Lid geworden op: 14/10/2005 - 08:47
Offline
Berichten: 88

Up-deetje half jaar later

maandag, 31 maart 2008

Morgen heb ik de jaarlijkse Mri en ook de botscan. De botscan ivm klachten sleutelbeen en een (waarschijnlijk en hopelijk niet verdacht) plekje daar waarvan de artsen in augustus zeiden: waarschijnlijk geen uitzaaiingen, we weten het niet zeker, over een half jaar nog eens kijken. Het half jaar is voorbij gegaan en ik heb me er niet echt zorgen over gemaakt. Ik loop inmiddels bij de Fysiotherapeute ivm lymfoedeem en zenuwpijn en heb wel in de gaten dat er door de operatie, bestraling etc. ook veel in mijn lichaam is veranderd wat klachten kan veroorzaken die geen uitzaaiingen hoeven zijn. Ook ben ik veel alerter op signalen van mijn lichaam dan hiervoor (misschien te… ,wie zal het zeggen?)
Nu het onderzoek en daarmee de uitslag (woensdag 9 april) dichterbij komt begin ik wel zenuwachtig te worden hoor. Pffff…
En je zit er ineens weer midden in he? Gek is dat.
Maar ik probeer het hoofd koel te houden.
I can do it!

Offline
Berichten: 88

Zo, de mri en botscan zitten er weer op. Het is nu afwachten en het enige wat ik nog kan doen is ervan uitgaan dat alles goed is, en hopen dat het tegendeel woensdag niet wordt bewezen.
Wordt hopelijk feestelijk vevolgd.

Offline
Berichten: 88

De uitslagen van zowel de mri, en zoniet nog belangrijker de botscan waren allebei GOED!
It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me...
(gejat van mede amazones, thanks...)
Zo voelt het echt,
born en reborn again...
Er wordt een fase afgesloten en een nieuwe fase in gegaan.
Op meerdere vlakken.
Ik zet een streep. Een andere streep dan na de operatie, na de bestraling en zelfs een andere streep dan na de laatste behandeling (de laatste chemo), nu 2 jaar geleden.
En hoe en wat, dan kan ik niet uitleggen.
Dat is een gevoel.
Ik ga weer verder, en vol goede moed. Niet 100% zeker over mijn overleving van borstkanker, maar een stukje minder onzeker.
Ik weet dat mijn weg van de brca 1 nog niet ten einde is, maar op dit moment voelt het alsof ik de regie weer in handen heb. Ondanks dat sommige te maken keuzes voelen als gedwongen keuzes, het zijn toch keuzes.