Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4268

Zalig Pasen ;)

maandag, 25 april 2011

Oooooooh,

 wat hebben we genoten, afgelopen weekend. Ieder op ons eigen manier, soms samen en soms apart. Zaterdag moest ik nog werken maar toen dat voorbij was en de boodschappen gedaan begon het grote genieten.

Beste vriend en bijna oudste vriendin waren beiden 50 geworden. Dus het was weer feest (nog niet zo lang geleden waren ze 25 jaar getrouwd). Zij vertelde over haar gelukkige leven, hij over dat hij blij was dat hij het gehaald heeft. Nog niet zo lang geleden was dat helemaal niet zeker. En hoe het verder zal gaan? Dat weet niemand, maar nu kiezen ze beiden voor geluk, als het kan iedere dag. Een goede band deed de rest, heerlijk gedanst terwijl mijn lief buiten op een terrasje zat ;), allemaal goed.

Ondertussen was puberT op vrijdag al begonnen aan Paaspop, nog relaxter dan anders, want het was zo'n mooi weer! Hij genoot van bands en vrienden, diep in de nacht dook hij met een vriend hier in hun bedjes om de volgende dag vrolijk opnieuw op stap te gaan.

Eerste paasdag hadden we 'niks' en dat was natuurlijk helemaal goed. Lekker in de tuin gehangen, een drankje erbij, en ondertussen toch wat dingen uitgezocht. Ik wil van alles en o.a. wil ik weer gaan studeren. Maar wat ??????? Ik vind erg veel interessant en het is wel slim om het een beetje handig aan te pakken: sluit het aan bij mijn werk, of als dat niet zo is, sluit het dan aan bij mijn ambities? Ik heb nog 3 richtingen open staan en wil op korte termijn toch echt duidelijkheid daarover. Eén van de studies is érg duur. En zo zei ik tegen mijn lief: "straks heb ik hem bijna af (ik ben altijd best optimistisch over wat ik kan ;) ) en dan krijg ik alsnog uitzaaiingen, dat is ook zonde van het geld!" (ik ben ook realistisch namelijk en uitzaaiingen kunnen ook na 8 jaar nog voor de dag komen). "Wat een onzin,' zei lief, 'ik kan toch ook morgen onder de auto komen, je kunt ook niet overal rekening mee houden!' Het voelde toch wel goed dat hij dat zei.

Ook de ziektekostenverzekering voor puberT die binnenkort 18 wordt heb ik nog voor hem uitgezocht. Hij krijgt wel erg veel serieuze brieven over dat hij 18 wordt en veel zelf moet gaan regelen. Hij gaat zo langzamerhand zelf beseffen dat er  echt iets aan de hand is ;)

Vandaag was er weer 'niks' en zo belandde ik samen met mijn moeder op de tennisbaan, heerlijk in het zonnetje, om mijn jarige oudste broer én zijn jongste zoon beiden aan te moedigen. Ze hebben allebei gewonnen.

De komende weken is mijn hele familie jarig om op 8 mei de apotheose te hebben in een groot feest bij ons in de achtertuin: puberT wordt 18 en ik word 50, en ik heb het gevoel dat mijn leven gaat beginnen smileycheekysmiley.

Offline
Berichten: 36

Hoi ellenK, Inderdaad wat je lief zegt, niet teveel bij stilstaan en doorgaan met wat je wilt gaan doen voor de toekomst. En weet je, het leven begint bij 50 zeggen ze. Ga ervoor en maak er wat moois van, Goed dat je verder vooruit durft te kijken. Ik wens de alle goeds en de komende weken knallen!!!!

Offline
Berichten: 304

Ellenk, geld uitgeven aan iets wat je leuk vindt, of je nu bk hebt of niet, is nooit zonde, integendeel, het zou een zonde zijn als je het niet uitgeeft. Mei is een prachtige maand om jarig te zijn, dat zeg ik nu natuurlijk omdat ik zelf ook in mei jarig ben, maar het is werkelijk een prachtige maand. 

afbeelding van anita-u2
Berichten: 212

heerlijk meid...genieten en doen wat je hart je ingeeft zou ik zeggen...LEEF!

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Wat een mooi plan nog een studie oppakken. En nu word ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar die drie mogelijkheden en daarna welke van de drie het uiteindelijk gaat worden. Investeren hierin mag wat kosten hoor. Jezelf vormen heeft meteen al als je begint en voor altijd een verrijkend effect op je groei en ontwikkeling.  Ik volg je er graag bij.

Vandaag artikel over  Schijndelse paaspop in BR.DAGBL. . Zag er leuk uit en las lekker weg. Kan me voorstellen hoe leuk zoonlief het heeft gehad. En leuk dat je met je moeder op de tennisbaan was. Gaat het verder ook goed met haar?

Op naar het grote feest! dat het lekker weer mag zijn, jij stralend middelpunt en alle goede feeën op bezoek komen om jouw nieuwe leven te voorzien van goede wensen.

Offline
Berichten: 281

Ellenk, het doet me goed te lezen hoe ontspannen je weekend is geweest! En al die verjaardagen... een hoop gedoe maar ook heel gezellig! En bijna allemaal net-geen/net-wel Stieren?

Tja, die studie. Ik ben daar laconiek in en denk altijd maar: als ik dood ga  heb ik spijt van de dingen die ik NIET gedaan heb. Dus huppakee, leef alsof je morgen dood gaat en investeer in jezelf alsof je nog 50 jaar te gaan hebt.

Liefs!

Offline
Berichten: 565

Wat een fijne update Ellenk. Vol met leuke dingen, ambitie. 'k wordt er helemaal blij van.

Offline
Berichten: 141

Lieve Ellenk,

Wat een heerlijk vooruitzicht: jij gaat je leven beginnen en kruipt terug in de schoolbanken, terwijl puberT waarschijnlijk denkt dat zijn leven gaat beginnen zodra hij klaar is met die schoolbanken.....

Je lief heeft groot gelijk, maar dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Gewoon ervoor gaan en er uit halen wat je kunt, geniet ervan!

Offline
Berichten: 171

Dikke kus voor EllenK. Heerlijk om dit allemaal te lezen, je plannen, het genieten. Ben ook zo benieuwd naar die drie studie's en die ene die het gaat worden en die lekker duur is. Je bent de investering meer dan waard!

Veel liefs en die dikke kus dus, van Annazone...kiss

Offline
Berichten: 185

Alvast van harte voor jullie beiden! Hoe ouder hoe gekker..kom op met die studie! Wat gaat PuberT doen? Samen aan de studie?

Een te gekke dag die 8ste mei.

Liefs Moniqueyes

Offline
Berichten: 149

Fijne log, positieve geluiden en de ook bij mij bekende twijfels over wat voor studie en toch weer niet teveel geld willen uitgeven want stel dat...

Bijna 50. Mooi zo !!!

Onderwerp gesloten

Artikelen van ellenk

Pagina's

Webloggers