Persoonlijk verhaal van flicka

Na in 2005 de eerste keer borstkanker te hebben gehad , na amputatie van mijn linkerborst verder geen behandeling gehad .wel reconstrutie middels een expander weefsel opgerekt een een implantaat geplaatst .

Nu in 2015 weer borstkanker ,hormoongevoelig .

In maart 2015 gestart met 1 x daags  40 mg tamoxifen , 1xgeva spuit

elke 4 weken en dagelijks een calciumtablet.

Zelf ben ik ook meteen na de diagnose wietolie gaan gebruiken ,  3 druppels onder de tong elke avond . zo merk je er niets van .Ik ben er wel beter door gaan slapen en kreeg weer eetlust. Ook ben ik op mijn voeding gaan letten door minder suiker te gebruiken en vlees , wel veel fruit en elke dag het budwigpapje. na drie maanden waren mijn plekjes op de botten en in de longen afgenomen en tot nu gaat bijna alles goed . Maar in december  2016 was op de scan iets in de lever te zien . Nu krijg ik 19-1-2017 daar een biopt van genomen en ga ik misschien deelnemen aan een nieuw middel palbociclib . Ik zou graag weten of er hier op het forum ook mensen zijn wat aan deze studie deelnemen.

Offline
Berichten: 306

Welkom hier, Rita. Wat een klap dat je voor de tweede keer met borstkanker wordt geconfronteerd en dan nog wel met uitzaaiingen deze keer :-(  Ik hoop dat het plekje in de lever wat anders is.
Rechtsboven op de site hier zie je een vergrootglas, daar kan je gericht zoeken op palbociclib en verschijnen er berichten die te maken hebben met dit medicijn. Er zijn meerdere amazones die palbociclib gebruiken.  Sterkte!

ps. Indien je je gebruikersnaam zou willen aanpassen ivm je privacy kan je een mailtje sturen naar

 

Groetjes,

An

truus
afbeelding van truus

Hallo rita, 

Toevallig hebbe ze bij mij 30 dec 2016 een biopt afgenomen....of eigenlijk 4x, ik vond het goed te doen.  En vandaag ga ik de palbociclib tabletten halen,  de faslodex die heb ik afgelopen donderdag gehad. Dus ben heel erg benieuwd. Heel veel succes!

 

Offline
Berichten: 873

Hoi Rita,

balen he, uitzaaiingen. Ik gebruik zelf nu sinds september palbociclib met faslodex. Geen studie hoor. Heb er ook wel wat over op het forum geschreven. Het leek (deels) te werken, het is nog even spannend of ik er echt mee door kan, of dat er toch teveel nieuwe activiteit is en ik ook weer naar de volgende therapie moet (dat wordt dan nummer 6...).
Succes!

Groetjes,
Ridoux.

afbeelding van lisdodde
Berichten: 3

Hallo Rita, ook welkom!  Ook voor mij was 2005het jaar van mijn eerste borstkanker. Inderdaad 2015 voor de tweede keer. In 2005 borstbesparend. Nu met uitzaaiingen op vier plekken in de botten.

Ben geen deelnemer van een studie. Wel ook geinteresseerd in thc, ook gebruikt, maar mijn depresssiviteit werd er alleen maar sterker door. Ben wel overtuigd van de goede werking.

Sterkte.

Lisdodde

afbeelding van flicka
Offline
Berichten: 1

Heel erg bedankt voor de info

 

Offline
Berichten: 565

Dag Rita, allereerst balen joh dat je toch uitzaaiingen hebt gekregen. Hier van hetzelfde laken een pak. Ik gebruik op dit moment ook Palbociclib en faslodex, niet via een studie overigens. Bij mij gaan iedere keer de witte bloedcellen naar beneden, die hebben te maken met je afweersysteem. Dat is niet ernstig, maar wel vervelend omdat je tussendoor steeds een langere pauze moet nemen zodat ze weer kunnen herstellen. Ik ben inmiddels op 75 mg ipv de 125 mg waar ik mee ben begonnen. Verder een loopneus en wat snellere vermoeidheid. sterkte met het biopt!

truus
afbeelding van truus

De studie Palbociclib met faslodex is afgerond.