Persoonlijk verhaal van Pasje

De eerste tabletten zitten erin

Zo afgelopen donderdag ben ik begonnen met de studie ribociclib met femara. Iedere dag 4 tabletten slikken. Dit is goed te doen. Nu maar hopen dat ze hun werk goed doen.
Het is een gekkenhuis in mijn hoofd. Iedere ochtend als ik wakker wordt denk ik: Nee helaas het is geen droom. Het is de bittere waarheid. Ik heb borstkanker en ik heb uitzaaiingen. Wat een pech. Toch ben ik niet van plan bij de pakken neer te gaan zitten. Ik probeer orde in mijn hoofd te creëren. Ik probeer de knop weer om te zetten.
Wat ik moeilijk vind is het niet de overhand te laten krijgen. De borstkanker is nu echt een deel van mij. Dus ik ga weer genieten van mijn leven. Genieten van het huis wat we gekocht hebben. Leuke nieuwe spulletjes.
Ik ga in de aanval!!!
Eergisteren weer voor het eerst 5 km gerend. Ik kan het nog. Dat geeft voldoening.
Mijn lieve familie, mijn hele lieve schoonzus. En mijn aller aller heste maatje mijn soulmate John. Wat ben ik blij dat ik jullie heb. Mijn motto: alles kump good. We houden die erin.

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Goed motto! Mooi dat je weer 5 km hebt kunnen rennen, dat is heel wat. Ik doe het je niet na eerlijk gezegd ;-).

Fijn dat je ook nog weet te genieten, van het huis en van de nieuwe spulletjes. En zo geweldig en zo nodig, die lieve mensen om me heen. Dat had/heb ik ook en daar ben ik zo dankbaar voor.

Ik hoop dat de pillen goed werk doen en dat je heeeeeeel lang stabiel blijft en je goed blijft voelen.

Offline
Berichten: 526

Wow, heel knap van je!!

Offline
Berichten: 3

Logisch dat je t moeilijk vindt het niet de overhand te laten krijgen..
Geef jezelf de tijd..ook voor de moeilijke emoties.
Je doet het moedig hoor!
Sterkte!