Amazone
Lid geworden op: 13/10/2004 - 20:50
Offline
Berichten: 496

nog een cirkeltje

maandag, 21 september 2009

Morgen ligt de pink ribbon in de winkel, op de dag dat ik :
a 5 years survivor ben....

5 jaar geleden lag ik bij te komen van de operatie en kreeg van een vriendin de pink ribbon, ik had er nog nooit van gehoord, maar vond het toen toch wel heel wat dat er, van, over, en voor "mijn ziekte" een glossy in de winkel lag.

morgen, 22 sept 2009, 5 jaar verder
het is geen vrijwaringsbewijs, dat weet ik helaas.
maar het voelt wel verdomde lekker.

grxxtjes
mamsan

Anoniem
afbeelding van Anoniem

Ah da's nou leuk- Retro. Letters voor het logo die zo gepakt ljkein uit de pre-digitale flip-over letters en cijfers van de ouderwetse klokradio's en electrische wekkers die ik me nog kan herinneren van eind jaren '70 .Vertel eens- versnellen die restylings nou bij jullie? Ik dacht toch dat jullie vroeger wat langer deden met een bepaalde layout? Jaaaaa - Opa herinnert zich nog- Vroegerrrr ging alles wat gezapiger, kon men nog langer toe met het zelfde. Tegenwoordig moet alles zo snel weer veranderen . Straks als we af zijn van het papier, dan kan je de content downloaden en per persoon en humeur kiezen voor een eigen skin. En dan kies ik voor een degelijke Gotische letter voor het logo en een layout naar Oud Egyptische stijl- bij voorkeur met Demotisch schrift, gecomplementeerd met 3d bewegende afbeeldingen zo uit het holodek van Star-Trek.

Anoniem
afbeelding van Anoniem

sgPSKc vrtyljubklcc

Anoniem
afbeelding van Anoniem
Anoniem
afbeelding van Anoniem

cEfitR kcsscjpnrlzb

Anoniem
afbeelding van Anoniem
taniawalters2
afbeelding van Anoniem

Una grande invenzione Replica orologi per quali Patek Philippe ha ricevuto due brevetti nel 1949 e il 1951, e che Repliche Rolex rimane ancora all'avanguardia. Combinato con la spirale che spiromax Patek Philippe brevettato, fabbricati in Silinvar, materiale non magnetico brevettato, questo equilibrio aiuta anche a incrementare ulteriormente la precisione del movimento e la sua affidabilità a lungo termine. 

Artikelen van mamsan

nog een cirkeltje
de cirkel is rond
reconstructie?
Bambie
ik denk aan
dian
we denken aan nana
mini engeltje

Pagina's

Webloggers