Persoonlijk verhaal van waely

Xeloda deze derde kuur gehalveerd. Gaat beter, wel kloven maar lang niet zoveel nare bijverschijnselen als de vorige dosis. De tweede kuur had ik niet goed kunnen afmaken, dus waarschijnlijk nog een kuurtje en dan een scan. Dronk ik vroeger iedere dag wel twee of drie glazen wijn, dat is nu gereduceerd naar niets tijdens de chemokuur en alleen in de rustweek een paar glazen. Minder alcohol is natuurlijk ook beter voor de lever, zou ik denken. En wat ik wel blijf doen is twee keer per week naar Fit4lady, en om de twee weken naar yoga.

Offline
Berichten: 873

Hoi Waely, fijn dat he tnu beter gaat met de handen en voeten. Minder drinken kan nooit kwaad, al let ik er zelf niet echt op *oeps*.
Spannend wat je volgende scan gaat laten zien...!

truus
afbeelding van truus

Tja alcohol en chemo is ook al zoiets, maar dat is natuurlijk ieder z'n keuze. ;)  Heb je nog gevraagd voor de maagbeschermers?  Punctie kun je laten afnemen, als je stopt met xeloda en voordat je begint met een ander middel. Je kunt ook mee doen aan de CPCT studie (www.cpct.nl). Ze hebben bij mij leverbiopten genomen, heel goed te doen en nergens last van gehad. Maar ja ze moeten er dan wel bij kunnen. Ze bekijken dan toch welke plek het makkelijkste is, met zo min mogelijk risico. Heel veel succes, het wordt wel spannend. Liefs..