Lid geworden op: 23/11/2005 - 12:08
Offline
Berichten: 586

Hulp

dinsdag, 1 februari 2011

Er is hulp. In de vorm van een internist, die ik vertrouw en inmiddels al 15 jaar ken. Vanmiddag uitgebreid aan de telefoon gesproken. M'n zorg is (zeer) terecht. Hij deelt deze en vindt het, minstens, net zo belangrijk om na te gaan of de  hemangioom eigenlijk wel een hemangioom is. Want nee, waarschijnlijk, daar gaan we niet voor. Ik had gelijk. En ja, hemangiomen en av malformaties worden vaak 'door elkaar gehaald'. Dat was waar. En daarom... Ik word gebeld door de assistente, morgen of overmorgen. Dan plannen we de echo opnieuw in in Delft. BIj dé radioloog die veel verstand heeft van vaatproblemen en destijds bij de operatie van m'n nier aanwezig was. Diezelfde dag ga ik dan naar de internist en dan bespreken we de uitslag én wat we verder gaan doen. Daarnaast is er nog het verhaal van de 'buikklachten'. Nee, dat hoorde niet, zóveel klachten... Hij gaf het meteen aan. Daar moest grondig naar gekeken worden. Ook daar gaan we die dag een plan voor maken. De maag en darmen goed in beeld brengen. ZIen wat die bultjes nou precies zijn (ga overigens ook nog wel langs de dermatoloog daarvoor). Wat voor scan, bij wie, hoe dan, etc. Het kán overigens zijn dat deze twee dingen (buikklachten en de leverecho) niet met elkaar te maken hebben, maar wél tegelijkertijd opgekomen zijn. Dat gaf hij aan. Dat moeten we gaan uitzoeken.

Ik voel me fysiek erg beroerd, maar mentaal ben ik er beter aan toe dan gisteren. Ik voelde letterlijk het vertrouwen over me heen komen. Het vertrouwen over het proces. Niet over de uitkomst overigens. Dat is nog onzeker en ik ben pas gerust als dingen zwart op wit staan. Maar ik hoef het niet meer alleen te doen. Godzijdank.

Offline
Berichten: 251

Pfffff Natas, gelukkig! De zorgen op zich zijn er natuurlijk niet minder om en je voelt je nog steeds beroerd maar je hoeft gelukkig niet meer te vechten. Jij en je gevoel zijn serieus genomen, zoals het hoort. Het gaat tot op de bodem uitgezocht worden waar je klachten vandaan komen en hopelijk is de uitkomst gunstig. Daar gaan we met zijn allen voor duimen!!!  Sterkte meis!

Offline
Berichten: 4201

Lieve Natas,

eindelijk hulp. Ik ben blij voor je. Op naar Delft en van daaruit zal alles anders gaan lopen dan tot nu toe.

XXXX

ik duim nog altijd door!!!

Ellen

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Je bent geen roepende in de woestijn meer, nee, je bent eindelijk gehoord.
Delft is nu voor jou een geuzennaam natuurlijk. Dat nu gauw wat aan je problemen gedaan kan worden en jij alles gunstig gaat verlopen. Genoeg is genoeg.

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

Ik duim onverminderd door hoor, maar ben wel blij dat er serieus naar gekeken wordt door je internist. Het scheelt bergen energie die je veel beter kan gebruiken nu. Kus!

Offline
Berichten: 916

Tja, Delluf, je had nooit zover weg moeten gaan wonen! Gelukkig kan je altijd bij hem terecht en weet hij waar hij het over heeft. Ik hoop dat je op heel korte termijn mag komen zodat er duidelijkheid komt. Want dat geeft al een soort rust kisskiss

MiB
afbeelding van MiB
Offline
Berichten: 130

Ooohw lieverd.

Zou willen dat ik je klachten ff over kon nemen. Maar helaas kan ik niet meer doen dan je digi ff knuffelen!!

 

Dus bij deze een knufff

 

Gr. Miranda

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Fijn dat de hulp mentale rust brengt.

We gaan gewoon allemaal duimen en de powerstraaltjes hoeven niet zo ver van hier naar jou en ook niet van hier naar Delft. Dus dat gaat goed komen.

Ik ben overigens op 10 feb in een ziekenhuis in Delft maar ik hoop dat jij tegen die tijd allang zekerheid heeft.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Dat laatste moest natuurlijk hebt zijn maar ik kan het niet aanpassen :(

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Hé Natas, dit klinkt als een goede internist. Hij weet ook niet wat het is, maar hij zoekt het uit. En juist met jouw voorgeschiedenis (los van borstkanker) ben je een bijzonder geval. En dat moet goed uitgezocht worden.

Offline
Berichten: 377

Hoi Natas,

 

Ben hier niet veel meer, maar lees af en teo mee.

Ik wil je laten weten dat ik aan je denk en voor je duim.

Offline
Berichten: 2277

Natas, alles is al geschreven door je lieve amadinnen en ik sluit me er helemaal bij aan.

Hier word aan je gedachtkiss

Offline
Berichten: 616

Alleen het feit dat  er iemand is die je gelooft en begrijpt... Veel succes!!

Offline
Berichten: 149

joechei ( hoe schrijf je dat eigenlijk ? )

Weet je, dat de onderste steen ook nog omgedraaid gaat worden en dan gewikt en gewogen door iemand waar je vertrouwen in hebt, dat vind ik prachtig !

Een slopende tijd wordt het, dat dan weer wel. Ik hoop dat er oren en armen voor je zijn.

big red

Offline
Berichten: 181

Natas, wat doet me het goed dit te lezen. I'll keep my fingers crossed en ben zo blij dat er nu goed naar je gekeken gaat worden
maar vooral dat je wordt gehoord! Liefs CD

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

You'll never walk alone...

Tas, ik ben echt blij, het is teveel op je bord om alleen te moeten doen, zeker als ze de verbanden niet zien of willen zien.

Laat het alsjeblieft gewoon niks verontrustends zijn.....

Offline
Berichten: 586

Snel

A.s. donderdag kan ik terecht. De 10e. Yay! Klinkt vreemd opgewekt, maar ik ben blij dat het zó snel kan. Het geregel is mega (zowel werk als privé), maar ik krijg gelukkig medewerking op beide fronten. Mams gaat mee (hou 'r maar eens weg, met geen 10 paarden ;)...) en dat is prima. Ik ben blij dat we gaan kijken, want het wordt te gek inmiddels... MOE, pijn, steeds minder eetlust en een pittige buik... Wordt vervolgd.

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Ah Natas, dus het is volgende week donderdag. Fijn dat je dan terechtkunt en dat je gezelschap hebt! Ik duim van afstand met je mee, die donderdag gaat me sowieso niet lukken om met je mee te gaan, maar ik hoop dat je de dag goed doorkomt. Voor een lever/buikecho moet je nuchter zijn, hebben ze je dat verteld?

Offline
Berichten: 586

@Maisa:

Nou... Ik wist het gelukkig zelf! Anders had ik weer in dezelfde situatie gestaan als toen in A'foort... Was ik ook niet nuchter... Afijn. Maar evengoed, fijn (en lief!) dat je me daaraan even herinnert... Want voor hetzelfde geld had ik het dus niet geweten... ;) En ja, gezelschap, van meerdere kanten zelfs, dus dat gaat helemaal goed komen. Hoe alleen het soms ook voelt, dat doet me echt goed, dat dat aanbod van meer kanten is gekomen. Echt fijn. En twee horen meer dan één. Wordt weer vervolgd... xx

Offline
Berichten: 4201

Donderdag dus. en je buik steeds minder ok.

Ik zal blij zijn als het donderdag is maar begrijp ook dat het niet eerder kan. Of nee, eigenlijk begrijp ik dat niet, gevoelsmatig, maar mijn verstand zegt dat er staat dat dat snel is...... Dus daar doen we het dan mee.

Fijn dat je moeder mee gaat.

Ik wens je een 'fijn' weekend toe met wat rust, wat liefde en gewoon even niks moeten.

X

tonyjheeta1
afbeelding van tonyjheeta1

Por otro lado, Vacheron Replicas Relojes Constantin ha diseñado el caso oro gris 18 quilates de su tienda tradicional Relojes de imitacion Moscú nuevo según dos criterios: una elegante suavidad de su perfil vinculación indiscutiblemente a la tradición clásica, así como Replica Relojes su diámetro 41 mm dándole una dimensión contemporánea. La parte inferior perforada estaba equipada con un zafiro para admirar su movimiento. 

Artikelen van Natas

Een leven lang
Zwarte vrijdag
Steeds verder
Normaal
Puzzelen
Survival stand
Assertief
Zo kan het ook

Pagina's

Webloggers