Lid geworden op: 11/11/2004 - 13:39
Offline
Berichten: 1113

Twintigtien

vrijdag, 22 januari 2010

2010

Het wordt tijd dat ik weer eens wat schrijf, want verhuizen naar "oude weblogs" wil ik nog niet.
Ik zit nog steeds aan de hormoontherapie, kom iedere drie maanden bij mijn geweldige oncoloog en ben er dus nog steeds niet klaar mee. Ook door het oedeem word ik iedere keer herinnert aan de BK. Maanden aaneen kwam ik iedere week bij de huidtherapeut en in mijn ogen heeft het geen ruk geholpen. Ja, hier en daar een centimetertje eraf, maar dat is te weinig. Dus ik ben hier nog niet weg. ik blijf schrijven, ik blijf volgen, ik blijf modderen en sinds kort dus ook mee besturen.

Vereerd was ik toen de voorzitter me vroeg tot het bestuur toe te treden. Ik wilde direct ja roepen, maar heb er toch maar even serieus over nagedacht. Het kost natuurlijk veel tijd en je treedt niet toe tot een bestuur om er na een jaartje weer mee te stoppen................ Maar een paar dagen later dacht ik er nog steeds hetzelfde over en waren we het snel eens. Dat vlak na ons gesprek het bericht kwam dat Maisa uitaaiingen had kwam als een grote schok en ik vind het vreselijk jammer dat ik niet samen met Maisa de Amazones zal gaan vertegenwoordigen. Maar ik mag vast wel af en toe om raad vragen :-)

Naast de Amazones heb ik natuurlijk ook nog een betaalde baan, want er moet brood op de plank komen, je moet jezelf een beetje nuttig voelen en ik vind het nog leuk ook. Ook daar gaat het een druk jaar worden. Mijn baas heeft me een zwaardere functie aangepraat en gisteren heb ik die geaccepteerd. Dat betekent dat er ook daar een tandje bij moet het komende jaar, investeren in je toekomst op je 42e.............. Potverdorie dan moet ik toch echt wel oud gaan worden, wil ik daar nog de vruchten van plukken

Zo rustig als ik het de afgelopen jaren heb gehad, zo druk gaat het dit jaar weer worden. Maar ik ben er klaar voor en heb er zin in. Ik heb tijd genoeg, vind het allemaal leuk en moet gewoon wat beter gaan plannen.
Ikkes leeft en ik heb besloten dat twintigtien mijn jaar wordt, op het persoonlijke, sportieve en zakelijke vlak.

Tot in Zoetermeer op de zesde februari :D

Offline
Berichten: 1113

ik ga stoppen met de hormoontherapie, na vijf jaar is het mooi geweest.

Mr. de oncoloog die in het verleden af en toe liet doorschemeren dat ik niet meer de overgang uit mag en zeven jaar ook een optie is stelde vandaag, nadat ik over de ht begon :wink: , zelf voor om te gaan stoppen.

Begin juni de laatst zoladex en per 1 augustus stoppen met de tamoxifen. Dan gaan we een maand of vijftien monitoren of de eierstokken weer wakker worden, want dat wil hij toch eigenlijk niet........... Op mijn vraag wat als, kreeg ik als antwoord: daar lopen we niet op vooruit. Daarom kan ik dus niet zo goed overweg met die man.............

Maar goed, dit is wat ik ook graag wil, stoppen met die handel en dan zien we wel weer verder. Op mijn vraag over de zeven jaar, gaf hij te kennen dat de zeven jaar alleen is in geval van postmenopauzale vrouwen en aromastase remmers. Hoewel ik al jaren niet gemenstrueerd heb, ben en blijf ik premenopauzaal. Daarnaast neemt de kans op ernstige bijwerkingen van de tamoxifen ook fors toe na vijf jaar, dus daarom wil hij ook daarmee stoppen.

We gaan het zien, ik ben blij en ik vind het eng......... Nog maar één spuit te gaan :D

Offline
Berichten: 1113

De laatste spuit zit erin. Het aftellen is begonnen. Nog tamoxifen tot ik terugkeer uit Borneo en vanaf augustus ben ik medicijn vrij :D

Dat is een mooi moment om met dit weblog te stoppen, want ik heb eigenlijk ook niets meer te melden.
Het gaat goed met Ikkes
[list]Ik ben alleen, maar niet eenzaam
Heb lieve familie en vrienden
Loop drie keer in de week hard en wil dit jaar nog een keer een halve marathon lopen en wie weet volgend jaar een hele
Maak minimaal één keer per jaar een mooi (duik)reisje
Heb promotie gemaakt en werk weer full time[/list:u]

Dus ik stop ermee en als ik stiekum toch wat te melden heb, dan stof ik dit blog af en vul het gewoon weer aan.

Dikke zoen,
Ikkes

Nog een kleine anecdote:
Vorige week kreeg ik mijn nieuwe paspoort. Na vijf jaar mezelf geïdentificeerd te hebben met een buff, kan ik nu weer stempels gaan scoren met een kort koppie in mijn paspoort.
Dus zat ik op 1 juni braaf op mijn beurt te wachten in het gemeentehuis. De hele ochtend dwaalden mijn gedachten al af naar precies zes jaar daarvoor, 1 juni 2004, onze trouwdag. En terwijl ik daar een paar minuten zit te wachten klinkt "simply the best" van Tina Turner door de luidsprekers. Precies als zes jaar daarvoor, want wij hadden dat nummer uitgekozen voor het einde van de ceremonie. En ik werd niet verdrietig, maar dacht met een warm gevoel terug aan die geweldig mooie dag.
Ik zeg: toeval bestaat niet! Luv u schatje [kiss]

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Quadrante color crema Orologi replica conferisce all orologio una nota morbida e femminile, arricchito da un ruvido Imitazioni Rolex struttura finemente con un aspetto vellutato. Lascia brillare in tutte le loro splendore numeri applicati oro giallo tipo Breguet Rolex submariner, l'oro, le mani e 66 diamanti Top Wesselton puro, brillante (circa 0,54 carati)-taglio che ruotare la lunetta in una piccola via Lattea luccicante tutte le sue luci. 

Artikelen van Ikkes

Webloggers