Persoonlijk verhaal van lucy68

Hallo, ik ben jonge vrouw van 42 jaar en woon in de provincie Zeeland, wonende met man en 2 zoons (geboren 1998 en 2000) op een boerderij met melkkoeien en minicamping. Verder werk ik als verzorgende in een woonzorgcentrum in de avonddienst. In juli 2010 knobbeltje gevoeld in re-borst, huisarts was niet bezorgd en stelde me gerust,vroeg me later nog eens terug te komen, na 10 weken weer op spreekuur werd ik doorgestuurd voor mammagr en echo en punctie. 8 okt kreeg ik de uitslag, dat het niet goed was en 2 nov ben ik geopereerd ,amputatie met okselkliertoilet. De ok is goed verlopen ,was binnen een week weer fit en reed weer auto ed Chemokuren volgen..

afbeelding van Marimke
Berichten: 266

Hai Lucy, helaas welkom bij de amazones. We zijn net verhuisd naar deze gloednieuwe, voor ons ook nog wennen website. Ik ben benieuwd, naar het verdere verloop van jouw behandelingen. Ik wens je heel veel succes met alles en hoop, dat de chemo zijn werk goed doet en je liefst geen bijwerkingen hebt. Heb je vragen stel ze gerust. er zijn hier inmiddels heel veel ervaringsdeskundigen. groetjes, Marimke

Offline
Berichten: 86

Welkom Lucy, helaas welkom.
Hoop dat je veel steun aan deze site zult hebben, ik heb er veel aan gehad en nog steeds....

Offline
Berichten: 138

hallo Lucy
we lopen een beetje gelijk op he? Ik ben 20 nov geopereerd en op 16 nov nogmaals.
het was toch wel een koude heftige winter met veel binnenzitten, tenminste voor mij, de straat was spiegelglad.
gelukkig zien we nu de bollen weer boven komen en de bomen uitlopen.
sterkte nog met je laatste kuren.

Offline
Berichten: 1

Hey lucy djw voor je lieve reactie,en nee opgeven staat niet in mijn boekje gelukkig.Tuurlijk zijn er dagen dat je het ff zwaar hebt en zeker voor de kids...Maar gelukkig heb ik mijn ouders nog en een paar hele goede vriendinnen...Wens jou ook nog heel veel sterkte met wat nog gaat komen,maar je lijkt me een ijzersterke vrouw.
Veel liefs carmen

Offline
Berichten: 555

Carmen en hert dank je voor jullie fijne reacties.
Ik heb gisteren mij 6e chemo gehad
Eerst 4 keer ac nu 4 keer taxol ,nu moet ik er nog 2 van ,het schiet lekker op.
De taxol is goed te doen, vergeleken bij die akelige ac.

Offline
Berichten: 108

Hoi Lucy, ik vind het heel erg fijn om te horen dat je van deze kuur gelukkig niet zoveel last hebt gehad. En wat heb je vandaag alweer veel gedaan zeg! Ben heel erg blij voor je. Ik kan me nog herrineren toen ik mijn chemokuur kreeg dat ik er eigenlijk niet echt ziek van was maar wel een vreemd gevoel in mijn maag en dus waar ik ook was alrijd een zak worteltjes bij me had. En moe.... tja, wat denk je wat het allemaal met je lichaam doet. Het is allemaal niet niks. Heel veel lieve groetjes, Silvia

Offline
Berichten: 67

Hoi Lucy,

dank voor je berichtje. Ik krijg de Taxol straks wekelijks, de Herceptin 3-wekelijks. Ik ben nooit eht helemaal kaal geworden, en heb nog/al (?) donshaartjes, ik hoop dat dat de komende weken niet gaat uitvallen... Sterkte verder met de Herceptin.