Amazone
Lid geworden op: 29/01/2007 - 21:55
Offline
Berichten: 228

update

woensdag, 24 februari 2010

Maandag ben ik voor cotrôle bij de chirurg geweest. Hij vond dat mijn littekens er verschrikkelijk uitzagen en kon dus door al die bobbels en plooien niet voelen of alles oké was, heel vervlend omdat voelen volgens hem de enige methode is (als je geen borsten meer hebt) foto's en MRI kunnen niet gemaakt worden.
Het is dus volgens hem van groot belang dat de plast. chirurg de littekens weer glad maakt. Nou dat moet ook want mijn armen kunnen niet omhoog, ik kan dus nergens meer bij, bovendien zijn de littekens behoorlijk pijnlijk...a.s dinsdag heb ik een afspraak bij de PC ik ben benieuwd wat ze voor me kunnen doen en hoe snel..

Omdat ik voor de APD nu echt haast niet meer te prikken ben gaat de chirurg nu toch een pac. plaatsen, daar ben ik wel blij mee want het is iedere keer een drama, de anesthesist prikt meestal zo'n keer of vijf mis voordat er een infuus in zit, ze zien me daar in de uitslaapkamer(daar wordt het infuus geplaatst) niet graag komen. Ik hoop dat het gecombineerd kan worden met een PC operatie en liefst vóór 1 april, want dan krijg ik weer APD..

Voor de zenuwpijn wordt de medicatie nog regelmatig aangepast, nu weer wat minder lyrica en wat meer morfine, omdat ik zo duf wordt krijg ik Ritalin dat helpt wel gelukkig, het is eigenlijk voor kinderen met ADHD, maar bij volwassenen werkt het opwekkend.

Als ik bij de PC geweest ben schrijf ik verder....

Offline
Berichten: 228

Gisteren hoorde ik dat ik dinsdag 9 maart de PAC krijg, gelukkig ruim voor 1 april....
Vandaag was ik dan bij de plastisch chirurg in het AVL, zij vond de littekens er ook heel erg slecht uitzien en gaat er stukjes tussenuit halen om de plooien weg te kunnen werken, gelukkig....
Toen ze hoorde dat ik volgende dinsdag de pac kreeg zij ze dat ze wilde proberen de operatie dan gelijk uit te voeren, ze kon natuurlijk niet beloven dat het zou lukken..... in ieder geval wordt het zo snel mogelijk gedaan!

Offline
Berichten: 228

Zooo... da's alweer een hele poos geleden dat ik hier was...
Ik heb erg lang getopt met een piep klein gaatje in het litteken wat niet dicht wilde, :roll: er kwam steeds wat vocht uit. 6 weken na de operatie ben ik toch maar naar de PA teruggegeaan...dat was 29 april...Oei hij was niet blij, :twisted: ik had er eerder mee moeten komen, hij was direct bang voor een fistel, maar gelukkig bleek het niet zo te zijn. :lol:
Hij is toen met een stokje met zilvernitraat in het gaatje gaan roeren pppffff.... :roll: .dat was niet lekker, nu moest het volgens hem dicht gaan groeien, en anders moesten de wondrandjes weggesneden worden en opnieuw gehecht. :| maarrr... dat hoeft niet want na een week was het dicht. :lol: Wel heb ik afgelopen vrijdag nog 2 zg."dog ears" weg laten halen onder plaatselijke verdoving, op zich niet erg maar ineens vraagt die arts, is er al eens een moedervlek bij u weggehaald? :shock: Ik zeg ja, op mijn benen en op mijn rug...nou zegt ie er zit er hier eentje die ik niet zo vertrouw, ik haal hem meteen maar weg :shock: oeps...ik schrok me rot...volgende week krijg ik de uitslag pppfff...weer wachten, maar daar raken we onderhand aan gewend.

Offline
Berichten: 228

Ik moet het even kwijt....
Ik heb een "schijf"[size=75]je[/size] van 2/3 cm vlak bij mijn oksel aan de kant waar de lymfe zijn weggehaald pppffff.... :x
Ik heb het ZH gebeld, maar mijn arts is met vakantie, ik kan 14 juni pas komen...
Houdt het dan nooit op???? :cry: Het is vast niks probeer ik te denken, elke keer voel ik of het misschien weg is gegaan :?

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Passando attraverso Rolex Replica tutte le fasi della produzione, è stato oggetto di cura infinita. Il design è il Replica Rolex marchio esclusivo di stile Patek Philippe. Il Calatrava caso rotondo classico è prodotto nelle officine di produzione dal giallo oro solido, quindi lungo lucidato a mano. Sua forma chiamata Ufficiale riconosce il profilo arrotondato dei lati della scatola e fissaggio cinturino dritto con barre avvitati. 

Artikelen van juliëtte

pijnarts
Botox....
update
Foute boel....
Nieuwe Boobs
Jaaaa
Niet weer hè!!!
gggrrrr....
Jippie!!!!!!!!!!
weer wachten

Pagina's

Webloggers