Persoonlijk verhaal van madyier

Gisteren mijn tweede kuur gehad en is mijn rechter borst door de arts onderzocht hij kon niets vinden. Ik krijg nu elke week chemo en over drie weken heb ik al weer een mri. De arts gaf aan dat als er toch iets nu rechts zou zitten dan komt het tijdens de mri naar boven. De chemo die ik nu krijg zei hij stopt ook de tijdelijke groei van een eventuele tumor rechts. 

Ik ben nu wel gerustgesteld, want het is toch fijn als er ander er naar kijkt. Ik voelde zelf ook niets en de arts kon ook niet vinden, maar om weer het vertrouwen in lichaam terug te krijgen heb ik voor mijzelf toch 'de uitslag' van de mri nodig. 

Ik ben benieuwd of een van jullie ook veel waarde hecht in de uitslag van een scan om het vetrouwen in je eigen lichaam te herwinnen. 

gr. Mandy 

 

afbeelding van Babsje
Offline
Berichten: 10

Hoi mandy ik heb vandaag mijn eerste mri gehad dus ik moet het hele proces nog beginnen maar het lijkt mij wel dat je zo een beetje vertrouwen terug krijgt door de scan.fijn dat je bent gerustgesteld door je arts 

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Na mijn behandeling ben ik helemaal gescand. Ja het geeft mij wel vertrouwen dat dat er goed uitzag.

Ik hoop dat jouw MRI ook goed zal zijn!

afbeelding van lisdodde
Berichten: 3

Een mri geeft wel vertrouwen, maar ik heb in de loop van de tijd toch iets opgebouwd wat ik "mijn eigen waarheid" noem. Gewoon om mezelf op de been te houden. Als het weer mis is, weet ik nog niet hoe ik daar op zal reageren en of ik het aankan.

Sterkte!