Amazone
Lid geworden op: 15/02/2014 - 16:38
Offline
Berichten: 251

Blogs van An -77

Vallende ster.

woensdag, 3 december 2014

Het is gelukkig weer windstil na een maand met flinke windstoten en regenbuien.
 
Alle 'noodzakelijke' werkgerelateerde cursussen zijn achter de rug en de eerste vluchten zijn gevlogen. Spanning, sensatie en vermoeidheid. 
 
Hoe raar het was om de eerste keer weer over Schiphol te zwerven, zo 'gewoon' was het werken aan boord weer! Sommige dingen wennen nooit en andere dingen verleer je nooit. Het werken gaat me gelukkig goed af,
alsof ik nooit ben weggeweest.

Take-off!

vrijdag, 3 oktober 2014

"Heb je 2 cupmaten groter gekozen? Ik denk altijd, als ik ooit zo'n operatie moet ondergaan, kies ik 2 maten groter". Ik antwoord dat als zij ooit zo'n operatie moet ondergaan, haar cupmaten hoogstwaarschijnlijk het minste van haar zorgen zullen zijn.

Back in blue!

zondag, 7 september 2014

Op 19 augustus meldde ik me op Schiphol bij de bedrijfsarts & aansluitend mijn re-integratie manager. Doel van de afspraken was een come-back plan opstellen. 

Met de bedrijfsarts had ik afgelopen jaar een fijn contact. Ze was een goed luisterend oor, met veel respect voor mijn wensen en gedachten. Al die tijd hadden we enkel telefonisch contact met lange gesprekken. Ik was dus erg nieuwsgierig om haar in levende lijve te ontmoeten! We hadden wederom een goed gesprek en ze zag geen beperkingen om meteen mijn 'oude' functie weer op te pakken!

Terug aan het werk.

vrijdag, 15 augustus 2014

Het was liefde op het eerste gezicht.
In 1998 leer ik jou op 21-jarige leeftijd kennen en op 16 juni 1999 begint onze romance.
Voor jou verliet ik mijn Belgische roots en emigreerde naar een grote stad dichtbij het Hollandse Schiphol.