Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4287

GOODBYE - HELLO

zondag, 18 september 2011

 

Verhuisbericht

 

Een beschrijving van mijn afgelopen 9 dagen ;)

Zaterdagmorgen, groenteboer, visboer, telefoondienst voor mijn werk, bakker, bezoekje aan mijn moeder, strijken, studeren, en ’s avonds ook studeren.
Zondag open dag op bouwproject, superdruk, ’s avonds omvallen op de bank.
Maandagmorgen vrij want zondag de hele dag gewerkt dus: studeren. ’s Middags werken, ’s avonds werken en daarna studeren.
Dinsdag hele dag werk, ’s avonds studeren.
Woensdagmorgen werk, boodschappen, uurtje bijslapen, studeren, pr-commissievergadering All Women, generale repetitie All Women.
Donderdag hele dag werk, ’s avonds nog even werken en met lief door naar een concert van John Williams.
Vrijdag hele dag werk, ’s avonds studeren.
Zaterdagmorgen werk, poetsen, boodschappen, gezellig bezoekje aan mijn moeder, studeren, en ’s avonds tv kijken met studenT en studeren.
Zondagmorgen uitslapen, fantastisch optreden All Women in kasteel Heeswijk, warm verjaardagsfeestje bij zeilvrienden, en zo meteen weer studeren.

Is er leven ná  borstkanker?

Ik dacht het wel ;)

Het is druk, soms te druk maar bijna altijd heel erg leuk. Ik doe allemaal dingen die ik leuk vind en ook al word ik daar moe van, ik weet tenminste waar ik moe van ben.  De opmerking van mijn lief dat ik de vrijgekomen tijd door te stoppen met het bestuur van Stichting Amazones, snel opgevuld zou hebben, heb ik meer dan waar gemaakt. Hij is niet altijd blij maar ziet dat ik vaak geniet, dat maakt veel goed.

Zo lees ik ook nog steeds bijna dagelijks bij op de Amazones. Ik volg een aantal van jullie, vaak met veel plezier en soms ook met grote zorgen. Bovendien organiseer ik dit najaar ook nog de Irene-meeting waar ik erg naar uit kijk!

Maar ouderwets bloggen? Er is veel te schrijven over andere zaken maar over borstkanker steeds minder en dus ga ik verhuizen. Ik blijf hier schrijven maar niet meer op de 'frontpage'. Als ik verhuisd ben komt er plaats voor nieuwe jonge Amazones die jullie met hun verhalen zullen boeien. Mijn eigen verhaal zal verder gaan bij ‘mijn verhaal’ dus als je nieuwsgierig bent kun je daar dus altijd ‘ff sjekke’ hoe het mij, mijn lief en studenT vergaat.

Want ik ga niet weg, ik verhuis alleen, dus ik zeg Goodbye – Hello.

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Maar lieffie, waar ga je heen dan? Ik lees je zo graag. Ik hou niet van afscheid.....

Offline
Berichten: 162

Poeh poeh, ik word al moe als ik het allemaal lees, maar je hebt groot gelijk; beter moe van leuke dingen dan van rotdingen. Dat is lekker moe. Gelukkig valt er nog heel veel te genieten.

Offline
Berichten: 586

Ha lieve El',

Ik ga natuurlijk je verhaal lezen dan. En we hebben zowiezo contact. Dat is me zo dierbaar geworden. Ik kan je niet meer missen. Afscheid nemen als blogger. Ik weet er alles van. Dikke kus van mij en bedankt voor je prachtige blogs. Jij was één van mijn inspiratiebronnen toen ik begon XXXXX

Offline
Berichten: 4287

Dees, ik blijf gewoon hier, alleen ik schrijf voortaan bij mijn eigen profiel in 'mijn verhaal'.

Offline
Berichten: 1446

Ik dacht dat ik nu direct naar beneden moest rennen omdat je op televisie was;) !

Offline
Berichten: 1161

Ellen, heerlijk om je te lezen en ook je "verhaal" zal ik weten te vinden

 

Dikke kus.

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Ha Ellen, dat is wel goed..... maar eh.... ik ben een stier en ik hou niet van veranderingen.....

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Haha, net als Roosje dacht ik dat je op Schiphol gefilmd was! Jammer dat je niet meer blogt, maar hé, ik was al een volgeling van je, dus ik volg je gewoon in je verhaal. Over al je drukke dagen en over die puber die geen puber meer is. Tot daar!

Offline
Berichten: 4287

Ha, zat ik maar op Schiphol, even vluchten uit alle drukte, maar neen hoor, ik heb nog een klein tripje met mijn vriendinnen die ook 50 werden in het verschiet, in oktober, dus ik kom niks tekort ;)

Offline
Berichten: 304

Goodbye Ellenk en welkom bij je verhaal.

afbeelding van Monica
Berichten: 34

Verhuizen, zonder dozen, dat kan soepel gaan. Mooi dat bk naar de achterrond verdwijnt. Tijd voor vooruitgang en leven. Dat is altijd goed om te doen.
Lekker doorgaan met genieten.
 

Offline
Berichten: 1768

Dan blijf ik gewoon verder lezen bij je verhaal! Stilstand is achteruitgang en verandering is goed (nee, ben inderdaad geen Stier van sterrenbeeld ;)).

Offline
Berichten: 251

Brr, ik word al moe van alleen het lezen van al je activiteiten. Toen ik de titel las was ik al bang dat je ons ging verlaten, maar gelukkig gaat het om een interne verhuizing.... Effe checke of je al op mijn volglijst staat en dan zal ik je verder volgen bij jouw verhaal.

Offline
Berichten: 55

Gelukkig ga je niet helemaal weg, want ik lees altijd graag hoe jouw (drukke) leven na borstkanker eruit ziet! Het is een mooi voorbeeld dat het ook goed kan gaan. Ik ga je volgen in je verhaal...

Offline
Berichten: 350

Ik blijf je volgen op je eigen plekje! Gelukkig ga je niet echt weg ;-)

Liefs Essie

Onderwerp gesloten