Lid geworden op: 30/10/2004 - 16:23
Offline
Berichten: 144

5 jear survivor!

vrijdag, 16 oktober 2009

Tijdens mijn vakantie in Spanje werd ik "5 year survivor" . Op 29 september om precies te zijn. Tenminste......die datum hou ik altijd maar aan omdat op die datum mijn borst inclusief de 2 gezwellen weggehaald zijn. En ik ga ervan uit dat daarmee ook meteen de kanker uit mijn lichaam was. Alle verdere behandelingen (chemo, anti hormoon behandeling) waren preventief.

5 jaar alweer, wat gaat het snel. Ik heb het er met mijn oncoloog over gehad de laatste keer, dat het zo snel is gegaan. En dat hij me "los gaat laten". 5 jaar lang iedere 3 maanden op controle, 5 jaar lang iedere dag medicijnen en 1x per maand een injectie. En nu......in december ben ik waarschijnlijk voor de laatste keer bij de oncoloog. Dat is fijn, maar ook eng! Want....wie gaat het nu in de gaten houden? Wat gebeurt er in mijn lijf als ik met de medicijnen stop? Blijft de kanker weg of ....? Ben ik niet te laat als ik klachten krijg....?

Het schijnt normaal te zijn dat je als (ex)patient zulke gedachten hebt. Ik had meer gedacht dat ik echt heel blij zou zijn als ik de magische 5 jaar grens had gehaald Ik ben natuurlijk ook blij, begrijp me niet verkeerd. Blij, maar ook een beetje bang........

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Una grande invenzione Replica orologi per quali Patek Philippe ha ricevuto due brevetti nel 1949 e il 1951, e che Repliche Rolex rimane ancora all'avanguardia. Combinato con la spirale che spiromax Patek Philippe brevettato, fabbricati in Silinvar, materiale non magnetico brevettato, questo equilibrio aiuta anche a incrementare ulteriormente la precisione del movimento e la sua affidabilità a lungo termine. 

Artikelen van Lucky1963

5 jear survivor!
4 Year survivor
Weblog
3 year survivor
Midi wordt Maxi
Stoere man
Ditjes en datjes
two year survivor

Pagina's

Webloggers