Lid geworden op: 23/11/2005 - 12:08
Offline
Berichten: 586

Een sprankje hoop...

zaterdag, 14 mei 2011

Dat kreeg ik gisteren. Donderdag weer gebeld. Dat hadden we afgesproken en ik had nog niets gehoord, dus belde ik... Met lood in m'n schoenen hoor, dat wel. Want ik ben belmoe... Ik zou teruggebeld worden. Niets meer de rest van de dag. Vrijdagochtend weer alles bij elkaar geraapt en gebeld. Nu een doortastende assistentie aan de lijn. Hóe dan ook, met wat voor antwoord ook, zou ik vandaag teruggebeld worden... En om 15.00 uur belde de internist zelf. Hij had 'eindelijk contact gehad met de professor' (zo zei hij). De professor neemt graag de onderzoeken /m'n case over. Ik word maandag door de secretaresse van de prof gebeld voor een afspraak. Dat is hoopgevend. Voor wat betreft concrete stappen. Ik had het nodig. En... Wat me ook een sprankje hoop bezorgde is dat de professor zei dat het inderdaad iets heel zeldzaams was... Máár... Dat hij wel enkele mensen had gezien met deze aandoening... Dat zijn er nog steeds niet veel en het zegt ook niets over of hij ze persoonlijk gezien had en óók niet of er dan iets aan te doen is... Maar toch. Hij is er bekend mee in ieder geval, op wat voor manier dan ook. En dat in ieder geval al meer dan we tot nu toe 'gekregen' hebben. En ik merk dat dat voor nu voldoende is voor me. Wordt vervolgd...

Offline
Berichten: 185

Jeetje Natas,

Je moet nooit de hoop verliezen hoor! maar ik kan me ook zo goed voorstellen dat je zoooooooooo moe wordt van alles. Grijp iedere mogelijkheid met twee handen aan. Hoop en duim voor je dat er mogelijk toch iets aan gedaan kan worden.

Knuffel Monique

afbeelding van Esmuis
Berichten: 945

Fijn dat er (eindelijk) weer schot in de zaak zit en dan ook nog voor je gevoel in de goede richting. Vasthouden dit sprankeltje hoop!

kus, esmuis

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Oh, Tas, gelukkig, in elk geval iemand die dit vaker gezien heeft en de nodige contacten heeft om tot een gefundeerde aanpak te komen. Ik duim voor je, voor duidelijkheid en goede oplossingen !!!

Offline
Berichten: 4238

Eindelijk eindelijk eindelijk weer een piepklein beetje actie. Ik hoop dat je volgende week ook terecht kunt!

Offline
Berichten: 350

Fijn dat je "iets"concreets hebt en dat deze professor er meer van weet en jij bij hem terecht kunt!! Hopenlijk straks ook concrete aanpak voor je!! Sterkte, liefs Essie

afbeelding van Marimke
Berichten: 266

Hai Natas,

een beetje blij voor jou, dat er eindelijk actie word ondernomen. Tegelijkertijd vind ik het heel erg, dat je zo lang aan het lijntje word gehouden. IK hoop en duim voor een concreet plan.

Liefs, Marimke

Offline
Berichten: 149

Ha Natas, fijn dat er een reddingsboei wordt toegeworpen zodat je niet meer zo verloren rondzwemt in die onmetelijke vijver van onzekerheid en ongemakken.

Ik heb net vijf weken doorgebracht zonder "hoofd"behandelaar en dat voelt al heel eenzaam en nieitg.

Dat er hoop gloort aan jouw horizon, gelukkig maar. Ik hoop dat die prof je met open armen verwelkomt. Zeldzaam is vaak ook heel interesaant voor de geleerden.

Enne, ik denk ook aan jou hoor !!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Gelukkig iemand met ervaring met 'jouw gevallen' en waarschijnlijk ook met een wetenschappelijke interesse. Heel goed!

Offline
Berichten: 55

Ik hoop zo voor je dat je nu in betere handen bent! Ik duim voor je...

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Ik denk dat je hier wel op de goede plek zit. Dat mocht zo langzamerhand ook wel . je hebt al zo lang lopen tobben. Ik hoop zo voor je dat deze dokter snel wat voor je kan betekenen. De interesse voor je ziektebeeld heeft ie zeker en dat os toch een grote voorwaarde bij zoiets zeldzaams.

Offline
Berichten: 4238

en ben je al gebeld?

Offline
Berichten: 586

Nope. Niet gebeld. Maar dat had je toch ook niet verwacht??? Het is nog nooit zo gegaan zoals 'ze' gezegd hadden... Ik geloof oprecht dat het vrijdag zo afgesproken is. Maar ik ben zelf ook secretaresse en weet hoe het werkt... En misschien heeft ze niet gebeld, maar me een brief gestuurd. Dat gaat vaak zo bij het UMC. En het is niet zo dat je echt veel te kiezen heb, qua momenten bij een prof... DIe planning zit zó overvol vaak... Dus ik wacht het nog even af. Tot en met woensdag.... Dénk ik. En ik ben het met je eens, het is te gek dat we dagen, weken verliezen... Maar als ik even náást de situatie ga staan: ik ben niet de enige... Dat zeg ik met m'n verstand hoor! Want gevoelsmatig ben ik wel boos natuurlijk... 

Offline
Berichten: 586

Oh El', dat klinkt wel heel cynisch he, mijn antwoord? ;) Sorry! En dat terwijl je altijd zó lief bent en je altijd onthoudt wanneer wat is... Ik laat het weten zodra... XXXX

Offline
Berichten: 4238

Ha, als ik iets kan handelen dan is het cynisme, ik had zelf erg veel moeite om het niet cynisch te vragen, want ook ik geloofde er helemaal niks van.

Maar zwaar balen blijft het wel, paar daagjes wachten en dan maar weer bellen. Of gewoon iedere dag, dan kan natuurlijk ook... Sterkte!

Offline
Berichten: 181

Fijn te horen, toch weer een stapje in de
goede richting.....duim voor je dat er snel een einde komt aan de onzekerheid

Offline
Berichten: 281

Natas, wat gun ik je dat sprankje hoop!

En nu dan morgen maar weer even zelf bellen, niet? Wachten is zo ontzettend akelig en afwachten helemaal, vind ik.

Offline
Berichten: 4238

Ja, vandaag is het helaas tijd om zelf maar weer aan de bel te trekken. Succes!

Offline
Berichten: 586

Gebeld. Pff... Prof zelf aan de lijn. Vroeg naar de secr, maar toen ze bij de centrale geen gehoor kregen, dachten ze dat dat een goed plan was ;) Als het degene was geweest waar ik voor gewerkt had, dan was ik boos geweest op de centrale, dat weet ik wel! Alsof de man niets beter te doen heeft! Maar all in all, was het voor mij niet ongunstig... Hij was heel aardig en ik kon gewoon m'n vraag stellen. Wat blijkt nu? De spullen zijn daar nog helemaal niet (!). En zonder spullen, kunnen ze niets doen... Logisch. Hij zou vanmi weer naar de poli gaan om te kijken of het er nu was en dan zouden ze kijken wanneer hij me zo snel mogelijk kon gaan zien. Maar weer naar Delft gebeld. Daar kunnen ze niet zien in het systeem of de spullen verstuurd zijn (!). Heel bijzonder voor een digitaal systeem... Dus dat gingen ze aan de dokter vragen... Ik word weer teruggebeld. En ondertussen zijn ze in Utrecht ook bezig... Somehow heb ik daar net een tíkje meer vertrouwen in... Ik heb maar eens flink gehuild daarna, na al die frustratie... De prof klonk wel aardig... Dat is dan mooi meegenomen... Alvast.

Offline
Berichten: 4238

Natas, als je straks wat verder bent zou dit toch klachtwaardig zijn zeg. In Delft roept iedereen almaar dat ze je helpen maar al met al wordt er weinig gedaan om jou wat sneller die passende hulp te geven. Afschuwelijk afschuwelijk afschuwelijk zeg!

Offline
Berichten: 586

Vandaag eind van de middag bericht dat 'dé mail inmiddels verstuurd was'... Dat impliceert dat hij inderdaad vorige week nog niet verstuurd was... Afijn. Er zal ongetwijfeld nu binnenkort een oproep volgen. Zo heeft de prof het wel gezegd woensdag... Er is van alles over te zeggen en dat doe ik ook regelmatig (in mezelf en tegen anderen) maar vandaag heb ik het vooral even aangehoord per voice-mail. Ik vind het wel even goed zo... Ik wil gewoon naar Utrecht..... En dat gaat nu binnenkort gebeuren. Daar móet ik gewoon vanuit gaan...

zoltanban5
afbeelding van zoltanban5

Jaquet Droz has Swiss replica watches endowed The Bird Repeater to one of the most beautiful scomplications Replica watch of haute horlogerie: the minute Repeater. This allows a simple pressure of the finger, hear Replica Rolex ringing hours, quarters and minutes and trigger its valuable animations. The resonance of the sound of the cathedral stamp, born of two towers of the movement, has no equal that the complexity of the chimes system. 

Artikelen van Natas

Een leven lang
Zwarte vrijdag
Steeds verder
Normaal
Puzzelen
Survival stand
Assertief
Zo kan het ook

Pagina's

Webloggers