Lid geworden op: 11/11/2004 - 13:39
Offline
Berichten: 1113

BIC bezoekje, advies opgevolgd

woensdag, 24 november 2004

Vanmorgen hadden we een afspraak bij het BIC in het Vickybrowhuis in Den Bosch. Twee ervaringsdeskundigen hebben ons alle in's en out's van die siliconen gevallen uitgelegd. Het was de eerste keer dat ik er eentje in mijn handen had en dat was niet echt prettig moet ik zeggen.

Omdat alle leveranciers hun modellen terug hebben gevraagd, hadden ze helaas niet zo heel veel te tonen. Maar toen het over die "plakkers" ging haalde één van de dames de hare uit haar shirt zodat ik die ook van dichtbij kon bekijken. klasse!

:?: Mijn voorkeur zou uit gaan naar zo'n plakker, alleen de eerste maanden met het oog op de bestraling weet ik niet of dat zo handig is.
:!: In de brochure raden ze het eerste jaar na de operatie deze contactprothese af maar de dames waren het daar niet mee eens.
:idea: Je kunt hem nl. ook niet plakkend dragen en na enkele maanden, als de huid weer in vorm is de prothese gaan plakken.....
:arrow: Als iemand hier ervaring mee heeft, dan lees ik dat graag.

Verder morgen voor de eerste keer naar de oncoloog, eens kijken wat die me te vertellen heeft.

Groetjes en take care,

Offline
Berichten: 1113

Het is een plaktiet geworden hoor.

Mijn chirurg en radiotherapeut vonden het geen enkel probleem. Natuurlijk kan ik hem tijdens be bestralingsperiode niet plakken, maar tegen de tijd dat de shirtjes uit de kast komen is als het meezit de huid genezen en kan ik hem mooi opplakken.

Tot die tijd, proppen we hem wel in de BH :)

Anoniem
afbeelding van Anoniem

My 2 cents,Ook hier geldt dat de schaal-vergroting (met als besltgrijkane motief economische efficiency) die door de overheden enorm gestimuleerd wordt door de maatregelen die ze uitvaardigen, de besltgrijkane oorzaak zijn voor deze misstanden.Als we dan naar echte' oplossingen moeten zoeken: verbied dan de mega-schepen, waarmee in e9e9n keer een volledige populatie vissen wordt weggevangen. Als de bootjes klein genoeg zijn (en vaak genoeg op en neer naar land moeten) neemt de over-bevissing (waarvan ook nog eens meerdere tientallen procenten dood teruggegooid wordt) vanzelf af.Interessant bijverschijnsel is dat de vissen door evolutie geholpen worden: vis schijnt kleiner te blijven, waardoor er me9e9r door de mazen van de netten heen gaan komen. In dat geval staat de overbevissing in dienst van diezelfde evolutie: de non-fitters' verdwijnen sneller uit het evolutionaire proces.Dus Bregje, die vis blijft toch wel (al wordt ze misschien iets kleiner )

Anoniem
afbeelding van Anoniem

9gqaOb veuzzmtitntb

Anoniem
afbeelding van Anoniem

4W6N4I zwarnvqezknn

Anoniem
afbeelding van Anoniem

Artikelen van Ikkes

Webloggers