Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 228

Pppppfffff.... pijn en opvliegers...

woensdag, 21 mei 2008

Wanneer stopt het eens, die pijn in mijn been, ribben, vingers en tenen.... :(
om nog maar te zwijgen over de hoofdpijn, die er bijna elke dag is!! :evil:
De pijn in mijn been belemmerd me bij het lopen, de diclofenac die ik van de HA kreeg helpt wel, maar het is rotspul voor je maag!!!! :-#
Ik denk nu elke dag: moet ik vandaag veel lopen...dan een dikke pijnstiller erin...denk ik een dag niet veel te lopen dan neem ik alleen paraatjes, heel lastig dus, want ik weet niet altijd van te voren wat ik ga doen!!
De pijn in mijn ribben wordt ook weer erger, en behalve de pijn maak ik me ook ongerust dus.. :? Die 3 maanden wachten op weer een scan duren erg lang hoor :-k

En dan die "heerlijke" opvliegers..op het moment is het de één gaat en de andere komt :roll: :roll:Gek word ik er van, en dan slik ik op het moment niet eens de Tamoxifen...volgende week moet ik dus weer beginnen met hormonen, een andere soort event. Arimidex die zullen ook wel bijwerkingen hebben. #-o

Het is weer een hele klaagzang geworden ,sorry, maar ik voel me ook rot!!! :cry:

Ik heb wel lekker in het zonnetje gezeten, heerlijk, dus toch nog iets positiefs!!! [grinnik]

Offline
Berichten: 228

Vandaag had ik een afspraak met de onc. er is in verband met de pijn,(met name die in mijn ribben) besloten al volgende week een nieuwe pet-scan te maken, in plaats van over 2 maanden...
Volgens hem is het soms niet met zekerheid te zeggen of het om uitzaaiingen gaat, heeft iemand daar wel eens over gehoord????
Nou ik laat het allemaal maar een beetje "gelaten" over me heen komen, ik word er zóóóó moe van....als de artsen er niet uit komen, wat moet ik dan???

Ik krijg andere antihormonen (i.p.v. de Tamoxifen), ik geloof dat het femara gaat worden, de artsen wilde nog even overleggen!!!

Mijn schoonmoeder voelt zich wonderlijk genoeg weer een stuk beter :shock: ik snap er niks van hoor, ze heeft een enorme tumor in haar buik zitten...

Offline
Berichten: 228

Vanmorgen had ik een controle afspraak bij de dermatoloog, nu had ik al een tijdje een rare moedervlek op mijn scheenbeen (donkerbruin met een rode rand er omheen),ze vertrouwde deze vlek niet en heeft hem gelijk weggehaald...over 2 weken krijg ik de uitslag daarvan, en als het"foute boel"is, moet er een groter stuk worden weggehaals, pppfffff ik blijf wel aan de gang zeg, het lijkt de wet van Murphy wel....

Offline
Berichten: 228

Vandaag de plastisch chirurg met een bezoekje vereerd, ze vond het litteken er goed uitzien, alleen is ze bang dat het ondanks de huid-therapie, toch weer een beetje de neiging heeft vast te gaan zitten ppfff gek word ik daarvan, ik doe er echt alles aan om dat te voorkomen...
Volgens de arts is het een kwestie van afwachten, voor de nogal "roodheid"kreeg ik scarbanpleisters.
Omdat ik volgende week van de dermatoloog uitslag zou krijgen van het weefselonderzoek van de moedervlek, keek ze even in de comp. of de uitslag er soms al was, die was er inderdaad, en ik ben er niet blij mee :cry: :cry:
De PC gaat nu 2 kleine tumoren op mijn been weghalen, (bij thuiskomst ontdekte ik er ook eentje op de achterkant van mijn andere been, dus nog even gebeld, ze gaat dat zonodig ook weghalen! Dit gaat 23 juni al gebeuren!!
Ik heb eerst even lopen vloeken om die kl*t* kanker, daarna gejankt.....
[b][size=150]Houdt het dan nooit op!!!![/size][/b]
Morgen ga ik door de scan i.v.m. het plekje op mijn ribben, en krijg dan een week later de uitslag..

Offline
Berichten: 228

Zo''t wordt tijd dat ik weer eens iets laat horen, ik heb inmiddels de uitslag van de scan gehad, het plekje op mijn rib was niet veranderd, op zich goed natuurlijk, toch denkt de onc. nu ook dat het niet goed is :cry: over 3maanden wordt er weer een scan gemaakt voor vergelijk. Intussen ga ik wel een bestraling voor de pijn in mijn ribben krijgen!! Ohhh, ik hoop zo dat het zal helpen!!! :? Heeft iemand daar ervaring mee???

Verder ben ik afgelopen maandag door de plastisch chirurg geopereerd, ze heeft inplaats van 2, 4 plekjes uit mijn scheenbenen gesneden, aauuuwwww!!!!! :twisted:
Ik moet het 2 weken rustig aan doen, weinig lopen en benen vaak omhoog, anders gaan de wondjes open. :shock:
Nou lopen doe ik niet zo gauw hoor, want dat is zeer pijnlijk!!!Bbbbrrrr....

Ik zit nu dus veel in de tuin, met molletjes in mijn mik!!! Dat hou ik wel even uit hoor :wink:

Offline
Berichten: 228

Met 3 plekjes op mijn benen gaat het wel goed, de 4de (op mijn wreef) blijft behoorlijk pijnlijk, vooral bij "verkeerde" bewegingen, dan lijkt het wel of het openspringt :shock:

Volgende week ga ik de bestraling voor de pijn in mijn ribben krijgen, ik hoop zo dat het helpt!!! [-o<

Met de zenuwpijn gaat het slecht, veel pijn ppfffff...1 augustus heb ik weer een sfspraak op de pijnpolie! :?

Voor de gewrichtspijn ben ik naar de rheumatoloog door verwezen, 9 juli heb ik daar een afspraak! :?

Er wordt nu gelukkig wel goed gekeken wat er aan de hand is, vooral de pijn in mijn benen (knieen/heupen) zorgen ervoor dat ik heel moeilijk loop op het moment, zelfs tegen booddschappen doen zie ik op als een berg :roll:

Offline
Berichten: 228

Vandaag ben ik mee geweest mijn zoon naar Schiphol te brengen, dat had ik hem al maanden geleden beloofd, dus dat moest...
Mijn zoon heeft toen hij 2 jaar was met ernstig zuurstof gebrek door een astma aanval, in het ziekenhuis gelegen, hij heeft daar een (lichte) hersenbeschadiging door opgelopen. Zijn kleine hersenen zijn daar door niet volledig uitgegroeid.
Zijn basisschooltijd heeft hij op de mytylschool doorgebracht, daarna heeft hij op speciaal vervolg onderwijs gezeten, en nu werkt hij, en verdiend zijn eigen geld!!
Jarenlang heeft hij geknokt om een zo gewoon mogelijk leven te lijden, en nu is hij dus zover dat hij een zg. "actieve"reis door IJsland kan maken.
Tot nog toe ging hij met ons mee op vakantie, maar nu dus zelfstandig!!
Ik ben erg trots op hem dat hij dit heeft bereikt, trouwens de artsen staan er ook van te kijken ( vergelijkbare "gevallen" zijn vaak ernstig gehandicapt)!!

Thuisgekomen stond mijn been zo ongeveer in brand van de pijn, en ben ik gauw buiten op mijn luie stoel gaan zitten. Juulzoon is inmiddels in IJsland aangekomen en gaat straks zwemmen in de "Blue lagoon"

Offline
Berichten: 228

Gelukkig is mijn been goed aan het genezen, alleen de hechtingen op mijn wreef doen nog pijn...ennnn...de PC belde dat er voldoende is weggenomen en dus hoef ik niet nog eens ... [dans] [dans] maar ik moet er wel rekening mee houden dat ik nu ook huidkanker heb, dus elk verdacht plekje direct melden. :?

Vorige week een bestraling tegen de pijn in mijn ribben gehad, en heel vorzichtig geloof ik dat het met die pijn beter gaat!!! \:D/
Vandaag was ik bij de reumatoloog, een aardige man gelukkig, hij vond dat ik wel op erg veel plaatsen pijn heb. en hoopt daar iets aan te kunnen doen, het lijkt er erg op dat ik dus ook reuma heb zei hij :roll: Er is bloed geprikt, foto's gemaakt en volgende week krijg ik de uitslag. :-k
Pfff zo was ik weer aan het "ziekenhuizen"!!!wanneer komt er een eind aan????? :shock: :shock:

Offline
Berichten: 228

Dinsdag kreeg ik de uitslag van de rematoloog, het is fibro????(weet de naam niet meer precies) :?:
Ik blijf vorlopig Arthrotec gebruiken omdat dat enigszinds helpt. Ik ben er niet blij mee.... :(
Hij bleef ook steeds maar vragen of ik de pijn al voor de BK had, ik vragen hoezo??? Nou in verband met event. uitzaaiingen pppfffff.... :-w
Verder stelde hij vast dat ik aan mijn beide heupen bursitis heb, wat om snelle behandeling vroeg, hij heeft daar met spoed een afspraak voor geregeld bij de orthopeed, voor vanmiddag al(hij wilde er zelf niets aan doen omdat ik 2 kunstheupen heb) :roll:
De orthopeed was het eens met zijn diagnose en heeft meteen in mijn beide heupen een cortisoninjectie gegeven Auuuuwwwww..... :twisted: dat was pijnlijk zeg!!!! Over 6 weken moet dat nog een keer herhaald worden, en dan maar hopen dat ik weer wat beter kan lopen. :?
Als de pijn niet afneemt moet ik contact opnemen met de onc...., maar ik hoop toch dat dat niet nodig is....ik ben die ziekenhuizen zooooo zat!!!!
:cry: :cry:

Offline
Berichten: 228

Het wordt tijd dat ik weer eens van me laat horen ik trek het allemaal maar net..

Veel pijn vooral in de gewrichten..Na de bestraling was de pijn in mijn rug(ribben) flink afgenomen, maar elke dag word de pijn weer iets heftiger pppfff.....

De opvliegers plagen mij ook met regelmaat, zal dat ooit nog minder worden???

Ondanks de pijn probeer ik toch af en toe wat te werken, dat geeft heerlijke afleiding, ik hou het door pijn en vermoeidheid niet zo lang vol als ik zo graag zou willen, maar toch....ik leef, en probeer er van te genieten...
Ik lees dit stukje terug, en bah, wat een geklaag....sorry!!!!

30-08 gaan wij naar New York, ik wilde daar zo graag een keer heen, het zal wel vreselijk vermoeiend zijn, maar ik ben van plan tot het "eindje"te gaan, en er zoveel mogelijk van te genieten.
We zullen veel met de "hop op hop of" bus gaan, maar waar nodig nemen we de taxi.....ik ga er van genieten, reken maar, ik mag de morfine pleisters tijdens de vakantie vaker plakken dus dat zal hoop ik meehelpen de vakantie te laten slagen!!!
Volgende keer doe ik verslag!!!!

Offline
Berichten: 228

Nadat ik al een week erge pijn in mijn ribben, rechts onder had, ben ik toch maar naar de HA gegaan. Hij was bang dat het een breuk was, dus een foto....vandaag kreeg ik de uitslag, niet gebrogen,er zit wel een barstje en het is ws. gekneust...zomaar vanzelf :shock: :shock: :shock:
Is dat normaal, of moet ik er mee naar de onco???
Bovendien vertoonde de foto osteoporose.
De huisarts zei er verder niets over, maar moet ik daar nu iets voor nemen, ik vraag me ook af of deze beide dingen in verband kunnen staan met de uitzaaing in de ribben, maar dat was wel op een andere plaats
Ik weet het even niet meer....het "spook" komt weer om de hoek kijken... :cry:

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Vera pelle band è Rolex Replica la stessa usata per il Messaggero dei capi delle stazioni Svizzera...Come Replica Rolex cristallo zaffiro antigraffio e trattati nonreflective, completa questo orologio 41 mm, dedicato a una certa idea di tempo e precisione Swiss Made. Orologi e sveglie Mondaine sono una licenza esclusiva delle FFS, distribuite in tutto il mondo e sicuro in Francia come spettacoli ufficiale ferrovia Svizzera. 

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers