. Alles gaat moeilijker. En hoe moet dat dan? Straks, later? Hóe kan hier dan nog verbetering in komen? Behalve als er ergens een briljante Einstein-achtige onderzoeker opstaat die hét heeft uitgevonden? Ik weet het niet. Ik pas HDI-technieken toe waar het kan. Maar makkelijk is dat niet. Ik ben van nature een positief mens. Zie altijd de goeie dingen. Maar met een lijf dat zó níet meewerkt... Is het voor m'n hoofd moeilijk bijhouden...

15 September mag ik naar de nieuwe arts. Voor iemand met zo'n reputatie en zo'n patientengroep (hij heeft dé poli voor Tubereuze Sclerose patienten in NL) vind ik het meevallen qua wachttijd. En veel meer kan hij waarschijnlijk toch niet doen nog. Alhoewel... Ik weet het eigenlijk niet. Als het helemaal te gek wordt en echt niet meer lukt (en dan bedoel ik echt, echt, echt niet meer) dan zal ik bellen. Voor nu gaan we eerst maar eens kijken wat er uit de bloeduitslagen komt. En de fysio eens bellen om te kijken of hij misschien tóch iets kan doen... En de pc, want er zit vaak vocht in het prothese-gebied.... Ook zoiets trouwens... Anyway... Een beetje minder, had ik gevraagd. Ik vraag denk ik écht teveel...

Offline
Berichten: 350

Pfff, heftig hoor ... een hele dikke digitale knuffffff en kusssss X

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Heftig, Natas. Iedere keer nieuwe verschijnselen waar je weer last van hebt en weer een andere zorgverlener voor moet inschakelen. Wat een zorgen... Ik hoop dat je nieuwe arts je verder op weg kan helpen.

Offline
Berichten: 617

Lieve Natas, heel veel sterkte gewenst en ik hoop voor jou dat het snel weer wat beter gaat. Mijn gelovige Oma houdt me steeds voor dat er zelfs achter de donkerste wolk een zilveren randje te voorschijn komt. Ik hoop voor jou dat dat snel gebeurd.

Dikke knuffel Leysje68

Offline
Berichten: 179

Veel sterkte meis!

Ook een dikke knuffel van mij!

Offline
Berichten: 4255

Ach meisje toch.......

geen woorden, alleen verdriet dat dit zo moet.

XXX

afbeelding van negrita
Berichten: 91

het lijkt me heel vervelend als je telkens zo'n uitzondering bent en niemand er mee

bekend is. moeilijk om moed te houden.

Ik zou zo een doos voor je willen kopen

met heel veel moed en een beetje geluk dat het net wel allemaal eens meezit.

Je bent heel sterk, maar er zijn grenzen. 

een extra schouder voor jullie.

Heb je trouwens wel steun van mensen?? of snappen die er ook niks van.

afbeelding van Monica
Berichten: 34

Nee hoor het is echt, echt niet teveel gevraagd. Het valt al niet mee om (ook al ben je nog zo positief van nature) alles te ondergaan en te voelen (emotioneel en lichamelijk) als je lichaam het dan ook nog eens laat afweten en je pijn geeft dan is het echt, echt en ik bedoel echt niet teveel gevraagd. Ik word al verdrietig als ik je blog lees laat staan dat je het leeft. Ik hoop dat alle doktoren heel erg hun best doen en je pijn en ongemakken kunnen verminderen.

Heel veel kracht en een dikke knuff.

Anoniem
afbeelding van Anoniem

Ik gun jou heeeel veel minder.... Ik zou willen dat ik kon toveren, dan zou ik toveren dat je al die rare, enge, pijnlijke symptomen niet had.....

Denk aan je, Tas !!!

afbeelding van Marimke
Berichten: 266

Verdrietig te lezen, dat het niet goed met je gaat.

Ik hoop dat de nieuwe arts wel wat voor je kan doen.

Heel veel sterkte en een warme knuf.

Offline
Berichten: 916

Pfff, ik had door de titel even hoop dat het juist wat minder was met de klachten. Helaas, niets is minder waar! Oh meis toch, wat heb je toch ontzettend veel op je bordje. Zoveel dat het eigenlijk al over de rand heen gaat. Sterkte wijffie, heel veel sterke. En ja, minder, het liefs heel veel minder klachten, problemen en ellende.

Dikke knuffel

Anoniem
afbeelding van Anoniem

Ik snap zo wat je bedoelt! Je weet verdorie niet meer wat het is om je klachtenvrij te voelen. Iemand zei ooit eens tegen mij gezondheid is een groot bezit. Hoe waar is dat!!!
Hele dikke warme knuf!

Offline
Berichten: 4255

15 september denk ik dan. Wat is dat toch in Nederland dat je overal zo godvergeten lang op moet wachten. Dat is toch ook om gek van te worden! dat je bij iedere nieuwe arts wéér een wachttijd krijgt. Waarom kun je binnen een ziekenhuis niet gewoon direct geholpen worden. Ik kan dat gewoon niet begrijpen.

Offline
Berichten: 586

@allen: dank voor jullie reacties, lief :)

@Negrita: ja, die steun is er. Alhoewel het iedere keer als er weer wat is, somehow toch beperkter wordt... En dat valt, nog steeds, soms wel eens tegen... Ik zou het zelf zo anders doen... Het enige wat meer dan soms tegenvalt, zijn m'n collega's... Ze doen hun best, maar het leven gaat wel héél snel door daar...

@Ellen: ik weet het... dat lijkt dan lang en waarom kan het niet nu enzovoort... Ik denk dat op de slechtste momenten ook wel eens... Maar een dr of een prof is ook maar een mens met maar zoveel uur in een dag... En wie ben ik om te zeggen dat er andere mensen (die misschien net zoveel nood hebben of nog meer!) plaats moeten maken voor mij... Toch?!

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Hé, die anonieme reactie was van mij..... Kus kus kus

Offline
Berichten: 185

Jeetje Natas,

Tijdje niet op de site geweest en nu lees ik je berichtje pas. Houdt echt niet op bij jou ondanks alle kaarsjes die ik voor je brand en alle positieve energie die ik naar je stuur. Meis het mag inderdaad wel eens stoppen ipv steeds weer meer pijn en steeds weer klachten erbij. Probeer niet je moed te verliezen maar kan me zo goed voorstellen dat je niet altijd positief kan blijven. Dikke knuffel en veel liefs

Offline
Berichten: 281

Ach, Natas, ik weet niet meer wat te schrijven. Pijn is 'killing' zeg ik altijd. Dat is natuurlijk niet zo, want je gaat van pijn niet dood. Maar het helpt je energie, je humeur, je actieradius om zeep. Inleveren, steeds maar weer inleveren, vreselijk.

Alle hoop gevestigd op die nieuwe arts. Ik hoop en bid met de andere Amazones mee dat hij je kan helpen.

Nachtzoen en een heel voorzichtige omhelzing......

zoltanban5
afbeelding van Anoniem

First integrated in Replica Watches uk veritable cages with birds, his creations benefit from the evolution of Rolex replica watches miniature watch, turning soon in pocket watches and clocks of tables hublot big bang replica that refined also reduced proportions. Enamels capturing every nuance of the plumage, gold, pearls, precious stones, nothing is too good for these exceptional timepieces delivering today unchanged internationally at Jaquet-Droz. 

Artikelen van Natas

Een leven lang
Zwarte vrijdag
Steeds verder
Normaal
Puzzelen
Survival stand
Assertief
Zo kan het ook

Pagina's

Webloggers