Lid geworden op: 30/10/2004 - 16:23
Offline
Berichten: 144

two year survivor

maandag, 18 september 2006

Afgelopen zaterdag 16-09-2006 was het 2 jaar geleden dat ik de diagnose borstkanker kreeg. En wat is er veel gebeurd in die jaren. Operatie, chemo, hormoonbehandeling en 2 maanden geleden de recontructie.

Ik dacht dat ik een heel eind was. Dat ik het grotendeels achter me gelaten had, verwerkt had. Maar zaterdag had ik het moeilijk. Ik heb mezelf gefeliciteerd zaterdagochtend en ik ben met vrienden naar het strand geweest. Ik heb er niet over gesproken en dat is fout geweest want ik was er de hele dag mee bezig. Maar ja, ik wil niet zeurderig of klagerig overkomen en dus heb ik de vrolijke Lucky uitgehangen. Tot zaterdagavond, ik was op een feestavond, en voelde me niet prettig. Mijn maag deed raar en het zweet stroomde echt letterlijk van mijn lijf. Mijn haar, armen, benen alles was drijfnat. Ik werd er letterlijk onwel van en voelde de tranen branden. Toen werd het nummer You never walk alone gespeeld en kon ik het niet droog houden.

Ik ben echt de zaal uit gevlucht, weg van al die vrolijke mensen, weg van al die gedachten. Maar je kunt niet vluchten voor je gedachten, die neem je met je mee. Er ging van alles door me heen, dingen die ik niet kan vertellen, niet uit kan leggen aan "buitenstaanders". Aan jullie hoef ik het niet uit te leggen, jullie weten precies wat ik bedoel.

Artikelen van Lucky1963

5 jear survivor!
4 Year survivor
Weblog
3 year survivor
Midi wordt Maxi
Stoere man
Ditjes en datjes
two year survivor

Pagina's

Webloggers