Partner
51 jaar
Overijssel
Lid geworden op: 12/08/2008 - 13:36
Offline
Berichten: 5

Werkeloos.

zondag, 14 november 2010

Vorige maand is het bedrijf waar ik werk(te) failliet gegaan.
Inmiddels zit ik dus zonder werk.
Werkeloos zijn is sowieso niet leuk. Komt nog bij dat ik het wat betreft werktijden echt perfect had geregeld op m'n werk.

Maar ik merk wel dat ik er behoorlijk gelaten onder ben. Sommigen zijn daar over verbaasd en volgens mij zelfs wel lichtelijk geïrriteerd.
Ik vind het erg, maar ik weet ook dat er ergere en belangrijkere dingen in het leven zijn. En ik vertrouw er gewoon ook op dat het wel weer goed komt. Niet vanzelf, maar het komt wel weer goed.

Voor de rest gaat alles nog goed hier. Jelle doet het goed. Ik ben zo enorm trots op hem. Hij vervult mij met blijdschap. (Ik klink volgens mij nu als Andries Knevel :) )
Maar ik ben gewoon echt zo enorm gek met hem. Zo blij dat hij in m'n leven is.
Natuurlijk is het hier wat dat betreft niets anders dan in een "normaal gezin". Er zijn ook dagen dat ik hem maar al te graag even achter het behang zou willen plakken. :P

Wat betreft het liefdesfront. Korte update. Had even weer contact met die date die ik zó leuk vond (afgelopen April). Maar merk meer en meer dat ze niet aan een relatie toe is.

Vandaag is hier nog wel een vriendin geweest. Samen film gekeken. Leuk gehad, tijdje geleden al eens samen naar een sauna geweest. Leuk en gezellig, maar ik voel verder geen klik bij haar.
Dat hoeft voor mij ook niet persé.
Gewoon samen iets samen doen, dat vind ik ook speciaal.

Artikelen van Geraakt

Webloggers