Lid geworden op: 11/11/2004 - 13:39
Offline
Berichten: 1113

IkkesRent

zaterdag, 30 juni 2012

Potverdorie ik word nog een echte hardloopster. Er is weer een PR aangegaan afgelopen zondag. Mijn nieuwe beste tijd op de halve marathon is 2:07:53, ruim 5 minuten sneller dan mijn snelste halve uit het verleden (sep 2010). De “krachttraining” en de discipline in de gewone training begint eindelijk haar vruchten af te werpen.

Eerlijk is eerlijk, met z’n tweeën is het gezelliger lopen dan alleen en omdat zusje nog niet in vorm is, en dus niet voor een PR kon gaan, hebben we de hele rit samen gerend. Ondanks de wind en regen liepen we afgelopen zondag enorm lekker bij de Zomerklassieker in Roosendaal.

Nog even en ik ga het nog leuk vinden ook dat hardlopen, dan wordt het pas echt gevaarlijk. Zusje praat alweer over de volgende marathon, omdat NY geen parcours is om een PR te zetten. Maar ik roep al jaren dat ik mijn loopschoenen ritueel ga verbranden na afloop van de NYCM en direct stop met hardlopen. Maar omdat het nu zo lekker gaat, begint het toch wel stiekum te kriebelen. Als slag om de arm roep ik nu dat ik alle plannen die ik maak of de toezeggingen die ik doe, niet gegarandeerd zijn tot na terugkeer uit NY. Ik ben niet toerekeningsvatbaar en behoud me het recht voor om na onze trip naar NY alles helemaal om te gooien danwel te annuleren.

Maar voorlopig ben ik helemaal blij. Deze week heb ik enkel rustige loopjes op het programma staan, want de benen zijn wat vermoeid. Maar ik ga de trainingsarbeid nog wat opschroeven zodat ik eind van de maand als het marathonschema begint, kei goed in vorm ben.

Ik ben ook wel benieuwd hoe mijn (lichte) oedeemarm zich gaat houden, zeker nu het wat warmer wordt en we steeds meer moeten gaan trainen. Na die regenachtige halve van vorige week geen problemen, maar trage duurlopen langer dan 2 uur waren in het verleden niet echt bevorderlijk voor het oedeem, maar we zullen zien, het houdt zich vooralsnog rustig.

Oh en omdat ik helemaal into the mood ben wil ik gaan twitteren, maar dan schijn je volgers nodig te hebben en ik ken niemand die twittert, dus ben je een twitteraar, @IkkesRent  

Offline
Berichten: 4292

Ik twitter niet maar heb wel een account, dus nu volg ik je!

Veel plezier!

 

Offline
Berichten: 250

geweldig om te lezen ikkes, wat ben jij sportief zeg...! smiley ik ga je volgen

Offline
Berichten: 163

Meid, ik ga je ook aanmelden! wat vind ik het knap van je! Ik heb de 10km van de meidenloop gedaan, 53.59 .....net binnen de 54 minuten, maar volgens mij was het ook nog eens 200 meter minder....maar goed het was ook wel erg warm. Hebben jullie ook een streeftijd of gewoon binnenkomen met heel veel vreugde en lol!

 

Offline
Berichten: 171

Wow Ikkes, wat goed om te lezen dat je zo lekker gaat met hardlopen! En je gaat NY doen! Supergaaf, ik ga je volgen hier natuurlijk...

Enneh... schoenen verbranden is zowiezo een goed idee af en toe. En dan gewoon verse kopen :-)

Dikke kus, veel succes van Annazone!

PS hier in Frankrijk loop ik bijna nooit meer. In mijn nieuwe hoedanigheid van boerin moet mijn lijf al zo hard werken, haha! Maar af en toe ga ik weleens mee met een gast die de weg niet weet en dan valt het gelukkig niet eens tegen!

Offline
Berichten: 1113

mooie tijd Gail, zelfs als hij 200 m korter was smiley maar wel enorm slordig van de organisatie

Annazone, als boerin blijf je vast enorm fit. Je conditie verlies je (gelukkig) niet zomaar.....

zoltanban5
afbeelding van zoltanban5

The design of the Replica Watches opaline dial, overflown by two needles (journals and more contemporary) luminescent Fake Rolex material and a second hand is clear despite the many information. The aesthetic challenge Tag heuer replica watches was to include the meridians unless they alter the reading of the time. Hemmed by a ring bevel indicating the world's cities and the disk 24 hours day/night dial displays the date in a window at 2 o'clock.

Artikelen van Ikkes

Webloggers