Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 228

Hoe het verder gaat.....

maandag, 7 april 2008

Vandaag heb ik een echte rot dag en zag het allemaal niet meer zo zitten, gelukkig is het inmiddels avond geworden :-w :-w
Morgen heb ik een afspraak bij de pijnpoli, een kijken of die nog iets aan de pijn kunnen doen, gelukkig heb ik mijn eigen arts weer!!! :-k
Ik ga dan ook even een afspraak met mijn onc. maken, ik wil graag van hem weten waarom hij in eerste instantie de uitzaaiingsdiagnose gaf, dat blijft mij nl achtervolgen #-o

Mijn schoonmoeder heeft besloten op haar leeftijd( 91) geen operatie meer te willen, wij kunnen dat goed begrijpen en zullen haar zo goed mogelijk ondersteunen, maar het is wel vreselijk moeilijk voor haar!!!

Vanmiddag maar besloten dat ik weer een pakje uit mijn mand mocht halen, het is een heel mooie zelfgemaakte hanger voor aan mijn telefoonLieve geefster heel erg bedankt, (je hebt een PBtje)

Offline
Berichten: 228

Ik heb al een poosje last van mijn laatste litteken, ondanks dat ik er alles vanaf het begin aan heb gedaan, smeren, carbanpleisters, ook fisio en lymfetaping is ook dit litteken vast gaan zitten op mijn ribben, iets wat bij mij zeer pijnlijk is. :cry: :cry:
Vandaag moest ik voor controle van het vorige litteken bij de PC zijn, die heeft er naar gekeken, het zit dus echt heel erg vast in zo'n korte tijd, bij sommige mensen komt dat voor begreep ik. :roll:
In ieder geval moet ik er zo snel mogelijk aan geopereerd worden, :shock: de wachtlijst in het AVL is te lang, en nu word ik door mijn eigen arts in het OLVG op de prinsengracht (een dependance) geopereerd, ws. al de 21 ste. pppfffff.....en ik was net weer langzaam aan het werk gegaan. [depri]

Offline
Berichten: 228

Morgen heb ik een afspraak bij mijn oncoloog, ik wilde dit graag omdat ik me erg onzeker voel....Ik wil graag weten of hij 100% zeker is van de laatste uitslag, en waarom hij er in eerste instantie anders over dacht.
Als er nog een onderzoek is dat voor 100% duidelijkheid kan geven, dan wil ik dat graag doen....
Ik moet gewoon iets doen om van deze onzekerheid af te komen..want nu blijf ik twijfelen, en daar word ik dus gek van, ik weet dat het erg dom van me is, maar ik krijg het niet uit mijn hoofd!!!!

Offline
Berichten: 228

Vandaag een rotdag pppfffff.....

Vanmorgen eerst een gesprek gehad over mijn schoonmoeder, zij wil zich niet meer laten opereren, maar ze wil ook geen pijn..De gynacoloog
zegt, als ze zich niet laat opereren krijgt ze veel pijn, de cardioloog zegt, opereren is geen optie haar hart is te slecht en het verzorgingshuis waar ze woont zegt, bij ons hebben de mensen geen pijn....ik mocht de beslissing van haar gaan bekent maken bij de artsen, uiteindelijk is besloten om haar nog met hormonen te behandelen, dit in overleg met het AVL. Deze hormonen moeten de klachten verminderen.

Toen moest ik naar mijn eigen arts, ik kreeg de indruk dat deze nog steeds enigszinds twijfelde, ik heb gevraagt om een zg. botboring, waar Mika het over heeft gehad, maar op de plek op mijn rib was dat niet mogelijk....We hebben nu besloten om over 3 mnd. opnieuw een scan te maken, om eventuele veranderingen op te sporen.
Ik ben met deze "uitspraak" niet echt blij, mijn arts begrijpt dit, daarom is ïs er ook al veel overleg hierover in het team geweest..

Ik heb besloten niet voor een secc. opinion te gaan ( het is al met meerdere artsen besproken nietwaar, bovendien weer wachtlijsten)
Daarom ga ik nu maar proberen het van me af te zetten (als me dat al lukt), en dan over 3 mnd. die nieuwe scan af te wachten pppfffff....
Dus maar weer een pakje uit de mand gehaald, het kon niet beter, het is een gelukssteentje, ik draag hem voortaan bij me en ben er verschrikkelijk blij mee!!!!

Offline
Berichten: 228

Vandaag heb ik een telefoontje uit het AVL gehad, ik word a.s. maandag al geopereerd, ppffff...ik zie er erg tegenop deze keer, ik weet niet hoe dat komt....ik ben bang voor de prik van het infuus, en bang voor de narcose :cry: :cry: Raar hoor, je zou toch denken dat ik er onderhand wel aan gewend zou zijn....maar het komt wel goed.....toch????

Offline
Berichten: 228

Tjonge...deze dag is ook weer om...
Morgenochtend gaan we om ± 7.15 weg, dit in verband met de maandag file (ik moet er om 8.30 zijn).

Gek genoeg ben ik voor deze operatie erg nerveus, veel meer dan andere keren....het is natuurlijk ook een vreemd ziekenhuis voor mij...zou het daardoor komen????

Nou ja, ik moet me ook niet gaan aanstellen hoor!!!! Het komt goed.....toch???

Offline
Berichten: 228

Hè, hè, daar ben ik weer.....ppppfffff, het is vreselijk tegengevallen, de arts is ook erg geschrokken van wat ze tegenkwam, ze had zoiets nog nooit meegemaakt!!! :shock:
Er zat een dikke streng (ca. 3 cm.) op mijn ribben en aan het litteken vast, terwijl ze dit met veel moeite lospeuterde, stootte ze op een holte met vocht, het spoot eruit :roll:
Ongelofelijk dat dit is ontstaan na slechts 2 maanden. Zij denkt dat het misschien komt omdat na de amputatie de drain er zo snel afgaat tegenwoordig. Ik ga nu dan ook met drain naar huis :twisted:
De fisiotherapeut kon hier ook absoluut niets mee beginnen volgens haar(en mij)
Nou ik kwam bij met ongelofelijk veel pijn :cry: , gelukkig kreeg ik direct veel pijnstilling. Helaas was tijdens de operatie mijn morfine pleister gesneuvelt en die hadden ze niet, ik krijg een vrij hoge dosering dus dat merk je snel,. Ze hebben Juulman gebeld of hij er eentje wilde komen brengen.
Toen de pijn iets minder was mocht ik terug naar de afdeling, waar Juulman inmiddels met de pleisters was gearriveerd.
Aan het eind van de middag mocht ik naar huis, onderweg veel pijn gehad bahhh.....gisteren avond had ik geen fut meer om de computer aan te zetten, heb erg slecht geslapen, veel last van die drain gehad, hij prikt....
En Kim, ik heb nu ook pijn bij warm en koud drinken, heel raar hoor!!!! :roll:
Vandaag ook een dag met veel pijn, ik zit nu onder de pijnstillers, en ben daar duf van.
Van alle operaties die ik heb gehad, gaf deze de meeste pijn!!!!!
Bedankt voor al jullie lieve berichtjes, groet Juul

Offline
Berichten: 228

Hier weer even een update van mij, de operatie is nu precies 14 dagen geleden, en oh, oh wat heb ik veel pijn gehad. 't Is me erg tegengevallen!!
Bont en blauw tot zwart heb ik gezien :shock: . Na een week begon de wond op 1 plek al weer wat vast te zitten, :roll: dus heb ik die blauwe beurse plek toch maar gemasseerd auwwwww, :-w :-w maar ik geloof dat het helpt, en ik ben heel voorzichtig blij.... [grinnik] Er zit nog wel steeds vocht in, het klotst echt als ik loop, ik hoop dat het vanzelf zal weggaan [-o<
En dan nog de zere knieen, ik ben nu een kleine week met de Tamoxifen gestopt, en ik durf het nog niet echt te zeggen :-#) , maar het lijkt er op dat de pijn wat minder wordt, ik heb ook wat minder pijnstillers nodig om te kunnen lopen..... :?
Volgende keer hoop ik echt met hele positieve berichten te komen, trouwens wat wel fijn is ik heb weer veel mooie bloeiende plantjes in mijn tuin en heb heerlijk in het zonnetje gezeten (niet te lang hoor!!)

Offline
Berichten: 228

Hoi,hoi, vandaag heb ik heerlijk op de Albert Cuyp markt gelopen, \:D/ en het ging....welliswaar met pijnstillers en pijn die daar nog doorheen kwam, maar vorige week zou het me beslist niet gelukt zijn!!! :?
Ik ben ook met mijn pijnklachten (in gewrichten) naar de huisarts geweest, hij denkt dat de Tamoxifen, maar ook de eierstok verwijdering debet aan deze pijn kan zijn (hoop ik toch niet) :twisted:
Verder heeft hij mij doorgestuurd voor foto's van heupen en knieën, om e.e.a. uit te sluiten, met een beetje geluk krijg ik morgen de uitslag, [grinnik] anders wordt het dinsdag!! :wink:

Offline
Berichten: 228

Zo, de uitslagen van de foto's waren binnen bij de HA. :lol:
De heupen waren in principe nog wel goed, ik heb op zeer jonge leeftijd 2 kunstheupen gekregen, en die zijn zo langzamerhand aan vervanging toe, maar gelukkig nog niet direct, wel over een half jaar weer foto's laten maken.
Mijn linker knie was goed en mijn rechter(waar ik zo'n last van heb) vertoonde artrose, maar nog niet allermerend!!
De HA gaat er voorlopig van uit dat de pijn voornamelijk is ontstaan door de eierstok verwijdering, met daar nog bovenop de hormoontherapie, en dat bij een knie die gevoelig is voor pijn!!! Kunnen jullie het nog volgen??
Hij vond wel dat ik zo spoedig mogelijk weer aan de hormonen moest, zo mogelijk iets anders dan Tamoxifen...Wie kent er een altenatief???

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Vera pelle band è Rolex Replica la stessa usata per il Messaggero dei capi delle stazioni Svizzera...Come Replica Rolex cristallo zaffiro antigraffio e trattati nonreflective, completa questo orologio 41 mm, dedicato a una certa idea di tempo e precisione Swiss Made. Orologi e sveglie Mondaine sono una licenza esclusiva delle FFS, distribuite in tutto il mondo e sicuro in Francia come spettacoli ufficiale ferrovia Svizzera. 

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers