Lid geworden op: 23/11/2005 - 12:08
Offline
Berichten: 586

Vriendinnen

zondag, 14 oktober 2007

[b]maandag 15-10[/b] Eén van m'n liefste vriendinnetjes gaat morgen voor ok (dagopname). Een plek in d'r borst weghalen, die er al héél lang zit en waar ze veel pijn aan heeft. Gelukkig heeft er nu iemand geluisterd en gaat ie eruit. Eruit is maar eruit...Ze heeft dezelfde angst voor prikken als ik, dus ik heb 'r net overladen met instructies ("vraag om een ervaren prikken", "vraag om het kleinste naaldje", "vraag Emla", etc. etc.) en zou het liefst met 'r mee willen, maar dat kan niet... Ga morgen een kaarsje aan doen en ongetwijfeld de hele ochtend aan d'r denken ;). Ik ben net zo opgelucht als zij dat het eruit gaat, maar ik vind het ook spannend... Er mogen wel wat, als jullie nog wat over hebben, Amazone powerstraaltjes naar d'r toe... Voor morgen én voor een goeie uitslag. Thanks ;).

Offline
Berichten: 586

[b]Hoe het verder ging...[/b]
Met vriendinnetje gaat het wat beter. Gelukkig. De napijn valt wel érg tegen... :shock: Kennelijk zat wat ze weghaalden nogal vast aan het omliggende weefsel... :? Ik duim me te pletter voor d'r en was blij 'r vanavond even aan de telefoon te horen. Het is nu 5 jaar geleden dat we elkaar echt leerden kennen. Toen gaf ze me een huis / een plek om te zijn in de periode van de scheiding. Ze kende ze in die tijd nog nauwelijks... Maar zo'n groot hart heeft ze. Inmiddels zijn we hele goeie vriendinnen... Ik kreeg net een smsje van d'r, waar ik met een brok in m'n keel naar zat te kijken. Het ging over onze vriendschap. Ik ben maar gezegend, met zulke bijzondere vriendinnen. Over die andere(n) zal ik ook nog eens vertellen. Een andere keer.

Voor nu fingers crossed voor as maandag voor d'r. Moet goed zijn.

Offline
Berichten: 586

[b]Liever dan lief...[/b]
Ik heb een paar geweldige vriendinnen. Gelukkig. Ik zou niet meer zonder ze kunnen. Maar eentje springt er met alles bovenuit. Meer een zusje dan een vriendin, iemand die ik nooit, maar dan ook nooit meer zou kunnen missen. De laatste dagen heb ik veel aan d'r gedacht. Ze was in het buitenland, bij haar broer. Met man en kids. Heerlijk voor d'r. Echt even wat anders en even weg van alles. Het was druk geweest bij d'r. Zelden heb ik r echter zo gemist als de afgelopen dagen. Om te bellen, mailen, smsen... Dat laatste hebben we wel gedaan, maar verder weg, is toch verder weg...

We hebben al zoveel meegemaakt in die 9 jaar dat we elkaar nu kennen. Nog niet zo lang, 9 jaar, maar men, wat is er veel gebeurd. Iemand waarmee ik kan lachen (véél!), huilen, alles bespreken en kan delen. We houden van dezelfde muziek (voor een groot deel) en vinden elkaars kinderen geweldig. Onze mannen kunnen het goed vinden. En zoveel als we kunnen, zijn we er voor elkaar. In goede, maar zéker ook in minder goede of zelfs heftige tijden. Ja. Het is goed. Meer dan goed.

En dat wou ik toch eens even hier neerschrijven. Morgen komt ze terug. Gelúkkig!

Offline
Berichten: 586

[b]Goud waard[/b] Ondanks dat alles wat er na de operatie gebeurt, in dat andere topic thuishoort, moet dit eigenlijk gewoon hier. In m'n speciale topic. Voor die kanjers van meiden, die me zó dierbaar zijn. Allevier vertegenwoordigen ze wat anders. Geven ze andere input en laten ze me op een andere manier naar mezelf kijken. Brengen ze andere afleiding, laten ze me om andere dingen lachen. En in een tijd van zorgen, onzekerheden, angsten en verwerking, is dat meer dan goud waard. Lieve schatten (jullie lezen af en toe mee, ik weet het): ik hou van jullie. En zonder jullie zou ik dit, waar ik nu doorheen ga en wat ik nu meemaak, nóóit redden. Thanks meiden!!

Onderwerp gesloten

Artikelen van Natas

Een leven lang
Zwarte vrijdag
Steeds verder
Normaal
Puzzelen
Survival stand
Assertief
Zo kan het ook

Pagina's

Webloggers