Lid geworden op: 30/10/2004 - 16:23
Offline
Berichten: 144

4 Year survivor

maandag, 29 september 2008

Vandaag is het op de kop af 4 jaar geleden dat ik ben geopereerd aan borstkanker.
4 jaar alweer, en wat gaat het goed met me.
Dit laatste jaar is voorbij gevlogen. Mijn leven staat weer helemaal op de rit.
Ik heb zelfs sinds 1 maand een nieuwe baan! Wie had dit ooit kunnen denken…..

Dit jaar heeft eens niet in het kader van borstkanker gestaan. Het is natuurlijk aanwezig, sluimerend op de achtergrond. Ieder kwartaal op controle, blijft altijd spannend. En bij rare pijntjes springen de gedachtes aan uitzaaingen onmiddelijk in mijn gedachten. Maar verder niet meer die allesoverheersende gedachtes aan kanker.. Nooit gedacht dat ik het zo’n plaatsje kon geven. Dat mijn leven echt weer verder kon gaan zoals het ooit was.

En eigenlijk voel ik me beter dan ik ooit heb gedaan. Dat komt omdat ik veel beter kan relativeren. Het “gejaagde” gevoel ben ik kwijt. Ik had het altijd druk, druk, druk. Maar er is een groot verschil tussen het druk hebben en je druk maken. Ik heb het nog wel druk maar ik maak me niet meer druk en dat maakt het verschil. Omdat ik weet dat het zomaar afgelopen kan zijn maak ik me niet meer druk over stof in mijn huis of de keuken doen op dinsdag. Wat vandaag niet komt, komt morgen wel en anders jammer! Ik probeer volop te genieten, ik zit nu eenmaal liever in de kroeg dan dat ik aan het poetsen ben. :wink:

Ik maak keuzes dus ipv alles te doen denk ik nu aan mezelf en bepaal wat ik wel en niet wil/kan doen. Ik loop niet meer achter mezelf aan te jagen, van, ik moet dit en ik moet dat. Nee, ik moet niks meer! En dat bevalt me prima!

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Mondani, il marchio Repliche orologi ufficiale delle ferrovie federali Svizzera (FFS), presentato in occasione della Repliche Rolex fiera di Basilea 2014, una delle sue ultime creazioni: le Stop2Go mondane. Un orologio al quarzo, certamente, ma chi possiede un piccolo tocco di magia che rende così unica, così poetico... Infatti, tutti i minuti, seconda mano pause, o anche un impianto di due secondi... 

Artikelen van Lucky1963

5 jear survivor!
4 Year survivor
Weblog
3 year survivor
Midi wordt Maxi
Stoere man
Ditjes en datjes
two year survivor

Pagina's

Webloggers