Amazone
Lid geworden op: 15/02/2014 - 16:38
Offline
Berichten: 251

Back in blue!

zondag, 7 september 2014

Op 19 augustus meldde ik me op Schiphol bij de bedrijfsarts & aansluitend mijn re-integratie manager. Doel van de afspraken was een come-back plan opstellen. 

Met de bedrijfsarts had ik afgelopen jaar een fijn contact. Ze was een goed luisterend oor, met veel respect voor mijn wensen en gedachten. Al die tijd hadden we enkel telefonisch contact met lange gesprekken. Ik was dus erg nieuwsgierig om haar in levende lijve te ontmoeten! We hadden wederom een goed gesprek en ze zag geen beperkingen om meteen mijn 'oude' functie weer op te pakken!

Ik hoef dus geen vervangend werk 'op de grond' te doen. Hier had ik zelf ook op gehoopt! Ik wil weer gaan doen wat ik het liefste doe & beste kan; samen met mijn bemanning onze passagiers een zo veilig mogelijke & comfortabele vlucht bezorgen. 

Mijn eerdere beperkingen om weer aan de slag te gaan, namelijk de vermoeidheid na chemo & beperkte beweeglijkheid na de dubbele amputatie met directe reconstructie, zijn verdwenen. 

Na het gesprek met mijn arts mocht ik meteen door naar mijn re-integratie manager. Met hem heb ik een concreet plan van aanpak gemaakt. Omdat ik rustig aan begin, zal ik niet langer dan 3 dagen na mekaar vluchten maken. Nadien ben ik dan een week vrij (ik werk 50%, ook al voordat ik ziek werd).

Voorlopig vlieg ik enkel naar Europese bestemmingen. Dus geen ellenlange vluchten, jet lag en nachtwerk. Om te testen of ik mijn vrouwtje zal kunnen staan na 10 maanden afwezigheid, ga ik eerst twee dagen in de vertrekhal werken. Weer wennen aan het blauwe pak, de drukte en  verschillende mensen die vanalles tegelijkertijd willen weten :-).

Ik heb er ontzettend veel zin in! Volgende week mag ik weer aan de slag. Dan zijn we 12 weken na de operatie & 16 weken na de laatste chemo. Ik had 3 maanden geleden na de operatie nooit durven dromen dat ik nu alweer de draad van het werken zou kunnen & mogen oppakken. Ik voel me een gezegend mens, met mijn hernieuwde conditie, nieuwe haren en geweldige werkgever. Trots op dat blauwe pak! 

 

Offline
Berichten: 12

Super dat t zo goed met je gaat An.  Geniet met volle teugen!  Veel succes! 

 

Offline
Berichten: 46

Wat ga je goed An! Wat heerlijk dat je je weer zo goed voelt, dat is vaak anders. En ook fijn dat er rekening met je gehouden wordt, eerst nog even geen lange vluchten.

Heel veel succes!

Liefs, Roos

Teuntje
afbeelding van Teuntje

Wat heerlijk dat je weer in de running bent ! Daar wordt je smiley van .

Groetjes Teuntje

afbeelding van Sisterslove
Offline
Berichten: 3

Waaauw! Top meid! Doet me goed om dit te horen. Super! 

afbeelding van negrita
Berichten: 91

Fijn, datgene mogen doen wat je het liefste doet. En mensen die je goed invoelen.!

heerlijk.

Offline
Berichten: 29

Super! Ik barstte in tranen uit toen ik je verhaal las! Ik weet dat er leven komt na deze K-periode, maar die chemo's trekken je zo naar de grond.... Jij gaat al heerlijk de lucht weer in. Geniet ervan!

Anna

afbeelding van Han1978
Offline
Berichten: 1

Super!

Ik werk afwisselend in de KLM business lounges en op kantoor en kan ook niet wachten om mijn werkzaamheden op Schiphol weer te hervatten! Ik ken het gevoel!

Onderwerp gesloten

Artikelen van An -77

Vallende ster.
Take-off!
Back in blue!
Terug aan het werk.

Webloggers