Lid geworden op: 06/01/2005 - 10:46
Offline
Berichten: 38

hoe het allemaal gaat

dinsdag, 14 februari 2006

En ja,zo lees ik dat het alweer een paar weken gelden is dat ik hier een bericht heb geplaatst.....

Mijn voornemen om dat regelmatiger te doen is behoorlijk mislukt en ik heb mezelf voorgenomen om het niet meer te proberen, maar gewoon te posten wanneer ik wil en het uitkomt.DAT is mn nieuwe voornemen!!

Waar moet ik beginnen,wat zal ik vertellen,het liefste zou ik jullie alles over Afrika laten lezen en zien,hoe geweldig het was en hoe mooi.
Het is de bedoeling om een space aan te maken waar mn verhalen en foto's komen te staan,echter is de computer op dit moment een eigen leven aan het leiden,en vergeefse pogingen om een space aan te maken zijn mislukt :(
Maarrrrrrr,er word hard aan gewerkt en met een beetje (veel) geduld kan ik de ervaringen binenkort met jullie delen!!

In ieder geval kan ik vertellen dat het een geweldige reis is geweest,die ik voor geen goud had willen missen.

Verder,het werk,enkele tijd geleden ben ik bij de bedrijfsarts afgekeurd voor het werk wat ik nu doe en is er een nieuw rapport op gemaakt om te zien wat ik dan nog wel kan.
Het komt er op neer dat ik van achter een burootje alles nog zou kunnen,en moet ik me dus gaan richtten op een kantoorbaan.
En zo kreeg ik vorige week bezoek van een arbeidsdeskundige,een vriendelijke man maar nergens van op de hoogte.
Hmmmm,mevrouwtje vertel eens,wat is uw verhaal,en wat kunt u nog wel,ik lees hier dat u zeer beperkt bent in alles en zeer snel vermoeid.
Dus vroeg ik hem hoe hij aan die informatie kwam,de beste man zat met een rapport van februari 2005!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Ja,hallo toen zat ik nog aan de chemo!!!!!!!
Dus ik heb hem even vriendelijk duidelijk gemaakt dat ik het toch wel prettig zou vinden als alles nu eens duidelijk werd en er ook actie komt.
En zo na voor de zoveelste keer alles uitgelegd te hebben is er nu een opleiding voor me aangevraagd.
Dit is een 6 maanden durende opleiding die ik via een computer volg en waarin ik alles leer over de administratie op een kantoor.
Echter,ik ben nu nog in dienst van mn oude werk en zij moeten =hier toestemming voor gaan geven.

Vorige week een gesprek gehad op mn werk en daar is besloten om,nu ik in de reintegratie ,zit mij niet meer op arbeidstherapie te laten werken.
Het is dus echt over op mn oude vertrouwde plekje en eigenlijk ben ik blij dat ik er niet meer naar toe hoef.
Voelde me er de laatste tijd erg opgelaten,aan de zijlijn en volledig nutteloos.Zij gaven me dat gevoel niet,dat had ik zelf.
Ik zal een dezer dagen nog langs gaan om van iedereen afscheid te nemen,en dan is het een afgesloten hoofdstuk.

Echter zal ik blij zijn als ik weer aan de slag kan,zo langzamerhand ben ik het thuiszitten meer dan zat en voel ik me behoorlijk nutteloos.
Partner die iedere dag roept,goh wat lekker jij kan lekker blijven zitten met een bakkie thee.
Nou,zo lekker vind ik dat niet :evil: :evil:

Ik wil bezig zijn,ik wil mensen om me heen ,ik wil VERDER!!!!

Met de gezondheid gaat het goed,heb het idee dat mn opvliegers afnemen(of ik wen eraan???), waar ik wel moeite mee heb en me kapot aan erger is mn vergeetachtigheid.Ik moet ALLES opschrijven,want doe ik dit niet dan gebeurt het ook niet.
Miranda heb je dit nog voor me meegenomen??
Miranda,jij had gisteren een afspraak enz enz enz..Grrr

Een andere grote ergernis dat is mn gewicht.
ja,ik weet het dit blijft een terugkomend onderwerp maar ik vind het zoo zoo moeilijk.Dus nu ben ik in overleg met mn fysiotherapeute op zoek naar een dietiste.
Ik weet dat ik mn maatje 36 (vorlopig) kan vergeten maar het lijkt of ik alleen maar dikker en dikker word,en dat moet nu maar eens gaan stoppen.

Maar goed,ik mag verder niet teveel klagen,zeker niet als ik lees hoeveel krachtige Amzones de strijd hebben moeten opgeven.. :cry:
Dan denk ik,waar maak ik me nu eigenlijk druk om???

Offline
Berichten: 38

Hoi AmazoneGirls Deel EEN

Na lange tijd ben ik hier dan eindelijk weer......

En wanneer je lang weg bent heb je ook erg veel te vertellen.Dus zal ik dat bij deze gaan doen.

Na mn fantastische reis in Afrika (waar ik enorm van heb genoten) vond ik dat het de hoogste tijd werd goed na te gaan denken over wat ik nu wil en wat ik daarmee ga doen.
Mensen zeggen me,je bent zo veranderd Miran,en ja,dat ben ik.Om eerlijk te zijn kan ik zeggen dat ik daar trots op ben,Ik heb er tenslotte keihard voor moeten knokken te zijn waar ik nu ben.En daar ben ik me ook naar gaan gedragen.
Datgene te doen wat IK wil.Natuurlijk tot zover dat kan.maar van de Miranda VOOR de kanker is nog maar weinig over.Het lijkt of ik uit mn cocon ben gestapt en leef alsof iedere dag de laatste kan zijn.
Maar goed tot zover dit.

Zoals meerderen van jullie weten was mijn relatie thuis niet meer goed te noemen.Eerder slecht.
Nadat ik het toch nog een paar keer heb geprobeerd(alhoewel ik betwijfel of ik het nog wel wilde preoberen) kwam ik toch tot de conclusie dat ik thuis niet meer gelukkig was.Voelde me opgesloten en vooral voelde ik me eenzaam met zn tweeen.
De angst die ik had op mezelf te gaan met de gedachten "wat nou als het fout met me gaat"heeft plaats gemaakt voor een gevoel van vrijheid/gelukkig zijn.
Omdat partnerlief nog wel veel van me houd,maar ook eigenlijk Miranda kwijt is moest ik de knoop voor mezelf toch doorhakken.

En zo is het nu definitief.We zij uit elkaar.
Vorige week zijn al mn spullen opgehaald.Jeetje wat verzameld een mens in een paar jaar een hoop troep!!!
Momenteel logeer ik bij een vriendin in huis totdat er een woning voor me vrijkomt.
Nu stond ik ingeschreven bij de woningstichting vanaf 2002 maar door alle gebeurtenissen vorig jaar en ik niet het hercontrole formulier had ingevuld was ik eruit geknikkerd.
Na wat telefoontjes gepleegd te hebben kreeg ik het voor elkaar dat mn inschrijving toch teruggerdaaid kon worden,en dus sta ik vanaf 2002 ingeschreven waardoor het niet al te lang zal gaan duren voordat ik een woning heb.
Hieperdepiep.

Ondanks dat ik nog geen huis heb,ben ik wel mn inboedeltje opnieuw aan het verzamelen(wij hadden geen samenlevingscontract).
En dan blijkt dat de kringloopwinkel verdomd leuke dingetjes te koop heeft staan!!
Inmiddels staat er dus al een eethoek en een magnetron te wachten op een huisje!!

Goed tot zover even dit verhaal.

Word Vervolgd(computertijd is haast om,moet zo even opnieuw inloggen voordat alles verloren gaat!!!!!!!)

Offline
Berichten: 38

Hoi amazonesgirls DEEL TWEE!!!!

Verder betreffende mn werk.

Enige tijd geleden is er een opleiding voor me aangevraagd.
Echter,het schiet allemaal voor geen meter op en ik word van het kastje naar de muur gestuurd.
Zo moest ik vorige week maandag bij het UWV verschijnen en werd alle moed me ontnomen...
Zo enthousiast als ik daar binnen kwam,zo depri ging ik weer naar buiten.
Omdat mijn contract in september afloopt en er geen werk meer binnen het bedrijf is,werd het UWV gevraagd een deel van de kosten voor de opleiding voor hun rekeninig te nemen.
En natuurlijk is het UWV het daar niet mee eens.Die vinden dat ik maar gewoon laaggeschoold werk moet gaan doen.Dat ik ambities heb en weer wat verder wil komen hebben zij niiets mee te schaften.
zo kwam de beste man met het idee om dan desnoods maar adminitratief werk te gaan doen binnen het bedrijf waar ik in dienst ben.
Echter is dit er niet,althans niet voor fulltime.
Of ik het dan niet zag zitten per dag naar 3 locaties te reizen :shock: :shock:
Nou,sorry maar opdat moment zag ik het nut er niet van in mijn tijd verder te spenderen aan deze instantie.
Ik ben na het gesprek boos naar buiten gegaan.

Omdat ik toch IETS moet(gezien het feit ik zeer spoedig mn woonlasten weer voledig zelf mag bekostigen) en ik mn vraagtekens plaats bij de aangebode opleiding ben ik zelf rond gaan kijken.
Een kennisje van mij werkt bij de Arbo en laat daar nu een fulltimevacature vrij zijn voor 40 uur per week waar ze niemand voor kunnen vinden.Ze vragen namelijk hbo niveau maar betalen daar niet naar.En dus haken de sollicitanten af.Dus heeft zij een goed woordje voor me gedaan.
Vorige week werd me gevraagd een CV toe te sturen via de PC.
Omdat ik echter geen opleiding heb gevolgd in de administratieve branch achtte ik mijn kansen erg klein.
Het bedrijf denkt daar schijnbaar anders overen ik werd dezelfde dag nog teruggebeld om op gesprek te komen [dans]
Dusssss aankomende donderdag heb ik een sollicitatiegesprek :D :D :D
Heel spannend allemaal!!!!

En dan nog een stukje gezondheid.
Zoals jullie al wisten heb ik pas geleden een darmonderzoek ondergaan.
Godzijdank was dit allemaal onschuldig.
Echter blijf ik veel last van mn darmen houden ondanks een goed voedingspatroon en regelmatig sporten en heb ik daar nu medicijnen voor gekregen.
Gelukkig kan ik verder meedelen dat er weinig gezondheidsklachten zijn,behalve de over bekende vermoeidheid waar ook ik natuurlijk mee kamp.
Verder probeer ik me met veel moeite neer te leggen bij het feit dat mn gewicht niet dat gene doet als wat ik zo graag wil.
Twee keer per week ben ik intensief aan het fitnessen,wat me vorige week intens gelukkig maakte toen twee dames me een compliment gaven over mn lange uithoudingsvermogen op de crosstrainer :D :D
Maar de kilo's die willen er niet af.

Ik neem mezelf voor dat wanneer er rustigere tijden aankomen mijn lichaam vanzelf wat meer in balans zal komen.

Tot zover zijn jullie weer even op de hoogte van de gang van zaken.

Daar gezien ik een lidmaatschap heb genomen op de bieb zal ik hier kind aan huis worden en dus een stuk regelmatiger op het forum te zien zijn!!!!

Groetjes Miranda [kiss]