Persoonlijk verhaal van Adriana63

Hallo ik ben Ada 53 jaar 

Getrouwd en 2 volwassen kinderen die allebei de deur uitzijn.

Mijn verhaal begon na een bezoek aan de mammabus hier in het dorp in februari werd er iets verdachts gezien en in maart was mijn borst geamputeerd met de volledige kanker er in mijn okselklier was schoon dus niets aan de hand. Ik had toen al voor de DIEPFLAP reconstructie gekozen maar dat deden ze niet in het ziekenhuis ik moest een paar maanden wachten zo gezegd zo gedaan. Ik heb wel hormoonpreparaten geslikt van de een werd ik behoorlijk ziek en van de ander had ik alle bijwerkingen ik kon er niet tegen. mijn internist was het er mee eens dat ik de tamoxifen niet meer zou uitproberen want die geeft de zelfde klachten en daarom ben ik gestopt met alle hormoonpillen. Dit was zeker heeeel eng maar al zwetend met een grote opvlieger door de dag gaan met zwaar depressieve gevoelens en alle gewrichtspijnen die ik al had maar 10 keer erger was dit het enigste besluit.

23-1-2017 geopereerd aan een DIEP FLAP reconstructie deze operatie is goed verlopen borst en buik genezen mooi maar na een operatie van 9 uur heb ik zenuwpijn opgelopen de PC zegt ik heb niets in je buik geraakt ik heb mijn werk goed gedaan maar van 9 uur stil liggen daar is een mens niet voor gemaakt en dit zal de reden zijn van jou voet. Wat me opviel is dat ik een ei/bult had na de operatie en een kras op mijn wang - rechterbeen naast mijn knie daar doet het zeer een bloedvat volgens mijn huisarts  De overgebleven pijn kwam van mijn rechter boven arm een stekend gevoel - mijn linkerkuit die een doof gevoel had dit is later afgezakt naar mijn voet het brand steekt is warm aanraken deed zeer en ik kan er niets op hebben dat was te erg. 

Ik ben op eigen verzoek door gestuurd naar een neuroloog een aardige jonge dame die mij ook vertelde dat zij geen ervaring had met dystrofie en ook niet met trombose zij behandelde mij voor zenuwpijn. Mijn grote angst is dystrofie ik dacht wat doe ik bij deze arts ik wil een second opinie.

Maar mijn vraag is eigenlijk komt dit meer voor en hoe is het verloop

 

Offline
Berichten: 2

Hallo Ada, wat naar dat je zoveel pijn nog hebt, en het je niet helemaal duidelijk is of er iets gebeurd is tijdens de operatie. Over 1 maand staat mijn dubbele diep flap gepland. Ik ben lid van een besloten face book groep, die heet : diep flap lotgenoten. Daar kun je heel veel informatie vinden, en deze vraag misschien ook daar nog eens plaatsen. Heel veel sterkte.