Persoonlijk verhaal van madyier

Vandaag gebeld door oncoloog waarden zijn gezakt voldoende voor deelname aan chemo, maar zeker nog te hoog. Dus morgen heb ik eindelijk mijn tweede keer. Helaas heb ik het gevoel dat mijn lymfe bij de rechter oksel ook niet goed zijn. Ik voel en ervaar weer dezelfde symptomen als bij de linkerborst. Jeuk en slingertje bij rechter tepel en de lymfe bij de oksel die erg jeuken en trekken. Ik had het ook al telefonisch aan de oncoloog doorgegeven. Morgen gaat de arts van de dagbehandeling ernaar kijken. Wat ik erg  vervelend vind  is dat je bij elk pijntje aan je lichaam gaat twijfelen, maar ik wil geen onnodige risico's nemen aangezien ik bij de linkerkant te lang heb afgewacht dus ik wil gewoon duidelijkheid. Misschien toch maar vragen om een echo? 

Mijn petscan van 4 weken geleden was goed, maar zijn kleine tumoren op de scan ook te zien? Of alleen als ze groter zijn dan 1 cm? 

ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

Gr. Mandy 

 

 

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Hele kleine tumoren zijn niet te zien op scans. Toen ik in 2013 beide borsten liet amputeren, was er maar 1 tumor bekend, rechts. Linker borst werd preventief verwijderd. Maar bij weefselonderzoek bleken rechts 2 tumoren te zitten en links ook 1, een kleine van een paar milimeter.

Daarom ook dat ze altijd chemo adviseren na amputatie, ook als de snijranden schoon zijn.

Ik hoop voor je dat het vals alarm is bij je andere borst. Logisch dat je van alles voelt en ongerust wordt.

Sterkte met de kuren!