Persoonlijk verhaal van Berendina

Afgekaart.

We hebben het afgekaart, de bedrijfsarts en ik. Ik word voor 12 uren afgekeurd en ga dus 28 uren werken. De bedrijfsarts doet volgende week de WIA aanvraag de deur uit.

Wel pijnlijk vind ik, maar het proces van verwerking is geweest. Ik ben er al maanden mee bezig. Balans is het sleutelwoord. Als ik al mijn uren weer op ga pakken is de balans weg uit mijn leven. Misschien kan ik het wel een tijdje. Maar ik doe mezelf en mijn gezin uiteindelijk te kort en ga ziek worden. En een burnout heb ik ooit al eens gehad. Dat nooit weer. Gelukkig werkt iedereen goed mee in het bepalen van mijn takenpakket nu ik definitief urenvermindering heb. Ik ben binnen mijn uren voor een deel gedetacheerd bij een andere werkgever. Dus in de praktijk heb ik twee bazen. Zij zijn er goed uitgekomen en hebben een werkbaar takenpakket voorgesteld. Ik ben tevreden, ik lees wel eens andere berichten op het forum.

Gelukkig financieel geen gevolgen. Jaren geleden heb ik me verzekerd tegen gehele en gedeeltelijk arbeidsongeschiktheid. Blij mee!

Het geworstel met de bestralingsschade blijft. Op 16 februari een oriënterend gesprek in het Centrum voor hyperbare geneeskunde in Hoogeveen. Ik weet het niet, ik weet het niet. Gaat dit mij iets brengen? Ik weet het niet.....

Stap voor stap, eerst maar eens praten. Daarna maar weer eens afwegen.

Verder loopt alles redelijk op rolletjes. Dochter uit huis, bevalt haar goed. Man nieuw werk, bevalt goed. Verliefde zoon nog steeds verliefd, leuk meiske. Blij mee. 

De balans keert langzaamaan terug.

afbeelding van lisdodde
Berichten: 3

Hallo Berendina, grote verandering. Hoop dat je er tevreden mee bent. Wat is het dat je nee Hoogeveen gaat en wat verwacht je daar? Ik heb ook nog pijn en weet ook nog niet waar het door veroorzaakt wordt. Ik ben benieuwd naar je reactie. O ja ik ben voor 100% afgekeurd en zit nu in de IVA.
Lisdodde.

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Berendina wat verstandig om minder uren te gaan werken en wat fijn dat het goed geregeld is en dat iedereen meewerkt. Dat hoor je ook wel anders.

Ook ik ben net als Lisdodde 100% afgekeurd en zit in de IVA. Ik heb er vrede mee - het is wat het is. Meer zat er gewoon niet in. Nu ruim een jaar. En meer zit er nog steeds niet in. Maar ik ben een blij en tevreden mens. Het is goed zo.

Teuntje
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Hallo Berendina,

Herkenbaar allemaal , ben zelf de afgelopen week officieel ook tot het besluit gekomen dat ik een stapje terug ga doen .

En je bent er idd al een hele tijd mee bezig ,ik zeg maar steeds t is een heel proces waar we inzitten en soms maak je de balans op en hak je knopen door wink

Zelf ga ik van 3 naar 2 dagen in de week .

Wia is nog niet de deur uit omdat ik pas vanaf December gedeeltelijk thuis zit ,maar dat wordt ws wel het vervolg traject 

Onze dochter krijgt een kleintje en daar hoop ik heerlijk van te gaan genieten .

Fijn dat de balans langzaamaan terugkeert heart

Geniet van de aankomende Lente lieve groet  Teuntje