Persoonlijk verhaal van caminovrouw

Ik ben bang. Sinds ik griep heb gehad heb ik pijn in mn borst en lijkt erger te worden. Ook rare pijn in buik. Het zal toch niet terug zijn de kanker... het zal toch niet uitgezaaid zijn. Al drie dagen aan mailen met mijn mammacare dat ik eigenlijk gauw gezien wil worden. Er stond al n eerste controle medio februari waar ik voor eerst weer fotos zou krijgen. Maar ik maak me zon zorgen door die pijn dat ik vandaag telefonisch aangedrongen heb op eerdere controle. Gelukkig mag ik nu as woe 1 februari komen. Vooralsnog alleen n kort consult. Het zal toch niet? Als t wel zo is hoop ik dat t plaatselijk is. Dat is ook erg maar dan is er beter perspectief. Maar hoe kan het dat ik ook mn linker bovenbuik voel? Ik heb al langer darmklachten maar bk schijnt niet uit te zaaien naar darmen. Of voelen mijn darmen al wat er aan de hand is en slaan ze alarm. Ik hoop dat laatste dan maar. Ik bid dat er niks is of dat het anders alleen in de borst zit. Zo verdrietig ben ik. Zo geknokt al deze maanden Om mn leven met alle vermoeidheid werr op te pakken. En nu dit gevoel...deze paniek..is er nog wat anders mogelijk qua diagnose? N amazone met soortgelijke ervaring maar toch goede uitslag? Ik moet gewoon wachten nu..blij met steun!

Offline
Berichten: 127

He bah, angst is niet fijn! Fijn dat je toch sneller langs kan gaan en hopelijk zijn het toch de naweeen van de griep en zijn je darmen van streek! Sterkte!

Offline
Berichten: 565

Angst kan rare dingen met je doen en paniek al helemaal. Ik weet nog dat toen ik hoorde dat ik borstkanker had mijn beide borsten allebei pijn deden. Ik was er erg op gefocussed. Terwijl het natuurlijk niet in beide borsten zat. Dus dat was wel apart. Maar het is goed dat je gebeld hebt en het na laat kijken. Ik hoop dat ze je angst kunnen wegnemen.

Offline
Berichten: 3

Bedankt voor jullie lieve reacties!
Mammoet, inderdaad toch ook invloed v griep want er kwetsbaar v geworden. Gelukkig gaat mn conditie weer beter dus dat geeft oo dat gebied weer vertrouwen.
Linnie die focus zou inderdaad n mogelijkheid zijn. Sinds ik afspraak heb staan voor de eerste controle na n jaar speelt die pijn ongeveer en na de griep die er toch in heeft gehakt. Ik ga nu proberen de focus weg te halen. Het is natuurlijk toch ook heel spannend zon eerste jaarscontrole. Dit hele jaar komt weer voorbij. Nu voel ik pas hoe hard ik heb geknokt. Nu even volhouden tot de echte fotos en dan hopen op goed resultaat. Het idee van kanker zal nooit 100% weg zijn begreep ik. Maar die grote angst hoop ik weer kwijt te raken. Dankjulliewel! Ga jullie ook goed! Liefs

Offline
Berichten: 306

Heel herkenbaar, het kankerspook dat opeens in volle ornaat aanwezig is, fijn dat je sneller terecht kan. Ik hoop dat je gerustgesteld word woensdag en de angst daarmee verdwijnt. 

Offline
Berichten: 3

Dankjewel Ann! Kankerspook zeg je goed ja... Ik ben echt van slag... Zo ken ik mezelf niet poeh... Maar ja..jullie snappen dat gelukkig goed.