Persoonlijk verhaal van Pasje

Weer een maandje verder

De tijd tikt door, het leven gaat door. Dit is een goed teken. Mijn leven loopt door, mijn tijd tikt door. Ik voel me goed. Ben bezig met de Alpelisib en dit verdraag ik goed. Als bijwerking heb ik suikerziekte gekregen. Och dat is goed onder controle te houden met verantwoord eten en tabletten. Ik ben 8 kilo afgevallen. Mooi, daar ben ik erg blij mee. Voordat ik ziek werd woog ik 73 kilo, nou daar was nu wel 10 kg aangekomen door alle behandelingen, chemo, hormonen, en natuurlijk de overgang. Ben blij met dit gewicht hopelijk hou ik dat nu vast. Rennen heb ik nu zeker 1 maand niet meer gedaan maar ga ik ook echt weer oppakken. Ik moet toch in maart 2020 weer de Venloop rennen. 

Gisteren weer op controle geweest. Alles goed, het bloed is prima. De tumormarkers zijn nog niet bekend dus dat hoor ik nog. In maart was het 75 toen is het opgelopen naar 400 en naar 750. Éen maand geleden was hij 560 dus gezakt. Hopelijk zet die daling zich voort. Mijn oncoloog is voorzichtig positief. In oktober krijg ik weer een scan en een week later de uitslag. Dat vind ik eng. Het moment van de waarheid. Maar voor nu is alles goed dus ga ik ook niet piekeren en we zien wel in oktober. 

We plannen onze vakanties en genieten. Ik leef! En ben net zoals zo velen van plan dit te blijven doen. 

Offline
Berichten: 24

Wauw, ik heb een paar van jouw verhalen gelezen. Wat een positieve energie! Daar probeer ook ik kracht uit te halen. Zet ‘m op!

Offline
Berichten: 190

Wat goed dat je zo positief bent ingesteld. Na lezing van jouw update krijg ik bijna zin nog een rondje te lopen (toch maar niet, zit wel aan mijn tax)

Ik hoop met je mee dat de daling van de marker voortzet.

Fijn dat je de kuur goed verdraagt en dat je lekker plannen maakt voor vakantie. Voorpret is goed voor de mens!

Je bent een toppertje!

Offline
Berichten: 4269

mooi! laat je nog even de markers weten?

Offline
Berichten: 286

Fijn dat je zo door kan gaan met leven, want dat is het belangrijkste!

Offline
Berichten: 344

Lieve Pasje, 

Van afspraak naar afspraak en tussendoor lekker doorleven en genieten. Genieten van leuke vakanties en al het moois wat het leven je te bieden heeft. 

Jouw positieve energie is voelbaar en ik vind het zo knap van je allemaal! Mooi mens! 

Een dikke knuffel van mij voor jou! 

Offline
Berichten: 518

Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. Nu weer spannend voor de volgende scan..... Ik ga duimen dat de dalende lijn van de markers hier ook op te zien is. 

Hartelijke groet, 

Linda