Persoonlijk verhaal van Zangeres72_2

Ik had besloten terug te gaan naar de plastisch chirurg. Mijn borsten leken op golfplaten en bevatte deuken. Ik vond dit echt waardeloos na alle moeite wat gedaan is. Ik vermoedde al dat de PC de deuken/ golven zou gaan opvullen met lipofilling en de ok datum werd gepland.
Echter kwam ik in de tussentijd helaas weer in de medische molen wat veel tijd, angst en energie heeft gekost. 
Het wachten op eindelijk een dokter zien, de zorgen, en de nare onderzoeken, het wachten op uitslagen; het roept ook teveel nare herinneringen op. Jullie wel bekend.
Dit vergde erg veel van mij. En de borstoperatie werd uitgesteld.
Mijn jongste dochtertje kampte ook nog eens met extreme verlatingsangst en irreëele angsten. Ik had mijn handen er vol aan.
Ik kon andere dingen maar moeilijk opbrengen. Heb enorm lieve vriendinnen maar één heeft me de rug toe gekeerd omdat even kort gezegd ik "maar in die kanker modus bleef hangen en nooit eens met iets positiefs kwam". Natuurlijk ben ik zo iemand liever kwijt dan rijk, maar ben nog steeds in shock dat iemand zo kan zijn...Zelf heb ik namelijk juist nu het idee dat ik er sterker uit aan het komen ben en heb enorme vooruitgang geboekt zowel lichamelijk als geestelijk. 
 
Maar goed, een kat heeft 9 levens, maar ik nog veel meer!! De knobbel aan de zijkant van mijn tong bleek goedaardig te zijn!! De knobbel op mijn schildklier houdt zich rustig. En ook de andere twee knobbels zijn niet kanker gerelateerd! 
Pffffffff.....adem in, adem uit. Vroeger had ik nooit knobbels, en dit is al mijn vierde in bijna 3 jaar!! 
 
En gisteren was het dan zo ver: de borstreconstructie! Klont uit oksel is verwijderd, littekencorrectie gedaan ( heb flinke necrose plekken gehad), en lipofilling op de deuken en golven. Als het goed is dan echt mijn laatste ok!
En het is natuurlijk nog gezwollen en heb flinke bloeduitstortingen, maar ik zie nu al heel mooi resultaat! De klonten zijn weg ( zag je door mijn kleren heen) en de borsten weer deukvrij! Heel blij dat ik dit toch heb laten doen. Buikband moet ik paar weken dragen maar hindert niet. Ok duurde anderhalf uur, dus had ook niet zo'n last van de narcose.
Nou, en dan verwacht ik binnenkort bericht van het uwv, want ik denk er ook steeds meer aan om wat te gaan werken. En mijn jongste dochtertje krijgt hulp met het verwerken van mijn ziekte. Om dat te vieren heb ik lekker net online wat kleren gekocht, heerlijk!
Ik wens iedereen een heel mooi 2017 toe!!!
Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Zangeres wat ben je weer voor de zoveelste keer door een achtbaan gegaan. Zo jammer dat je daarbij een vriendin bent verloren. Helaas ken ik het verschijnsel, zo raakte ik er ook twee kwijt.

Maar man man wat heb ik een zwerm echt goede vriendinnen. Ik hoop dat er voor jou ook genoeg overblijven.

Fijn dat je dochtertje hulp krijgt bij de verwerking.

Ik hoop voor jou een prachtig 2017 zonder nieuwe medische problemen. Succes vast bij het UWV.

Offline
Berichten: 526

Dank je wel, Stoere Leeuw!

Helaas werd linker borst rood glimmend en warm en ben ik aan de anti biotica maar het lijkt wel aan te slaan!! Duimen maar!! 

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Ik duim!

Offline
Berichten: 4288

Oe spannend Zangeres, is het rustig gebleven?

ik hoop dat 2017 je veel moois mag gaan brengen.

Offline
Berichten: 526

Anti biotica heeft heel goed zijn werk gedaan, gelukkig!!! En ik heb iets geks bemerkt...nou, ja...Niet echt gek, maar toch.

Na twee amputaties heb ik geen gevoel meer in beide borsten. Was er al bijna aan gewend, tot na de laatste ok van  twee januari. Door de zwelling en enorme bloeduitstortingen is het alsof ik flinke stuwing heb. Ik VOEL dus mijn borsten nu voor het eerst sinds twee en n half jaar, hoe bizar!,

Mensen aan wie ik liet zien hoe blauw paars groen mijn borsten zijn roepen dingen als Arnica etc, maar van mij mag dit moment nog heel lang duren, ik voel ze weer, ook al zien ze er bloot niet uit, ik kan mijn geluk niet op. Van mij mag deze zwelling en stuwing nog heeeeel lang aanhouden.

Ben n beetje gek, ik weet t....Maar wat ben ik blij dat ik dit heb laten doen. Het is zoooveel beter. Wie ooit een goede pc zoekt, en bereid is naar Haarlem te rijden mag mij een pb sturen, hij is echt geweldig goed. Als ik weer een poli afspraak bij hem heb neem ik Merci en bloemen mee!!