Lid geworden op: 13/03/2005 - 17:29
Offline
Berichten: 618

Blogs van Bambie

Vervroegd op controle...

dinsdag, 15 december 2009

Hoi allemaal, Het is al enige tijd geleden dat ik hier geschreven heb en das mooi. Maar ik ga hier nu toch maar weer even van me afschrijven. Een aantal weken geleden werd ik midden in de nacht opeens wakker van een flinke pijn in mijn rechter borst en oksel. Op mijn linker zij kon ik niet liggen en als ik vervolgens naar mijn rechter zij ging deed het ook behoorlijk zeer. (het op en neer schuiven van die prothese veroorzaakte dat). Toen ik eenmaal uit bed was gegaan viel het op dat borst/oksel en arm behoorlijk opgezet waren.

En dan..........spookt er toch heel wat door mijn hoofd.....

dinsdag, 20 januari 2009

Zo'n drie kwart jaar geleden ben ik bij mijn PC geweest voor de rimpels die mijn protheses aan het vormen waren. Het is niet zo mooi weer als het was en zo voelt het ook. Vorig jaar was ik op een punt van "en nu is het klaar, het is prima en ik doe er niets meer aan"..........mijn grens was bereikt nadat mijn tepelreconstructie geheel mislukt was. Ik doe het ermee en ben tevreden zo dacht ik toen.........TOTDAT het ging rimpelen. Ik heb niet voor een reconstructie gekozen om er vervolgens niet tevreden over te zijn.........is mijn mening.

vriend

zaterdag, 29 november 2008

[i]Lieve allemaal, Ik wil het hier toch ook even kwijt, want ik heb er regelmatig ergens wat over geschreven. Een van onze beste vrienden heeft ongeveer 5 jaar geleden een hersentumor gekregen. 3 jaar geleden kreeg hij ook een melanoom op zijn buik, snijranden schoon, maar ook zijn lymfenklieren. Vlak nadat wij vorig jaar September samen op vakantie zijn gegaan kreeg hij tijdens een controle te horen dat er een tweede hersentumor bij was gekomen. Ernstigste vorm en een snel groeiende.

3 jaar verder !!

vrijdag, 2 mei 2008

Dit Schreef ik vorig jaar op 2 mei.......... [quote]02 Mei 2005............de dag dat de kanker uit mijn lijf werd gehaald..... 02 Mei 2006............1 jaar verder, wat is er allemaal gebeurd.....ppfff 02 Mei 2007............2 jaar verder! 2 jaar alweer, jee wat gaat dat snel en tegelijktijd is 2 jaar nog niet zo lang. Maar 2 jaar kankervrij, jippie!! [dans] Het gaat goed! :D Oke, ik ben echt flink in gevecht met mezelf, op zoek naar mezelf en word soms best onrustig van mezelf. :? [/quote] 02 Mei 2008..........3 jaar verder!!

Tepelreconstructies

donderdag, 5 juli 2007

En het is tijd voor de volgende stap: de tepelreconstructies! :lol:

Ik ben daar echt helemaal aan toe!! Met die reconstructie ben ik voor mijn gevoel al zolang bezig. Velen die later de reconstructie hebben gekregen hebben inmiddels hun "knopjes" :wink: en zelfs tattoo's al. :shock:
Maandag ben ik eindelijk aan de beurt!! :D

Uit mijn huid op de borsten gaat mijn plastisch chirurg aan allebei de kanten een knopje maken. Gelukkig gewoon onder lokale verdoving, geen narcose en daarmee ben ik wel echt heel blij. Daar had ik even niet meer aan hoeven denken :roll:

2 jaar verder !!

woensdag, 2 mei 2007

02 Mei 2005............de dag dat de kanker uit mijn lijf werd gehaald.....

02 Mei 2006............1 jaar verder, wat is er allemaal gebeurd.....ppfff

02 Mei 2007............2 jaar verder! 2 jaar alweer, jee wat gaat dat snel en tegelijktijd is 2 jaar nog niet zo lang. Maar 2 jaar kankervrij, jippie!! [dans]

Het gaat goed! :D

Oke, ik ben echt flink in gevecht met mezelf, op zoek naar mezelf en word soms best onrustig van mezelf. :?

Operatie/littekencorrectie

maandag, 8 januari 2007

Ik ben er weer...............beetje dizzie en draaierig en moe nog, maar mag niet klagen en dat doe ik ook niet, het gaat goed! :wink:

Mijn gehele litteken is weer opengehaald en ondanks alle pleisters die er nog op zitten zie ik toch maar een dun streepje [dans]

Hormonen enzo.....

dinsdag, 28 maart 2006

Een heel gevoelig onderwerp, maar ik ga het toch proberen op te schrijven hier. Ik vind het niet makkelijk :roll: , want op het moment is dit een grote zorg voor mij…….. :(

Toen ik begin vorig jaar geconfronteerd werd met borstkanker werd mij aangeraden direct te stoppen met de pil. Te veel hormonen …. :?

1 jaar verder!

vrijdag, 3 februari 2006

Vandaag “vier” ik mijn 1e jaardag!! :D

Onrust

zaterdag, 24 december 2005

En toen overviel een verschrikkelijk onrust mij.......... :(

Gisteravond voor het naar bed gaan met het insmeren van mijn lijf voelde ik opeens een klein verhardinkje in mijn linker borst..... :shock:

Ik voelen en voelen en nog eens voelen, maar ja ik voel het toch echt. Niet groot, maar wel hard. Als ik lig voel je het goed als ik sta nog wat minder.......
Ik schrik me rot en een gevoel van angst overvalt me meteen....... :cry:

Pagina's