Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4292

Geluk

zondag, 2 oktober 2016

In het kader van 'Genieten van het moment' maken we momenteel opnieuw een bijzondere periode door. We zijn weer in de ban van de Grote Prijs van Nederland:

Twee jaar geleden stond onze zoon al eens met zijn band Valour Up Twice in de finale van de bandcompetitie. Deze keer heeft hij zich zonder dat wij het wisten gemengd in de strijd voor de titel beste Singer-Songwriter van Nederland.

Inmiddels is hij na een magisch optreden gisterenavond als winnaar van de avond doorgedrongen tot de halve finale. Nog 12 artiesten zijn in de race voor die eerste plek.

Het was en is genieten om al dit moois mee te mogen maken. Muziek is de grote bindende factor in ons gezin en heeft ons al zoveel gebracht.

Gisterenavond vond de jury dat ze één van de allermooiste songs van de laatste jaren gehoord hadden: die song (Nederlandstalig) was door onze zoon geschreven (muziek en tekst) en gezongen en gespeeld onder begeleiding van een paar steengoede medemuzikanten. Het was echt : 'Wauw, wat gebeurt er hier?', voor ons, voor het publiek, en voor de jury.

Puur geluk om daar bij te mogen zijn.

Bijplaatsen van een foto lukt me helaas niet :(

Offline
Berichten: 39

Een hele trotse moeder. En terecht!!  Wat een geluksmomenten. Geniet ervan en succes met het vervolg. Hopelijk nog meer mooie momenten. Hug!!

 

Offline
Berichten: 189

Wat geweldig! Echt mooi. Is dat nummer ook nog eens te horen? Ja als ze winnen neem ik aan, maar staat het ook ergens al op you tube of zo? Ben wel nieuwsgierig!

Offline
Berichten: 4292

Zijn nieuwe single is wel klaar maar hij wil die releasen ergens de komende weken op een moment dat die veel exposure krijgt.

De nieuwe single van de band (afgelopen donderdag) staat online op hun facebookpagina, in die band zijn twee zangers maar in dat nummer zingt hij backing vocals en lead gitaar.

Zijn 'solo'-project is echt heel anders: meer poëzie op hele dromerige muziek. Als de single uit is zal ik hier nog een linkje zetten.

 

 

Offline
Berichten: 251

Wauw, wat een leuk en bijzonder nieuws! Wat zal je trots zijn! Ik ga duimen voor de overwinnig! 

Offline
Berichten: 128

Het is al heerlijk om van fijne muziek te genieten, maar als die muziek geschreven en gezongen of uitgevoerd wordt door een geliefde is het echt puur geluk! Geniet ervan!

Offline
Berichten: 475

Je snapt dat ik hier extra van geniet! Wat zul jij trots zijn zeg!! 

Liefs, Zangeres