Amazone
Lid geworden op: 11/04/2011 - 16:00
Offline
Berichten: 55

Waarom ik ineens droom over Dokter D.

donderdag, 12 mei 2011

Er is sinds eind vorig jaar een nieuwe heel belangrijke persoon in mijn leven: Dokter D. Dokter D. is mijn internist. Hij is vaak in mijn gedachten, omdat hij degene is die mij beter moet maken. Omdat ik vurig hoop dat hem dat gaat lukken , idealiseer ik hem. En niet zo'n beetje! Van een beetje een nerd, het 'beste jongetje van de klas', is hij voor mij getransformeerd tot Mc Dreamy en Mc Steamy in één witte jas.

Sinds kort verschijnt Dokter D. ook 's nachts in mijn dromen. Over mannen die ik ken heb ik eigenlijk maar twee soorten dromen: fijne of niet-fijne. De dromen over Dokter D. zijn niet fijn. Vorige week joeg hij me elke nacht de stuipen op het lijf. Ik droomde over Het Gesprek waarin hij me de uitslag van de operatie zou geven. Trillend van de zenuwen zat ik tegenover mijn Mc Dreamy/Steamy. Hij keek me over de rand van zijn bril nogal streng en hoofdschuddend aan. "Mevrouw de W., de uitslag is niet goed", hoorde ik hem ergens vanuit de verte verkondigen, waarna een hele brij medische termen zijn mond uitrolde. Nog net ving ik de woorden 'extra chemokuur', 'dubbelzijdige amputatie' en 'metastasen' op voordat ik zwetend wakker werd.

De nacht voor de Dag van de Uitslag droomde ik weer over Het Gesprek. Voor mij zat Marco B. in een witte doktersjas. Hij keek me lief aan en pakte mijn hand vast. "Liefste Isis", zei hij warm, "weet je dan niet dat de Meeste Dromen Bedrog zijn?".
Toen werd het een heel fijne droom.

 

PS: Dokter D. heeft mij inmiddels de uitslag gegeven. Of het een fijn of een niet-fijn gesprek was, kun je lezen in Mijn Verhaal.

Offline
Berichten: 350

Wat fijn dat je uitslag goed was zeg! Super!!!, de nare dromen kunnen plaats maken voor fijne dromen van de "mannen" die nu in je leven zijn...

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Tja, het is een man met een belangrijke rol in je leven. Internisten zijn vaak een beetje nerdy, hihi. Veel meer dan chirurgen. Ik ga gauw bijlezen in je verhaal.

Offline
Berichten: 4259

Ik vanmiddag tussendoor naar jouw verhaal waar ik nog niets vond. Ik vind je blog prachtig! en lees uit de berichten hier dat de uitslag goed was. Dat vind ik nog veel prachtiger.

Offline
Berichten: 55

@Ellenk: ja, het lukt me niet mijn verhaal te updaten. In het veld 'Mijn verhaal' staat een stuk tekst over 'mijn historie' en daardoor kan ik wat ik erin schrijf, niet opslaan. Ik hoop dat de beheerders dit kunnen oplossen.

Ik heb dus mijn update maar in een reactieveld geschreven onder de voorlaatste update...

Offline
Berichten: 20

Dat gevoel ken ik volkomen! Zag mijn chirurg plots ook veel meer als superman in plaats van de Clark Kent die hij in feite is laugh

Super dat het goed met je gaat!!!!

afbeelding van cajo
Berichten: 71

wat heerlijk om je verhalen te lezen ... je zou bijna denken dat dit een doktersroman is maar helaas...je speelt zelf de hoofdrol en dat is minder...

Offline
Berichten: 45

Nu wil ik je ook volgen om je humor en oprechtheid! Heerlijk.

zoltanban5
afbeelding van zoltanban5

Jaquet Droz has Swiss replica watches endowed The Bird Repeater to one of the most beautiful scomplications Replica watch of haute horlogerie: the minute Repeater. This allows a simple pressure of the finger, hear Replica Rolex ringing hours, quarters and minutes and trigger its valuable animations. The resonance of the sound of the cathedral stamp, born of two towers of the movement, has no equal that the complexity of the chimes system. 

Artikelen van Isis

Vaarwel
Kracht
Zingen
Surfen
Pannetje
Buikgevoel
Marmot
DoodsAngst
Tweederangs-Angst

Pagina's

Webloggers