Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4269

Geen verbinding

zaterdag, 30 april 2011

Tis toch wat.

Eerst word je na jaren intensief gebruik heerlijk internetverslaafd en Amazoneverslaafd ;).

En dan heb je geen verbinding meer........

 

En dat valt niet mee.

 

Lieve Amazones, ik denk veel aan jullie, heb mijn vanmorgen boze maar vooral heel machteloze gevoel in een blog geschreven maar dat blog weer  verwijderd omdat dat echt beter was. Jullie reactie daarop heb ik helaas niet meer gelezen want ik had al op verwijderen geklikt voordat ik zag dat er gereageerd was.

Het machteloze gevoel blijft, uitzicht op verbetering is er nog niet na een maand van ellende maar ik probeer op afstand met jullie mee te leven en log af en toe in op werk en met een dongel die het soms doet......

Tja, tot gauw, hoop ik.

Offline
Berichten: 2277

kiss

Offline
Berichten: 2045

Lieve Ellen,

Tja, zo'n amazoneverslaving vraagt zo z'n voorwaarden.wink

Nee, zonder gekheid. Heel erg vervelend en vooral super lastig!

Tegenwoordig kunnen we gewoon niet meer zonder internet.

Ik hoop echt dat het snel is opgelost.

Liefs!

Offline
Berichten: 362

Hi Ellenk, hier ook één en al ergernis met een internetprovider gehad. Ik heb zelfs meer dan 3 maanden zonder internet en bellen gezeten. Heb al die tijd mobiel moeten bellen en de kosten bij deze provider ingediend en ook vergoed gekregen. Maar daar gingen heel wat telefoongesprekken aan vooraf! Hopen dat het goed wordt opgelost en snel een beetje want zonder het forum...dat kan niet wink.

Offline
Berichten: 586

Ha ;)

Ik heb 'm nog gezien én gereageerd... De bottom line was dat ik je héél goed snapte, been there, done that, dat idee... Sterkte!! Hier gaat het inmiddels goed, wat internet betreft...

Tas XXX

Offline
Berichten: 762

Misschien Youp inschakelen wink Nee, zonder gekheid (en ik las je blog vanmorgen ook al) het is voor jouw lastig, maar natuurlijk helemaal erg voor je vlak voor z'n examen staande zoon.

En ik beken; ik heb een aantal veel te dure losse abbonementen lopen voor internet en bellen apart en kabeltelevisie apart, maar ik durf het niet te veranderen in één goedkoop abbonement, juist om wat jij beschrijft. Het is helaas zo, dat jouw verhaal géén uitzondering is........ik heb het al zó vaak gehoord!

Ik hoop dat het snel goed komt.

Offline
Berichten: 281

Zonder internet zou ik écht niet meer kunnen. Ik moet ook steeds afkicken tijdens vakantie. Denk ik 'even dit, even dat opzoeken, o nee, kan niet, da's waar ook'.

Als er iemand met een aanbieding belt zeg ik altijd: 'niet geïnteresseerd. Alles doet het nu zoals het moet werken en dat houden we zo.' Ook ik heb heel heel nare ervaringen met telecombedrijven.

Maar een MAAND lang problemen, hoe kan 't bestaan?

Offline
Berichten: 1161

Ellenk, ik schreef het al eerder, vrienden die exact hetzelfde overkwam.

Die zijn overstapt op kabelinternet en dat was heel snel geregeld.

Toen dat was geregeld kregen ze van KPN nog een dongel toegestuurd voor mobiel internet, maar die hebben ze meteen teruggestuurd.

Offline
Berichten: 4269

nou die dongel, daar heb ik vanmorgen om gevraagd omdat de tijdelijke en zeer wiebelige dongel die we van de monteur kregen al leeg was.... ik werd nog net niet uitgescholden zeg..... dat gingen ze echt niet doen!

ik heb me zelden zo machteloos gevoeld....

de monteur, wiens nummer ik snel had opgeslagen laatst, en die er al een paar keer was, regelt nu alles voor ons: we hoeven niet meer te bellen naar de helpdesk van kpn maar 1x per dag met hem. Hij kijkt dan hoe ver ze in de centrale zijn en belt mij dan terug. Dat is al heel wat.

De dongelafdeling heeft wel beloofd om terug te bellen maar heeft dat tot nu toe nog niet gedaan..... er zou aan gewerkt worden dat we toch weer konden dongelen. Lief meelevend maar terugbellen? ho maar.....

en we kunnen niet op de kabel, daarvoor liggen de aansluitingen in ons huis te raar, dan lukt draadloos niet meer.... iets me stalen constructie van de woning etc. etc.

Offline
Berichten: 179

Hoi Ellen,

Ik ben er sinds kort en kan jullie nu al niet meer missen smiley

De verslaving werkt wel heel snel!

Nou lieve Ellen van mij mag je gewoon je hart luchten, da's toch heel begrijpelijk als je door een diep dal gaat.

Veel sterkte, stevige knuffel van Mylou

Offline
Berichten: 4269

vanmorgen belden mijn mannen. er was ineens internet!!!!

geen telefoontje gehad en de telefoon werkt ook nog steeds niet, maar internet dus wel dus dat heb ik vanavond ingehaald :)

Wel kwam er vandaag:

een rekening voor de monteur

een berichtje met: gefeliciteerd: u heeft al vanaf 4 april kpn internet plus bellen (daar hebben we heel hard om gelachen) en of we nog meer diensten wilden afnemen......

en de dongel.....

hadden we die nou maar eerder gehad.

nu zit hij nog in de verpakking.

we vermoeden dat internet op het oude systeem is teruggezet.....

en dat binnenkort het hele circus weer van voren af aan begint.

Maar dan hebben we wel een dongel achter de hand en sinds gisteren één aanspreekpersoon die de zaak voor ons monitort: dat geeft heel veel rust omdat je dan niet iedere keer een ander persoon die de meest rare dingen vraagt en meldt aan de lijn krijgt.....

het blijft nog even spannend dus.

Offline
Berichten: 586

Ehm... niet om het een of ander hoor, maar ik zou om een compensatie vragen (als je tóch bezig bent) voor al die extra mobiele belkosten die je nu maakt!! Ik heb destijds, daarom denk ik eraan, vergoeding gekregen voor al die kosten die ik gemaakt heb voor dat eindeloos in de wacht staan... Niet veel, maar toch wel wat. Dat is dan weliswaar een vergoeding voor iets anders, maar ik bedoel dus meer compensatie in het algemeen, zeg maar... En dat zou hiermee kunnen beginnen... Gaat ook om het idee. Want dat vinden "ze" allemaal maar vanzelfsprekend (dat je dan wel mobiel belt)...

Offline
Berichten: 4269

Het werkt weer (bijna ;) ) helemaal.

Telefoon én internet. Alleen de telefoon boven doet het niet.....

En het is wél helemaal op het nieuwe systeem overgezet gelukkig dus als het goed is zijn we er nu (bijna) mee klaar.

En ja we gaan schadevergoeding vragen. Dat is ook door hen aangeboden. Het wordt een hele lijst.... maar de kosten zijn ook echt gemaakt.

vooralsnog is er nu vooral rust dat het eindelijk in orde lijkt te zijn. Ik heb echt het gevoel dat ik een marathon gelopen heb.

Onderwerp gesloten

Artikelen van ellenk

Utrecht
Aanraking ja of nee
Aanraking
Corona en IC
Corona en chemo
druk druk druk
Jaloers

Pagina's

Webloggers