Amazone
Lid geworden op: 03/03/2005 - 21:34
Offline
Berichten: 1446

Na de reconstructie

dinsdag, 3 april 2007

[i][b]8 dagen na de operatie[/b][/i]

Eventjes een updeetje :wink: .

Met de pijn valt het reuze mee, dat schreef ik geloof ik al eerder. Bij de nieuwe borst voel ik nauwelijks iets, en de buik, die is voornamelijk erg strak. Een branderig gevoel. Nog niet zo plat :? , er zit nog best wat vocht in (heb ook nog een drain), en bont en blauw. Met 3 x 2 para'tjes is het goed te doen.

De nieuwe borst is boven het litteken helemaal geel en blauw, de flap zelf is niet blauw geworden. Af en toe jeukt het al een beetje, da's goed toch? En het klotst een beetje, da's niet de bedoeling, dus misschien moet er gepuncteerd worden.

Gisteren even naar de huisarts geweest in verband met de bil. Er zit dus een ontsteking, die ik tijdens of vlak na de operatie heb opgelopen. Van die plek heb ik nog meer last dan van de buik en borst bij elkaar :? .... Het doet erg pijn en ik kan slecht liggen en zitten gaat ook niet zo goed. Zit nu 2 dagen aan de ab, maar merk nog geen verbetering. Hopelijk gaat het morgen beter. Heb de pc nog even gesproken en van de week kan ik nog even langskomen.

Vandaag voor het eerst 2 x een blokje om geweest. Voelde erg goed om buiten te zijn. Verder rust ik nog behoorlijk veel. Wel begin ik Mini te missen ([size=75]die is deze week bij z'n vader[/size]), dat is vast ook wel een teken dat het beter gaat :wink: . Donderdag komt 'ie weer thuis!

Douchen gaat nog niet zo handig, vooral omdat ik de douche in het bad heb en er dus in moet stappen. Aankleden lukt al weer aardig, t-shirt gaat al weer, alleen sokken aandoen :shock: , erg lastig!

Zie je dus iemand heel langzaam lopen, beetje voorover, met blote voeten en een dikke bobbel onder de jas ([size=75]de drainpot[/size]), dan ben ik het dus :wink: .

Webloggers