Lid geworden op: 08/05/2005 - 13:45
Offline
Berichten: 60

nieuws

zondag, 11 november 2007

Ik sta nu al een tijdje onder het kopje oude weblogs maar lees nog regelmatig mee op de website. En ik zie dan ook weer oude bekenden opduiken maar dan nu onder het kopje uitzaaiingen!
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier mijn hart uitstortte maar ik word een beetje moedeloos de laatste tijd. Zoals ik me voor de kanker voelde heb ik me nooit meer gevoeld en ik heb dan ook steeds van die vage klachten gehouden. Moeheid, tintelingen in handen en voeten, stijfheid en pijn in mijn schouder en op mijn rug zijn er dagelijks, zelfs nu na twee en half jaar.
Ze hebben dan ook vanalles uitgevonden om het te benoemen. Reuma, fibromyalgie, neuropathie, osteopenie, talloze pijnstillers en andere medicatie heb ik geslikt maar de pijn in mijn lijf blijft en zo ook de moeheid.
Ik heb de laatste paar weken ook een verandering in mijn borsten opgemerkt. Kleine verdikkingen en harde strengen maken me erg onrustig. Deze week ben ik naar mijn APK geweest en heb toch aangegeven dat ik er niet gerust op ben.
De arts volgens mij ook niet want ik werd meteen op de lijst gezet voor de nieuwste MRI scan en een echo. Op 12 december ben ik aan de beurt.
Ik werk al een hele tijd niet meer en dat is natuurlijk erg fijn. Ik kan alles op mijn eigen tempo doen maar ben zo moe dat zelfs alleen het huishouden me teveel is. Ik lig dan ook regelmatig al om 8 uur te slapen en smiddags zou ik het liefst een uurtje op de bank gaan liggen!
Ik ben toch weer bang, ik wil het niet en probeer positief te blijven maar het lukt niet.

Offline
Berichten: 60

Heb toch maar ff naar het ziekenhuis gebeld om te proberen de afspraken te vervroegen want 4 weken wachten vind ik te lang. En het is gelukt! Ik krijg de echo as donderdag al.
Mijn borst voelt aan als een mollenveld, en en al bulten en kuilen, ben benieuwd! :(

Offline
Berichten: 60

Heb ondertussen de uitslag van de echo en MRI. Er zit flink wat littekenweefsel en dat zorgt voor ophopingen net onder het litteken. ik krijg nu lymfedrainage. Nix ernstigs dus, gelukkig! Ik heb me stiekem toch weer erg druk gemaakt. is er iemand bekend met lymfe drainage en hoe gaat dat?

marga

Artikelen van marga

jarig
Alleen...
Midlife?
nieuwe start
nieuws
¨verder
APK-bibbers
en verder...
....logie!

Pagina's

Webloggers