Over ons

Deze website is speciaal voor jonge vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Je vindt hier informatie, een forum, andere vrouwen met wie je in contact kunt komen, blogs en verhalen. Deze website is onderdeel van Borstkankervereniging Nederland (BVN).

De-amazones.nl is in 2005 opgericht door Diana Gosens en Natalie van der Vegt. Zij deden dit onder de vlag van Stichting Amazones. De website werd jarenlang onderhouden door vrijwilligers die allen op jonge leeftijd de diagnose borstkanker kregen en/of in hun naaste familie veel met borstkanker te maken hebben gehad. Op 1 februari 2015 is stichting Amazones onderdeel geworden van BVN. 

Handleiding

Voor het onderdeel 'eigen profiel' en het forum hebben we een korte set-up handleiding gemaakt.

Contact

Wie modereren er op dit forum?

Deze website wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van moderatoren. Een moderator is een Amazone met extra mogelijkheden. Zoals het verplaatsen van forumtopics of het verwijderen van spam. Samen zorgen de moderators dat het forum overzichtelijk en opgeruimd blijft en dat alle informatie op de goede plek staat. Ook heten ze nieuwe forumbezoekers welkom en wijzen ze de weg. Moderators letten er op dat iedereen zich aan de regels houdt. 

Je kunt de moderators benaderen door hen een persoonlijk bericht te sturen. We stellen ze aan je voor:

Wil je de moderators beter leren kennen? Hier lees je meer >

Heb je vragen met betrekking tot: 

  • het forum, blogs, je profiel en (contact met) gebruikers? Neem dan contact op met de moderatoren Lucky74 en Janneke85.
  • technische problemen en vragen over de werking van het forum? Stuur dan een mail naar Youcke op amazones@borstkanker.nl
  • communicatie (pers, oproepen, interviews en andere mediavragen). Neem dan contact op met de communicatieafdeling: communicatie@borstkanker.nl
  • verenigingszaken (steun, lid worden, anders). Neem dan contact op met het landelijk bureau van BVN  

Vacature: moderators gezocht

Deze website wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van moderatoren. Een moderator is een Amazone met extra mogelijkheden. Zoals het verplaatsen van forumtopics of het verwijderen van spam. Samen zorgen de moderators dat het forum overzichtelijk en opgeruimd blijft en dat alle informatie op de goede plek staat. Ook heten ze nieuwe forumbezoekers welkom en wijzen ze de weg. Moderators letten er op dat iedereen zich aan de regels houdt. We willen het team moderatoren graag uitbreiden, misschien iets voor jou?

Ga naar de vacature moderator >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van actueel nieuws, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief over borstkanker van Borstkankervereniging Nederland (BVN). Schrijf je hier in >

Financieel steunen

Wil je de-amazones.nl financieel steunen? Dan kun je naast lid worden, ook een bedrag overmaken naar: NL54 INGB 0008 148 115 t.n.v. Borstkankervereniging Nederland o.v.v. Amazones.

Disclaimer en gebruikersvoorwaarden

Foto op homepage

De foto op de homepage van deze website is een stockfoto, gemaakt door www.rawpixel.com. Deze vrouwen zijn niet verbonden aan de Amazones/Borstkankervereniging Nederland.

The photo at the homepage of this website is a stockphoto, made by www.rawpixel.com. These women are not connected to Amazones/Borstkankervereniging Nederland.