Persoonlijk verhaal van Sis76

Wat een gek idee, over 2 dagen heb ik m'n laatste bestraling.... en daarna is het ehhh klaar. Het voelt als een get out of jail free kaart. Door de vroege diagnose en de "gunstige" tumor kenmerken is verdere behandeling niet nodig. Het voelt erg onwerkelijk. De bestralingen zijn me wel tegen gevallen. M'n huid is flink verkleurd en man wat ben ik moe! maar hey, ik mag niet klagen. Wat de toekomst me gaat brengen weet ik nog niet. Eerst maar eens op zoek naar een nieuwe baan. Ik ben benieuwd of ik ooit van het stemmetje af kom die zegt: misschien is de kanker niet weg. 

Ik zal zeker regelmatig deze site bezoeken. Ik wens alle amazones een mooi 2017

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Voor jou ook eengoed 2017 gewenst. heerlijk dat je behandeling er haast op zit. Ik denk dat dat boze stemmetje altijd wel zal blijven sluimeren. maar het zal steeds verder op de achtergrond raken.

Offline
Berichten: 526

Hoi Sis76. Wat heerlijk dat de behandelingen er op zitten. Inderdaad geeft dat ook een dubbel gevoel. Zo lang je behandeld wordt lijkt het een veiligheid te geven die weg lijkt te vallen als je er mee stopt. 

Je schrijft dat je niet mag klagen, maar ehhh...hallo. Je hebt borstkanker gehad en behoorlijk wat voor je kiezen gehad. Dat hakt er in, zowel lichamelijk als geestelijk. Neem alsjeblieft de tijd om goed te herstellen. Moet je echt al aan het werk of krijg je een ziektewet/ uitkering? Zeker als je nog zo moe bent zou ik niet te snel beginnen maar wie weet zie jij dat anders. Een nieuwe uitdaging kan ook nieuwe energie geven maar kan dat ook kosten. In elk geval wens ik je een goed herstel toe!

Dat stemmetje: ben m zelf ook nog niet kwijt, helaas, maar merk wel dat het steeds meer op de achtergrond raakt. En wat mij hielp is om ergens niet te lang mee rond te lopen ( had slikklachten, rectaal bloedverlies, knobbel op tong en een vaginale knobbel) en het snel te laten onderzoeken om de onrust weg te nemen. Dat bovenstaande allemaal goedaardig was, gaf me ook wel weer wat zelfvertrouwen. Maar alert zijn is niet altijd verkeerd, het heeft je immers ook een vroege diagnose opgelevert.

Ik wens je een fantastisch 2017 toe!

Lieve groetjes, Zangeres. 

Offline
Berichten: 4288

KLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR!

Een nieuw leven ligt voor je. Niet meer zoals het was maar wel klaar. Heel veel succes met t vinden van een baan en dat 2017 maar een machtig mooi mag worden.